- 20 Haziran 2019
- 51
- 26
- 25
- Konu Sahibi balbocegi35
Teşekkür ederim hoşbuldum çok sabırsızım ya bir an önce gelsin istiyorumMerhaba sende hoşgeldin o zaman kafileye :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hoşbuldum çok sabırsızım ya bir an önce gelsin istiyorumMerhaba sende hoşgeldin o zaman kafileye :)
ahhh hepimizin duası ama temuuzdan umutluyum çift çizgi görmeye başlarızTeşekkür ederim hoşbuldum çok sabırsızım ya bir an önce gelsin istiyorum
ah canım ben gelin geldim buraya.evet gebeler yarışıyor koycam yarışma adını
kayseri sucuğu mmm
İnşAllah rabbim isteyen herkese versinahhh hepimizin duası ama temuuzdan umutluyum çift çizgi görmeye başlarız
hayalim tüm türkiyeyi gezip yemek yemekah canım ben gelin geldim buraya.
Sadece sucuğu olsa, çeşit çeşit mantılar var :) İnsanın iştahı kabarıyor valla.
merk ettim kac kilosun sen de bnm gibu yemeyi seviosnhayalim tüm türkiyeyi gezip yemek yemek
Eşimde öyle biliyor musun :)hayalim tüm türkiyeyi gezip yemek yemek
Hadi canımbiz altlı üstlüyüzzz heeççç iyi değil
Bizde öyleyizEşimde öyle biliyor musun :)
Biz tatil programımızı yeme içme üzerine planlıyoruz :))
60 kiloyum çok seviyorum , eşimde öyle 1,5 senelik evliyim 8 kilo aldım . Yemekyemek benim için bir zevk resmenmerk ettim kac kilosun sen de bnm gibu yemeyi seviosn
İyi oluyor aslında. Deniz tatili beni sıkıyor bir yerden sonra.Bizde öyleyiz
güzelmiş hahahEşimde öyle biliyor musun :)
Biz tatil programımızı yeme içme üzerine planlıyoruz :))
kafa dinlemelik yer olcak ya sessiz sakin doğa içinde yemekleri güzel olanİyi oluyor aslında. Deniz tatili beni sıkıyor bir yerden sonra.
Kilo almış halin buysa iyisin gene bu kadar yemek yemeyi sevmene rağmen. Benim eşimde çok sever ama yediğini de hiç belli etmeyenlerden.60 kiloyum çok seviyorum , eşimde öyle 1,5 senelik evliyim 8 kilo aldım . Yemekyemek benim için bir zevk resmen
Ah aynen ya. En sevdiğim tatil tipikafa dinlemelik yer olcak ya sessiz sakin doğa içinde yemekleri güzel olan
valla frenlemesem giderim hala da geçen hafta diyete başladık arada kaçamak yapıyoruz ama çok kilo aldık yine deKilo almış halin buysa iyisin gene bu kadar yemek yemeyi sevmene rağmen. Benim eşimde çok sever ama yediğini de hiç belli etmeyenlerden.
biz dalyan köfte yimeee gitçez bu yaz , dalyana gitmeden resimlerden bayıldım ama yaAh aynen ya. En sevdiğim tatil tipi
Beni de aynı şekilde çok bana hitap etmiyor yeni yerleri keşfetmek,o şehrin tarihi dokusu,yemek kültürü daha çok ilgimi çekiyorİyi oluyor aslında. Deniz tatili beni sıkıyor bir yerden sonra.
Ben de evlnmeden once 7 kilo falan verdm 61 oldm gelinlikte zayf gorunim diye soonra da esim soalsn seviorm diye hep sevdgim seyelri getrdi yedim saldim kendimi 5 kilo aldm Allhtan gun icinde cok yemiorm yoksa simdi 80 kilo olmustm60 kiloyum çok seviyorum , eşimde öyle 1,5 senelik evliyim 8 kilo aldım . Yemekyemek benim için bir zevk resmen
Aman dikkat ettikten sonra ekmeği kesince verirsin hemen. Tabi yapını bilmiyorum ama biraz dikkat edilince veriliyor ya.valla frenlemesem giderim hala da geçen hafta diyete başladık arada kaçamak yapıyoruz ama çok kilo aldık yine de