- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hadi ya inşallah canım ben de heyecan yaptım şimdi bakKızlar dünki lekelenmeden bugün eser yok ya acaba yerleşme kanaması mı içime kurt düşürdünüz , bi de idrar rengimde de değişiklik var çok koyu sarı ve bulanıkama pazartesiye kadar beklicem bakalım
bi beklenti içine giriyorum çok heyecanlı oluyor , negatifi görünce moralim bozuluyor o yüzden regli olursam olurum modundayım , pazartesiye kadar beklicem bakalımHadi ya inşallah canım ben de heyecan yaptım şimdi baksen neden test yapmıyorsun ki
İnşallahh o günlerde gelir kuzumayyy inşallah öyle derdimiz olsa
Ne güzel, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahÜmidini kesme canım yakım arkadaşım 1 buçuk yıldır hiç korunmadığı halde hamile kalamadı, kendisindede pko vardı. eşide varikosel ameliyatı oldu. Ve ameliyattan sonraki ay çatlama hapi ile hemen hamile kaldı, suan 4 ayında oğlusunu bekliyor. Allah ol der ve olurDarısı başumıza
Yumurta geliştirici hap canım. Sonrada çatlama iğnesi oluyorsun.Klomen ne oluyor canım
Başka belirtin var mı canım ?Kızlar dünki lekelenmeden bugün eser yok ya acaba yerleşme kanaması mı içime kurt düşürdünüz , bi de idrar rengimde de değişiklik var çok koyu sarı ve bulanıkama pazartesiye kadar beklicem bakalım
E hadi bakalım hayırlısıbi beklenti içine giriyorum çok heyecanlı oluyor , negatifi görünce moralim bozuluyor o yüzden regli olursam olurum modundayım , pazartesiye kadar beklicem bakalım
Onu da kullandım canım bi 3 ay kadar, şuan normal folik asit kullanıyorum.Aranızda inofolic kullanan var mı kızlar?
Etkisini gördün mü peki? Baya kullanıp hamile kalan var bunu da bende kullandım 1 ay şimdi yine alıcamOnu da kullandım canım bi 3 ay kadar, şuan normal folik asit kullanıyorum.
Onu kullandığım sıra yumurta takibi de yaptırıyordum ve yumurtalarımın baya geliştiğini söylüyordu doktor.Etkisini gördün mü peki? Baya kullanıp hamile kalan var bunu da bende kullandım 1 ay şimdi yine alıcam
beyaz akıntı var sabah aksam don değiştiriyorum ama nebilim başka bişi yok şuan için dün çok kasığımda batma oldu ve belim ağrıdı bugün tık yokBaşka belirtin var mı canım ?
O zaman ben devam edeyim kullanmaya illa bir faydasını görürüm herhalde. Sağol tatlım.Onu kullandığım sıra yumurta takibi de yaptırıyordum ve yumurtalarımın baya geliştiğini söylüyordu doktor.
Yaa içimden senin hamile olduğun geçiyor topiğin ilk gebesi sen olcaksın bence.beyaz akıntı var sabah aksam don değiştiriyorum ama nebilim başka bişi yok şuan için dün çok kasığımda batma oldu ve belim ağrıdı bugün tık yok
Ben sana dedim dur hele iyice bir gelsin ondan sonra bu ayda olmadı dersin. Dur bakalım pazartesiye kadar bekleyelim bi.beyaz akıntı var sabah aksam don değiştiriyorum ama nebilim başka bişi yok şuan için dün çok kasığımda batma oldu ve belim ağrıdı bugün tık yok
Rica ederim canım.O zaman ben devam edeyim kullanmaya illa bir faydasını görürüm herhalde. Sağol tatlım.
sanmıyorum pek ama inşallah kuzum öyledir....Yaa içimden senin hamile olduğun geçiyor topiğin ilk gebesi sen olcaksın bence.Hadi ayağını sür de arkandan gelelim.
Ben sana dedim dur hele iyice bir gelsin ondan sonra bu ayda olmadı dersin. Dur bakalım pazartesiye kadar bekleyelim bi.
İnşallah canım benim.sanmıyorum pek ama inşallah kuzum öyledir....
Allah büyük canım dur bakalım belli mi olur. Kırmızıları görene kadar umut varsanmıyorum pek ama inşallah kuzum öyledir....
Hele hele bi bekliyekkkk bakalım
Karışım olduğu için olabilir içinde hayıta ek bir sürü şey daha var. Şuan da adet dönemimdeyim ama kanamam çok az acaba kullanmaya başlasam risk almış olur muyum? Ovu dönemime kadar ne kadar kullansam kardır diye erkenden içmeye başlamak istiyorum :)Merhaba ever ben kullanıyorum ama hayıt otunu aldım aktardan çayını yapıp içiyorum her sabah aç karnına ve regl dönemi de içtim bi sıkıntı Yok şimdilik regl dönemi içilmez diye bir şey duymadım ama senin ki karışım gibi bir şey diye mi acaba özel günlerde kullanma demişler