- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Bende 2 kere klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım. Eşinizde muayene olmuş muydu? Meğer benim eşimdeymiş problem, ben boş yere klomen falan kullandım.Gebelik için klomen ve çatlatma iğnesi oldum en son ama kist oldu o yüzden bu ay kendi halimdeyim. Bundan önce 1 negatif asılama var
Keçiboynuzuna devam etseniz iyi olur aslında. Gerçi biraz da kendi haline bırakmak en iyisi. İnşallah en yakın zaman da güzel haberlerini alırız.Amiin Hepimiz inşallaholduk sayılır, ben rahim filmi çektirmedim sadece doktorum biraz daha bekleyelim dedi. Eşimin sperm hateketi biraz düşük keçiboynuzu kürü uyguladık geçen ay bitti. Bende bi ara soğan kürü uygulamıştım. Klomen tedavisine başladık bi kere denedik sonra devam etmedim benim de hikayem böyle işte
Yaklaşık üç ay kullandık aslında son bi iki hafta aksadı biraz ama sonrasında tahlil falan yapmadık. Her ay bu defa olmazsa tedaviye başlayacağım diyorum ama vakti geldiğinde neyse bidaha deneyelim diyorum. Bakalım Rabbim bize ne zaman nasip edecek. Amin çok sağolun, isteyen herkese nasip etsin AllahKeçiboynuzuna devam etseniz iyi olur aslında. Gerçi biraz da kendi haline bırakmak en iyisi. İnşallah en yakın zaman da güzel haberlerini alırız.
Daha 3 günün yok mu canım? Dur bakalım hemen umutsuz olma. Tamamen gelene kadar umut vardır. Bal tarçın çörek otu adetin 2. günü başlanmıyor muydu, ben mi yanlış biliyorum.dün belim çok ağrıdı kızlar hatta lekelenme gördüm sanırım gelcek benimkisi bu ay da çöp oldu benm. Dün itibariyle bal tarçın çörekotuna başladım, yalnız gece yedim yine uykusuzluk yaptı. Sabah yemenizi tavsiye ederim. Bakalım yumurtalar çatladıktan snra duphaston a da başlıycam.
Çünkü insan bir umut bekliyor ha oldu ha olacak diye. Bizde öyleydik. Ertelemek de zaman kaybı oldu ama. Tamam yorucu yıpratıcı bir süreç. Hiç olmazsa tedaviye başlayınca durumun netlik kazanıyor.Yaklaşık üç ay kullandık aslında son bi iki hafta aksadı biraz ama sonrasında tahlil falan yapmadık. Her ay bu defa olmazsa tedaviye başlayacağım diyorum ama vakti geldiğinde neyse bidaha deneyelim diyorum. Bakalım Rabbim bize ne zaman nasip edecek. Amin çok sağolun, isteyen herkese nasip etsin Allah
Kuzum yerleşme kanaması olabilir mi bahsettiğin? O da lekelenme şeklinde yadün belim çok ağrıdı kızlar hatta lekelenme gördüm sanırım gelcek benimkisi bu ay da çöp oldu benm. Dün itibariyle bal tarçın çörekotuna başladım, yalnız gece yedim yine uykusuzluk yaptı. Sabah yemenizi tavsiye ederim. Bakalım yumurtalar çatladıktan snra duphaston a da başlıycam.
Kesinlikle haklısınız umut etmek hem çok güzel bi duygu hemde aşırı yıpratıcı. Yine her ay artık takmayacam diyorum ama nafile adet günü yaklaşınca başlıyor stresli günler. Öyleydik demişsiniz şu an hamilelik vardır inşallahÇünkü insan bir umut bekliyor ha oldu ha olacak diye. Bizde öyleydik. Ertelemek de zaman kaybı oldu ama. Tamam yorucu yıpratıcı bir süreç. Hiç olmazsa tedaviye başlayınca durumun netlik kazanıyor.
yok canım ya sanmıyorum adetimden 1/2 önce lekelenmeyi görüyorum hep , umudum yok yaniKuzum yerleşme kanaması olabilir mi bahsettiğin? O da lekelenme şeklinde ya
Aaa yok öyle hemen umudu kesmek. Regl olmadan önümüzdeki ay artık deme.yok canım ya sanmıyorum adetimden 1/2 önce lekelenmeyi görüyorum hep , umudum yok yani
Nedeeenn?? Belirti vs yok diye mi?Kafam cok karisik bu ay hic emin olamiorm yaa
Canım benim 2 gün önce atabiliyor tarihi ondan dolayı lekelenmeyi görünce başladım bende , ilk günü başlanıyor ama 1 günden bişi olmaz bal zatenDaha 3 günün yok mu canım? Dur bakalım hemen umutsuz olma. Tamamen gelene kadar umut vardır. Bal tarçın çörek otu adetin 2. günü başlanmıyor muydu, ben mi yanlış biliyorum.
İnşallah seni yanıltır eşin bu konudaÖyle ama eşime güvenmiyorum
Takmayacağım desen de bu mümkün olmuyor.Kesinlikle haklısınız umut etmek hem çok güzel bi duygu hemde aşırı yıpratıcı. Yine her ay artık takmayacam diyorum ama nafile adet günü yaklaşınca başlıyor stresli günler. Öyleydik demişsiniz şu an hamilelik vardır inşallah
Hadi ya öyle miCanım benim 2 gün önce atabiliyor tarihi ondan dolayı lekelenmeyi görünce başladım bende , ilk günü başlanıyor ama 1 günden bişi olmaz bal zaten
Bikac belirti var ama icimde hic o his yok. Bugun saglik ocagina gittim kan verim diye gec gitmisim. Daha 3 gunum var bata. Ben de gittim test aldm. Ama negatf ciktiNedeeenn?? Belirti vs yok diye mi?
Valla bende histe yok,belirtideBikac belirti var ama icimde hic o his yok. Bugun saglik ocagina gittim kan verim diye gec gitmisim. Daha 3 gunum var bata. Ben de gittim test aldm. Ama negatf cikti
Evet oyle ama iste biz kadinlr cok sabrszz.napalm. kirmizilar gelene kdr sypheye dewamValla bende histe yok,belirtideDaha 3 gün varmış ya çıkmayabilir ne zaman tutunduğuna bağlı geç döllenme vs böyle olaylar oluyor. Regl gününü bekle bakalım nolcak. Sıkıntıya sokma kendini ama.
Aynen öyle 3 güncük kalmış zaten azıcık sabredicen. Benim daha kooossskoooocaaaa 8 günüm var.Evet oyle ama iste biz kadinlr cok sabrszz.napalm. kirmizilar gelene kdr sypheye dewam
Kim dedi sayili gun cabuk gecer diyeAynen öyle 3 güncük kalmış zaten azıcık sabredicen. Benim daha kooossskoooocaaaa 8 günüm var.
4cm e yakın canım ama bende daha önce de olmuştu ilaçsız gitmişti bunda ilaç verdi doktorkist kaç cm bende klomen den sonra 3.58 cm kist bulundu