- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.801
Canım belki geç döllenmedir. Belki de strese ya da mevsime falan bağlıdır. Maalesef herşey etkiliyor.5 gün gecikme ve test yine negatif.. Regl belirtim de yok. Ama karnım şiş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belki geç döllenmedir. Belki de strese ya da mevsime falan bağlıdır. Maalesef herşey etkiliyor.5 gün gecikme ve test yine negatif.. Regl belirtim de yok. Ama karnım şiş..
gecikmeden dolayı şiş olabilir. sen kan ver en iyisi ona göre adet söktürücü kullanırsın5 gün gecikme ve test yine negatif.. Regl belirtim de yok. Ama karnım şiş..
Yaaaaa çok sevindim,Bebişler sağ Salim göbişimizde büyüsün sağlıklı sıhhatli olsunlar inşAllahDarısı da kalp atışını duymamıza olmuşAllah darısını kızlara nasip etsin inşAllahKuzucum çok sevindim,sağlıkla ilerlesin. Benim de yarın sabah doktor randevum var muhtemelen keseyi görürüz dedi. Çok heyecanlıyım ❣
Amin canım ben yarın keseyi göreyim, sonra kalp atışlarını duyalım tez zamanda amin darısı kızlaraYaaaaa çok sevindim,Bebişler sağ Salim göbişimizde büyüsün sağlıklı sıhhatli olsunlar inşAllah❤❤Darısı da kalp atışını duymamıza olmuş❤❤Allah darısını kızlara nasip etsin inşAllah
ayni durumdaydim bir hafta hatta on gundur dort aylik hamile gibi geziyorum bugun geldi regl rahatladim5 gün gecikme ve test yine negatif.. Regl belirtim de yok. Ama karnım şiş..
Ooo hayırlı olsunn koalamm allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin meraklı senii erkenden kucuk fasulyesınıde gormeye gitmişKızlaaarrr günaydddııınnnnnnnnnn Ben bugün keseyi gördümm
Amin kuzu çok sağol. Valla doktor çağırmıştı bende gittim. 10-15 gün içerisinde kalp atışını duyarız dedi.Ooo hayırlı olsunn koalamm allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin meraklı senii erkenden kucuk fasulyesınıde gormeye gitmiş
Günaydın canım nasılsınGünaydınnn Kızlarrr
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin kalp atışını da duy inşallahKızlaaarrr günaydddııınnnnnnnnnn Ben bugün keseyi gördümm
Maşallah canım gözün aydınKızlaaarrr günaydddııınnnnnnnnnn Ben bugün keseyi gördümm
Amin canım çok sağolMaşallah canım sağlıkla ilerlesin kalp atışını da duy inşallah
Teşekkür ederim,Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsinMaşallah canım gözün aydın
Amin canım inşallah. Dualarını esirgeme.Teşekkür ederim,Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin
aman da kesesini görmüşşşşşTeşekkür ederim,Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin
aman da kesesini görmüşşşşş
İyiyim canım sen nasılsın :)Günaydın canım nasılsın