-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.861
sağol canım aynen ben de salı günü idarda öğrendim sabah hemen acile gittim kan da 2oo küsurdu cıktı degerim dün de devlette akşam vardiyasına gittim orda çok küçük dedi bi kan değeri daha ölçtürdük 532 gibi bişey çıktı güzel gidiyo haftaya gel keseyi görelim dedi inş sağ salim alırız kucaklarımızaSaol cnm senin de hayrli olsn. Bnm de sat 23 temmuzdu .bi gun fark varilk dun ogrendm hemn gittim acilde kan verdim sadece baska bisy yapmdim. Yarin kadin dogumdan randevu aldm. Ona gidicm tekrr baktrcam kan tahliline. Guzl giderse ozel bi hastne ayarlyip ordan dewm edicm insllh. Zaten simdilk deger artisina bakilir. Kese falan gorunmez
Amin insllh . Ben de heyecanla bekliorm yarinisağol canım aynen ben de salı günü idarda öğrendim sabah hemen acile gittim kan da 2oo küsurdu cıktı degerim dün de devlette akşam vardiyasına gittim orda çok küçük dedi bi kan değeri daha ölçtürdük 532 gibi bişey çıktı güzel gidiyo haftaya gel keseyi görelim dedi inş sağ salim alırız kucaklarımıza
Ayyy buralardayımmmmMerhaba Kızlar nasılsınızzz :)
Ben hala 2 ay'ın geçmesini bekliyorum Ekim sonu gelmiyor bana Kasım'ı kim bekleyecek diye düşünüyorum
agacsizkoalaa canım nerdesnnn
Kız daha var en az 2-2,5 ayAyyy buralardayımmmmYa birde istemiyorum diyordun şimdi gün sayıyorsun dimi
Orası belli olmaz belki ilk atıştaKız daha var en az 2-2,5 ayKasım'da düşünmeye başladım tutması zaten ocak-şubatı bulur kesin
napıyorsun bakimmm bebikoo ne alem deeee nerelerdesn arayıp sormuyorsun
Kasık ağrıları cok normal balımmOrası belli olmaz belki ilk atıştaaman napıyım ya bişey yaptığım yok. Bebiş ne alemde allah bilir. Hala aralıklı kasık ağrılarım oluyor adet olcak gibi. Midem falan bulanmıyor ama bugün kokular konusunda çok hassasım mesela. Haftaya perşembe randevum var kalp atışı için merakla bekliyorum bakalım.
KaaşıdımmmmmKasık ağrıları cok normal balımmçünkü döngün şaşıyor adet olamıyorsun, rahim büyüyor, bebiş kendine yer arıyor vs vs maşallah de maşalllah oku kendini bol bol kıçını kaşı
haftaya kadar da kim bekleyecekkk şimdiiiiii
Ben 6+2 de duymuştumKaaşıdımmmmmÜff evet milletinkileri okuyorum keseyi gördükten sonra 1 hafta sonrasına randevu veriyor kalp atışı için. Benimki 10-15 gün sonra gel dedi. Bende 10.güne aldım hemen 6+2 olacak o zaman inşallah duyarım. Duymasam bile görmem gerekir diye düşünüyorum gerçi
Duymasam da görürüm ama dimi yaBen 6+2 de duymuştum
Duyma ihtimalin yüksek.. ama duyamazsan da minnoş naz eder de ses çıkarmazsa moralini bozma 7-8de duyanlar da var
Vajinal baktırırsan kalp atışını bile duyarsın.. ama vajinal istemezsen karından bebikoyu görürsünDuymasam da görürüm ama dimi yaÇünkü kalp atışı başlamış oluyor ultrsonda vajinal olarak görünür diye düşünüyorum
Baktırıyorum vajinal zaten o zaman sıkıntı yok. Eşimde gelecek çünkü duymadan gitsin istemiyorumVajinal baktırırsan kalp atışını bile duyarsın.. ama vajinal istemezsen karından bebikoyu görürsünbit kadar bişi zatennn
taktaktaktaktaktaktak aynen böyleeeBaktırıyorum vajinal zaten o zaman sıkıntı yok. Eşimde gelecek çünkü duymadan gitsin istemiyorum
Kuzucum benim de 3.ayda oldu. Sen düzenli ilişkide bulun. Gün aşırı değerlendir hatta yapabiliyorsan ovülasyon takibi yap. Sonrası kısmet.2.denememizde gene olmadı
Sıra 3.de bakalım.Yeni bat 20Eylül.
Hayırlısı olsun Zor bir süreç inşallah her isteyenin olur. :)
Ayy yesssssin onu anasssıııııııııtaktaktaktaktaktaktak aynen böyleeesaatte 240 km hız ile atıyor
Düzenli ilişki olmuyor maalesef çünkü ayrı yaşıyoruz. :)Kuzucum benim de 3.ayda oldu. Sen düzenli ilişkide bulun. Gün aşırı değerlendir hatta yapabiliyorsan ovülasyon takibi yap. Sonrası kısmet.
Kız madem ayrı yaşıyorsun ne diye daha 2 ayda olmadı diye dertleniyorsun. Bizim adam dibimizdeyken 3 ay olmadı.Düzenli ilişki olmuyor maalesef çünkü ayrı yaşıyoruz. :)
Ovulasyon testi aldım. Onla deneyeceğim yine yumurtlamayı gördüğüm an uçak bileti alıp gideceğim eşimin yanına :)
Teşekkür ederim tavsiyeler için.
Bebeğin var yani şu an ne güzel Allah bağışlasın:)
Kız madem ayrı yaşıyorsun ne diye daha 2 ayda olmadı diye dertleniyorsun. Bizim adam dibimizdeyken 3 ay olmadı.Aynen ovü testleri koyulaşmaya başladığı an sen git eşinin yanına. Mesafeniz ne kadar bilmiyorum ama.
Bebeğim var ama henüz karnımda 5 haftalık