- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.821
Ben de iyiyim canım idare eder bu ay saldım oluruna bıraktım olursa olur olmazsa olmasın napayım yoruldumİyiyim canım sen nasılsın :)
Nasıl gidiyor ? Keyfin yerinde mi ??
Çalışmalar ne durumda :)
merhaba bat 24 ağustos bu hafta ama hiç belirti yok erken mi belirti beklemek için ?batları gelen kızlar nerdesiniz?
A aah20 ağustos D Deryakadir 15/08/2019 @Yasnaz Bat Ağustos -04/07/2019 Tüp Bebek/ Trasfer @ignores 27/07/2019 @markoluparisli 05/08/2019 @agacsizkoalaa 15/08/2019 F Fatma KTL 20/08/2019 @sedeom 15/07/2019 @junejuly75 19/07/2019 @Aysden 13/08/2019 @Gul45masal 18/07/2019 @Mervenur11 12/07/2019 @reunion 15/07/2019 @Dormicum00 19/07/2019 @Algernonya 20/07/2019 @zuzunun annesi 09/07/2019 @Masal17 17/07/2019 @Kelebekan 02/07/2019 MonicaBing 15/07/2019 @karabiber38 08/07/2019 @Sevenanne Transfer @Sekerrss 16/07/2019 @Damla1989 04/07/2019 @Ipek8006 14/07/2019 @kardelen_08 19/08/2019 @Altibirlik61 Transfer-10/06/2019 @dvkl_53 09/07/2019 @guzelgunler2019 07/06/2019 @aselimmm97 11/07/2019 Tikkabilla 14/08/2019 @zzin 22/08/2019 @Nurov 22/07/2019 @Xxooxx @Cherry5 10/07/2019 @rosebatum 02/08/2019 @Serimeri 12/07/2019 @elif08 21/07/2019 @eylem91 14/08/2019
Olsun canım, geç olsun .. güç olmasın :) Herşeyin hayırlısı.. En güzelini Rabbim bilir.Ben de iyiyim canım idare eder bu ay saldım oluruna bıraktım olursa olur olmazsa olmasın napayım yoruldumsenin nasıl gidiyo Eylül de başlayacaktın çalışmalara değil mi
Anladım canım iyi o zaman evet üç dönem regl olsun derler genelde hakkımızda hayırlısı sağlıkla olsunOlsun canım, geç olsun .. güç olmasın :) Herşeyin hayırlısı.. En güzelini Rabbim bilir.
Benim Eylül değil canım en erken Ekim :)
Kasım - Aralık gibi düşüneceğim yani şuan öyle düşünüyorum; ama o zaman ruh halim neyi gösterir bilemiyorum tabi hayırlısı Allahtan :) Yani Aralık ay'ına kadar beklemem belki ama Kasım'ı göreceğim kesin .. hem ruhen hem psikolojik olarak biraz daha toparlarım rahim falan da iyice bir toparlansın kendine gelsin. 3 regl dönemi görmeyi istiyorum. Şuan 1 dönem gördüm
Aminn canım sende sıkma kendini..Anladım canım iyi o zaman evet üç dönem regl olsun derler genelde hakkımızda hayırlısı sağlıkla olsun
İnşallah canım sağolAminn canım sende sıkma kendini..
Herşey olacağına varır.. güzel olacak herşeyy
Her seyde bi hayr varmia demk ki. Olup tutunamasaydi daha cok uzulurdun. Hsg nin ardina hemen hamis olursn buyuk ihtimlleKızlar bugün doktora geldim, moralim çok bozuk.. Perde varmış rahimde.. Hsg çekileceğim. Bu şekilde hamile kalsan da bebek tutunamaz dedi doktor..
Canımm, üzülme.. Rabbim ne verirse hayırlısını verir. sıkma canını lütfen.Kızlar bugün doktora geldim, moralim çok bozuk.. Perde varmış rahimde.. Hsg çekileceğim. Bu şekilde hamile kalsan da bebek tutunamaz dedi doktor..
Canım ameliyatlık muhtemelen, tüplerde değil sorun, tüpler hsg ile açılabiliyor ama perde ameliyatla alınıyor.Her seyde bi hayr varmia demk ki. Olup tutunamasaydi daha cok uzulurdun. Hsg nin ardina hemen hamis olursn buyuk ihtimlle
Canımm, üzülme.. Rabbim ne verirse hayırlısını verir. sıkma canını lütfen.
İllaki vardır bir çaresi dur bakalım :) Mevlam ne eylerse güzel eyler
İnan olupta kaybedince daha çok canın yanıyor; bak bana ikizlerimi kaybettim. karnımda öldüler..
Keşke hamile kalmadan önce sorunlarım çıksaydı da o kalp atışlarını, ellerini ayaklarını görmeden olumsuz şeyler duysaydım diye hergün kendimi yiyorum. dur bakalım bi hsg çekil :) tek doktor ile kalma 1-2 doktora daha görün, söylediklerini harfiyen uygula tedavi isetedavi ilaç ise ilaç.. sonrasında da Rabbime bırak..
