- 4 Ocak 2015
- 16
- 22
- 28
- Konu Sahibi balbocegi35
Merhaba arkadaşlaar 14 aydır istiyoruz ama yok Benimde bat 15 ağustostu ama daha bu sabah küçük lekelenmeler geldi sanırım kırmızılar gelcek bende katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ama eşime güvenmiyorumAaa öyle deme hep olumlu düşün canım. Olursa çok seviniriz tabi ama olmazsa da moral bozmak yok.
Kafam cok karisik bu ay hic emin olamiorm yaaGünaydınnn kızçelerrrr
Var mı kendini hamile hisseden? Bu ay, o ay diyen?
Hoş geldin hayırlısı inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberleri burdan yazarızMerhaba arkadaşlaar 14 aydır istiyoruz ama yok Benimde bat 15 ağustostu ama daha bu sabah küçük lekelenmeler geldi sanırım kırmızılar gelcek bende katılmak istiyorum
Merhaba canım biter bitertünaydın güzel kızlar
bugün en uzun gün 21 haziran ve benim işim çok yoğun bugün biter mi sizce
MerhabalarMerhaba arkadaşlaar 14 aydır istiyoruz ama yok Benimde bat 15 ağustostu ama daha bu sabah küçük lekelenmeler geldi sanırım kırmızılar gelcek bende katılmak istiyorum
Merhaba Rabbim bekletmeden hayırlısıyla en yakın zaman da nasip eder inşallah. Ne tedavisi oldunuz ?Kızlar beni de yazın yine denemeye devam etmek istiyorum tedavilerden aldığım olumsuzluklara rağmen :) istanbuldayım bende 5 sene olucak ekimde olmuyor malesef inşallah bu ay olur. Rabbim isteyen herkese bekletmeden nasib etsin çok zor bir süreç.
Bu arada bat 11 temmuz
4 artık normal sayılıyor canım. Bizimkisi 0 ile 1 arasında. İnşallah ameliyat olunca artış olur. Sen gene keçiboynuzu kürü yap eşine faydası olur.
İnş canım bızımkıde amelıyattan once 0 dı.
merhaba tatlım, inşallahMerhaba canım biter biter
Hoşbuldum canım Aaayy amiin amiin inşallahHoş geldin hayırlısı inşallah tez zamanda hepimiz güzel haberleri burdan yazarız
Hoş geldin canım inşallah olur senin ve isteyen herkes için dua edecem kafan rahat olsun niye olmuyor diye düşünme nasibi ne zaman ise o zaman olacak Bizim de yüzümüz gülecek inşallahKızlar beni de yazın yine denemeye devam etmek istiyorum tedavilerden aldığım olumsuzluklara rağmen :) istanbuldayım bende 5 sene olucak ekimde olmuyor malesef inşallah bu ay olur. Rabbim isteyen herkese bekletmeden nasib etsin çok zor bir süreç.
Bu arada bat 11 temmuz
Gebelik için klomen ve çatlatma iğnesi oldum en son ama kist oldu o yüzden bu ay kendi halimdeyim. Bundan önce 1 negatif asılama varMerhaba Rabbim bekletmeden hayırlısıyla en yakın zaman da nasip eder inşallah. Ne tedavisi oldunuz ?
Amiin Hepimiz inşallah olduk sayılır, ben rahim filmi çektirmedim sadece doktorum biraz daha bekleyelim dedi. Eşimin sperm hateketi biraz düşük keçiboynuzu kürü uyguladık geçen ay bitti. Bende bi ara soğan kürü uygulamıştım. Klomen tedavisine başladık bi kere denedik sonra devam etmedimbenim de hikayem böyle işteMerhabalar
İnşallah tez zaman da hayırlı haberlerini alırız. Eşin ve son muayene oldunuz mu hiç ?
Hoşbulduk canım inşallah Allah razı olsun ben de her duamda hep isteyen herkese nasib etsin diyorum. Bu zamana kadar baya sabirliydim pek takmıyordum ama bu ay kötü oldum biraz hiç sonuç alamamak insanı yoruyor artikHoş geldin canım inşallah olur senin ve isteyen herkes için dua edecem kafan rahat olsun niye olmuyor diye düşünme nasibi ne zaman ise o zaman olacak Bizim de yüzümüz gülecek inşallah
kist kaç cm bende klomen den sonra 3.58 cm kist bulunduGebelik için klomen ve çatlatma iğnesi oldum en son ama kist oldu o yüzden bu ay kendi halimdeyim. Bundan önce 1 negatif asılama var