- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- Konu Sahibi balbocegi35
Kesinlikleözellikle kayınvaliye uzak olması dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikleözellikle kayınvaliye uzak olması dimi
Tabi canım haklısın insan az olunca kalabalıklara alışık olmuyo biz de iki kişiyiz ablam var sadece bizde de onlar kalabalıkAslnda bizimkiler iiler dee kalabaliklar her gorumcemin 4 5 tane cocugu var ardi ardina yapmislar masllh bziim ailede de cocuk yok ilk evlenen de bnm o yuzden kafam kaldrmazdi
İzmir tam merkezi noktası İzmir bomba falan çikolata delisi biriyim bendeiyi ki orda değilim o zaman aşırı yemeğe düşkün biri olarakkk
Aaaa çok az kalmış test yaptınız mıBat 23 Hazirannn çoookkkk aminnnnn
Hmm bizimkiler ercisli. Iki teyzem de orda . Gecen yaz ordaydim hatta. Havasi cok guzl oralarin yaaAminnn canım Van merkezdeyim ben adliyede çalışıyorum
abowww haklısın vallaAslnda bizimkiler iiler dee kalabaliklar her gorumcemin 4 5 tane cocugu var ardi ardina yapmislar masllh bziim ailede de cocuk yok ilk evlenen de bnm o yuzden kafam kaldrmazdi
Evet havası güzel ben nerelerede gitsem yine de Van diyorum dönüp geliyorum ama sevmediğim yanları da çok tozu çamuruHmm bizimkiler ercisli. Iki teyzem de orda . Gecen yaz ordaydim hatta. Havasi cok guzl oralarin yaa
biz altlı üstlüyüzzz heeççç iyi değilKesinlikle
Ablan oldgu icin biraz rahat davranabiliosn ama erkek tarafi olunca pek ses edemiosnTabi canım haklısın insan az olunca kalabalıklara alışık olmuyo biz de iki kişiyiz ablam var sadece bizde de onlar kalabalık
merrhaba hoşgeldinBat 23 Hazirannn çoookkkk aminnnnn
Kızlar ovulosyon testi kullanan var mı ?
Merhaba sende hoşgeldin o zaman kafileye :)Merhaba beni de alırmısınız doktor ağustosa kadar bebişin olur d hamile kalırsın dedi
merrhaba hoşgeldin
Dogru valla insanin memleketi gibisi yok. Ben de mersini cok ariormEvet havası güzel ben nerelerede gitsem yine de Van diyorum dönüp geliyorum ama sevmediğim yanları da çok tozu çamuru
Evet malesefAblan oldgu icin biraz rahat davranabiliosn ama erkek tarafi olunca pek ses edemiosn
evet gebeler yarışıyor koycam yarışma adınıKayseriden bende 29 yaşındayım, memurum :)
Yarışmaya katılıyor gibi oldu :)
Oyy oy oyy. Allh yardmcjn olsn. Araniz nasilbiz altlı üstlüyüzzz heeççç iyi değil