Bir tek ölümün çaresi yok unutma :)
Simdiden gecmis olsn cnm. En kisa zamnda hamis kalirsn insllhCanım ameliyatlık muhtemelen, tüplerde değil sorun, tüpler hsg ile açılabiliyor ama perde ameliyatla alınıyor.
Canım çok geçmiş olsun. Senin ne gibi bir problemin varmış? Hsgyi çektireyim başka doktora da gideceğim inşallah..
Benim herhangi bir sağlık problemim yoktu şükür ; ama bebeklerim ikizdi :) tek kese ve tek plesanta idi.. yani ilk günden beri gelişimlerinde sıkıntı olacağını doktorum söylemişti zaten..Canım çok geçmiş olsun. Senin ne gibi bir problemin varmış? Hsgyi çektireyim başka doktora da gideceğim inşallah..
Çok üzüldüm canım, nasip kısmet.. İşte biz insanız üzülüyoruz sorguluyoruz ama ardındaki hayrı göremiyoruz.Benim herhangi bir sağlık problemim yoktu şükür ; ama bebeklerim ikizdi :) tek kese ve tek plesanta idi.. yani ilk günden beri gelişimlerinde sıkıntı olacağını doktorum söylemişti zaten..
belki 10 tane farklı doktora gittim :) bir dünya prof'a göründüm.. 1 muayene de 1600tl verdiğimi biliyorum :) ama maalesef hiçbirinin faydası olmadı doktorumun dediği gibi biri gelişmedi; gelişemediği için önce o ölmüş sonrada büyük olanı zehirlemiş aynı kese de olduklrından dolayı da diğeri de yaşayamadı zaten..
İlk defa duydum canım çok geçmiş olsun.. Nasıl Bi şey perde olmasi nasıl anladı doktor?Kızlar bugün doktora geldim, moralim çok bozuk.. Perde varmış rahimde.. Hsg çekileceğim. Bu şekilde hamile kalsan da bebek tutunamaz dedi doktor..
Canım aşağıdaki görseldeki 3. gibi muhtemelen bendeki, rahim filminden sonra kesinleşecek. Ultrasonda net değilmiş ama büyük ihtimal var dedi doktorum.. Doğuştan olan bir şeymiş. Ben kaç defa ultrason çektirdim, şimdiye dek de hiçbir doktor demedi böyle bir şey var diye.. Özel bir görüntüleme merkezine yönlendirdi doktor, C kollu bir alet varmış acısız çekiliyormuş rahim filmi.. Bir yandan da şimdi şüphe düştü içime, acaba doktor reklam amaçlı mı yolluyor oraya.. Nasılsa ben ultrasondan bişi anlamıyorum. Belki temiz çıkabilir dedi çünkü.. 650 tl ücreti var. Napıcam bilmiyorum..İlk defa duydum canım çok geçmiş olsun.. Nasıl Bi şey perde olmasi nasıl anladı doktor?
Başka doktora göstermeni öneririmCanım aşağıdaki görseldeki 3. gibi muhtemelen bendeki, rahim filminden sonra kesinleşecek. Ultrasonda net değilmiş ama büyük ihtimal var dedi doktorum.. Doğuştan olan bir şeymiş. Ben kaç defa ultrason çektirdim, şimdiye dek de hiçbir doktor demedi böyle bir şey var diye.. Özel bir görüntüleme merkezine yönlendirdi doktor, C kollu bir alet varmış acısız çekiliyormuş rahim filmi.. Bir yandan da şimdi şüphe düştü içime, acaba doktor reklam amaçlı mı yolluyor oraya.. Nasılsa ben ultrasondan bişi anlamıyorum. Belki temiz çıkabilir dedi çünkü.. 650 tl ücreti var. Napıcam bilmiyorum..
Eki Görüntüle 2299922
Perde varsa ultrasonda belli olmuyor canım hsg de daha detaylı görünüyor hamilelik olmadıysa daha iyi çünkü perdeden dolayı düşük ihtimali yüksek oluyormuşCanım aşağıdaki görseldeki 3. gibi muhtemelen bendeki, rahim filminden sonra kesinleşecek. Ultrasonda net değilmiş ama büyük ihtimal var dedi doktorum.. Doğuştan olan bir şeymiş. Ben kaç defa ultrason çektirdim, şimdiye dek de hiçbir doktor demedi böyle bir şey var diye.. Özel bir görüntüleme merkezine yönlendirdi doktor, C kollu bir alet varmış acısız çekiliyormuş rahim filmi.. Bir yandan da şimdi şüphe düştü içime, acaba doktor reklam amaçlı mı yolluyor oraya.. Nasılsa ben ultrasondan bişi anlamıyorum. Belki temiz çıkabilir dedi çünkü.. 650 tl ücreti var. Napıcam bilmiyorum..
Eki Görüntüle 2299922