- 4 Ocak 2015
- 16
- 22
- 28
-
- Konu Sahibi balbocegi35
İnşaAllah çok güzel sonuçlanır da ameliyattan sonra alırsınız hayırlısıyla bebeğinizi kucağınızaTakmayacağım desen de bu mümkün olmuyor.
Maalesef hamilelik yok.
Eşimde varikosel var haftaya ameliyat olacak inşallah. Değerlerimiz çok düşük.
6 ay kendi kendimize bişeyler yapmaya çalıştık ama olmadı. Sonunda tedavi olmaya karar verdik.
O yüzden diyorum tedaviye başlarsanız bişeyler netlik kazanır durumunuzu bilirsiniz.
Bizim bütün tahliller yapıldı canım bir sorun çıkmadı çok doktor değiştim en son gittiğim hareket azlığı var dedi vitamin verdiBende 2 kere klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım. Eşinizde muayene olmuş muydu? Meğer benim eşimdeymiş problem, ben boş yere klomen falan kullandım.
Haklısın aslında hiçbir şekilde olmayınca insan artık yeter diyor dayanamıyor seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısıyla olacak pes etme ben inanıyorum olacakHoşbulduk canım inşallah Allah razı olsun ben de her duamda hep isteyen herkese nasib etsin diyorum. Bu zamana kadar baya sabirliydim pek takmıyordum ama bu ay kötü oldum biraz hiç sonuç alamamak insanı yoruyor artik
Çocuk yapmaya karar vermeden önce ne zaman regl olcağıma sadece yazın tatile gideceğim zaman bakardım. Ahh ahhhKim dedi sayili gun cabuk gecer diye
İnşallah hayırlısıyla.İnşaAllah çok güzel sonuçlanır da ameliyattan sonra alırsınız hayırlısıyla bebeğinizi kucağınızahaklısınız aslında tedaviye başlayınca iyi oluyor ama işte görünürde ciddi bi problem olmayınca boşa ilaç almayayım dedim. Tabi rahm filmi çektirmekten de korkuyorum. Belki de problem ordadır.
Buna sonuna kadar katılıyorum, çok doğru bir tespit :))Çocuk yapmaya karar vermeden önce ne zaman regl olcağıma sadece yazın tatile gideceğim zaman bakardım. Ahh ahhh
Ben hic takip etmiorm bile. Sadece takvime yaziodum. Oldugum gunleri. Bi bakiodum zamanim gelmis. Ne cabuk gecioduÇocuk yapmaya karar vermeden önce ne zaman regl olcağıma sadece yazın tatile gideceğim zaman bakardım. Ahh ahhh
Olana kadar pes etmek yok inşallah canım rabbim sabrını versin bize daha fazla beklemeden nasib olsun inşallahHaklısın aslında hiçbir şekilde olmayınca insan artık yeter diyor dayanamıyor seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısıyla olacak pes etme ben inanıyorum olacak
Valla daha karar verdiğin an başlıyor sorumluluk,düzen duygusu.Buna sonuna kadar katılıyorum, çok doğru bir tespit :))
Zaten spermlerin kendini yenilemesi 2-3 ayı buluyor. Verdiği vitaminler anca etki eder. İnşallah en yakın zaman da hayırlısıyla hamile kalırsın canım.Bizim bütün tahliller yapıldı canım bir sorun çıkmadı çok doktor değiştim en son gittiğim hareket azlığı var dedi vitamin verdi
Bilememişiz kıymetini o günlerinBen hic takip etmiorm bile. Sadece takvime yaziodum. Oldugum gunleri. Bi bakiodum zamanim gelmis. Ne cabuk geciodu
Kesinlikle öyle.Valla daha karar verdiğin an başlıyor sorumluluk,düzen duygusu.
Inşallah canım çünkü aynı tedavinin uygulanmasından çok sıkıldım klomen kullanmak istemiyorum artıkZaten spermlerin kendini yenilemesi 2-3 ayı buluyor. Verdiği vitaminler anca etki eder. İnşallah en yakın zaman da hayırlısıyla hamile kalırsın canım.
Bende iki kere klomen kullandım boş yere. Doktorlarda işin kolayına kaçıyor artık. Önce bi tüm kontrollerimiz yapılsın eşime falan bakılsın demi, yokkk. Dayıyor klomeni.Inşallah canım çünkü aynı tedavinin uygulanmasından çok sıkıldım klomen kullanmak istemiyorum artık
Stres oluyor insan daha doğmadan biile.Kesinlikle öyle.
Boş yere demiyorlar çocuk başlı başınca sorumluluk diye.
AmiiiiinnnnnOlana kadar pes etmek yok inşallah canım rabbim sabrını versin bize daha fazla beklemeden nasib olsun inşallah
Biz mi çok kasıyoruz anlamıyorum. Takmayanlar, oralı olmayanların herşeyi tık tık ilerliyor.Stres oluyor insan daha doğmadan biile.
Evet çok doğru söyledin canım takmayıp da hamile olan çok insan tanıyorum taktıkça da olmayan insan da o yüzden rahat olmak gerek oluruna bırakmak lazımBiz mi çok kasıyoruz anlamıyorum. Takmayanlar, oralı olmayanların herşeyi tık tık ilerliyor.