- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.743
- 31
- Konu Sahibi balbocegi35
Bugunu ve bat gununu saymazsak 4 gun kaldii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi ya. Mesela bir otele gidiyorsun yiyip içip havuza girip yatıyosun. Bu bana pek hitap etmiyor. Ama dediğin gibi yeni yerler keşfetmek, yeni yerler görmek daha güzel oluyor. Tabi tercih meselesi gene de.Beni de aynı şekilde çok bana hitap etmiyor yeni yerleri keşfetmek,o şehrin tarihi dokusu,yemek kültürü daha çok ilgimi çekiyor
valla tatlı tatlı götürünce cidden alıyosun farketmiyo insanBen de evlnmeden once 7 kilo falan verdm 61 oldm gelinlikte zayf gorunim diye soonra da esim soalsn seviorm diye hep sevdgim seyelri getrdi yedim saldim kendimi 5 kilo aldm Allhtan gun icinde cok yemiorm yoksa simdi 80 kilo olmustm
aynen ekmeği kestim ama dün sarma sardım yidimAman dikkat ettikten sonra ekmeği kesince verirsin hemen. Tabi yapını bilmiyorum ama biraz dikkat edilince veriliyor ya.
Biz bu yaz bir yere gidemeyiz gibi malum ameliyat falan derken zor olur. Bir de eşim bir nazlı ki artık ne zamana düzelirse :)biz dalyan köfte yimeee gitçez bu yaz , dalyana gitmeden resimlerden bayıldım ama ya
Ekmeksiz yediysen sorun yokaynen ekmeği kestim ama dün sarma sardım yidim
sağlık daha önemli iyi olsunda sonuçlar boşver tatiliBiz bu yaz bir yere gidemeyiz gibi malum ameliyat falan derken zor olur. Bir de eşim bir nazlı ki artık ne zamana düzelirse :)
aklımda şuan çok gitmek istediğim yer olarak Karadeniz var çok merak ediyorum, o orman havası yaylalar,o hep gördüğümüz ormanın içine doğru olan salıncaklar çekiyor kendine resmen oranın havasıDemi ya. Mesela bir otele gidiyorsun yiyip içip havuza girip yatıyosun. Bu bana pek hitap etmiyor. Ama dediğin gibi yeni yerler keşfetmek, yeni yerler görmek daha güzel oluyor. Tabi tercih meselesi gene de.
Ekmeksiz yediysen sorun yok
Öyle tabi. Ama bu sene çok bunaldım bu işlerden, çok kafa yordum takıldım. İlk fırsatta gitmek istiyorum bir yere.sağlık daha önemli iyi olsunda sonuçlar boşver tatili
Ayy cok guzl karadeniz vallhi. Ben iki defa gittim bayildim vallhi havasi muhtesem. Yaylalari falan gorulmesi gerekio mutlkaÇok
aklımda şuan çok gitmek istediğim yer olarak Karadeniz var çok merak ediyorum, o orman havası yaylalar,o hep gördüğümüz ormanın içine doğru olan salıncaklar çekiyor kendine resmen oranın havası
Karadeniz'i bende çok istiyorum. Fotoğraflardan bile insana huzur veren bir atmosferi var.Çok
aklımda şuan çok gitmek istediğim yer olarak Karadeniz var çok merak ediyorum, o orman havası yaylalar,o hep gördüğümüz ormanın içine doğru olan salıncaklar çekiyor kendine resmen oranın havası
Bize de nasip olur inşAllahAyy cok guzl karadeniz vallhi. Ben iki defa gittim bayildim vallhi havasi muhtesem. Yaylalari falan gorulmesi gerekio mutlka
MerhabaKızlar merhaba. Ben de bu yıl düşünüyorum ama gebelik öncesi ne yapmam gerek? Kadın doğum doktorundan randevu aldım da, ne diyeceğim adama şimdi? Gebe kalmak istiyorum, genel kontrol için geldim desem saçma mi olur? Yani sizler gebelik düşünürken gittiniz mi doktora? Folik asit olayını biliyorum yalnızca, onu vermek için kan testine gerek var mı mesela?
Aynen ya Rabbim bize de nasip etsin inşAllah bakarsınız gitmek görmek istediğimiz yerleri Rabbim karnımızda ya da kucağımız da bebişlerimizle nasip eder kızlarKaradeniz'i bende çok istiyorum. Fotoğraflardan bile insana huzur veren bir atmosferi var.
Valla ben hic gitmedim kendi kendime gebe kalmya calisiormKızlar merhaba. Ben de bu yıl düşünüyorum ama gebelik öncesi ne yapmam gerek? Kadın doğum doktorundan randevu aldım da, ne diyeceğim adama şimdi? Gebe kalmak istiyorum, genel kontrol için geldim desem saçma mi olur? Yani sizler gebelik düşünürken gittiniz mi doktora? Folik asit olayını biliyorum yalnızca, onu vermek için kan testine gerek var mı mesela?
İnşallah inşallah hayırlısıyla.Aynen ya Rabbim bize de nasip etsin inşAllah bakarsınız gitmek görmek istediğimiz yerleri Rabbim karnımızda ya da kucağımız da bebişlerimizle nasip eder kızlar
Güzel dileginiz için teşekkür ederimMerhaba
Öncelikle hayırlısı olsun hakkınız da.
Hayır neden saçma olsun. Bende ilk gittiğimde aynen öyle demiştim.
Zaten gerekli kontrolleri yapıp kan testine göre vitamin veriyor.