- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.781
Aynen canım gerçekten bizi etkiliyor en iyisi düşünme mek olduysa oldu olmazsa nasip napalımbnde de durum aynı pskolojim bozulmaya başladı hakikaten ya bu ay yıllık iznime gelcek o yüzden takmıcam yoksa bu 4.ay denemesi bana gelmeye başladılar ciddi ciddi
bnde de durum aynı pskolojim bozulmaya başladı hakikaten ya bu ay yıllık iznime gelcek o yüzden takmıcam yoksa bu 4.ay denemesi bana gelmeye başladılar ciddi ciddi
Malesef hic bir belirtim yoktu her ay dunya belirti yasardim bu ay yasamadim ogrendikten sonra regli gunun gecince belim cok agrisi 2 3 gun o kadarHayrli olsn cnm.hayrlisi boyleymis demk. Belirtilerin var miydi acaba
Bildiğim kadarıyla doktorun istek yapması gerekiyor canımKızlar hastaneye gidip direkt kan testi yaptırabiliyor muyuz doktora girmeden?
Doktorun yönlendirmesi gerekiyor canımKızlar hastaneye gidip direkt kan testi yaptırabiliyor muyuz doktora girmeden?
Ben acile gidip yaptrmistm. Ilk giriste gebelk testi istiorm dedim sonra dr a gidip yazmisti kagida bhcg diye ole yaptilrKızlar hastaneye gidip direkt kan testi yaptırabiliyor muyuz doktora girmeden?
Bildiğim kadarıyla doktorun istek yapması gerekiyor canım
Doktorun yönlendirmesi gerekiyor canım
Doktora girmeden yapıyorlarmış 40tl dediler ama benim özel sigortam var, onun için doktorun istemesi gerekiyormuş. Yaptırmadım ya, bekliyorum hala regli..Ben acile gidip yaptrmistm. Ilk giriste gebelk testi istiorm dedim sonra dr a gidip yazmisti kagida bhcg diye ole yaptilr
Hic yapmadim. Bu ay adet olursam yapmyi dusunuormKızlar aranızda bal tarçın çörekotu kürünü deneyen oldu mu? Kararsız kaldım yapıp yapmamakta
Ben de bu ay yapmayı düşünüyorum da eğer yumurtanız oluşup çatlıyorsa yapmayın diye okudum birkaç yerde kararsız kaldımHic yapmadim. Bu ay adet olursam yapmyi dusunuorm
Dogru diolr. Ben ona da baktrcam ilk defa muayene olcm. Varsa da dewam edermBen de bu ay yapmayı düşünüyorum da eğer yumurtanız oluşup çatlıyorsa yapmayın diye okudum birkaç yerde kararsız kaldım
Yaptım yumurtlama günü ovulasyon da daha belirgin çıkmaya başladı bence ise yaradı.Kızlar aranızda bal tarçın çörekotu kürünü deneyen oldu mu? Kararsız kaldım yapıp yapmamakta
Aman ya kararsız kaldımDogru diolr. Ben ona da baktrcam ilk defa muayene olcm. Varsa da dewam ederm
Peki yumurtlamada herhangi bir sıkıntı var mıydı ya kürden önce? Bir de bu kürü yaptığın ay pik ve reglin erken mi geldi?Yaptım yumurtlama günü ovulasyon da daha belirgin çıkmaya başladı bence ise yaradı.
Hayır yoktu gayet güzel yumurtlama oldu. Ve evet regli erken oldum düzene soktu. Yani normalde de 10unda oluyordun bi kaç ay bozuldu 15inde olmaya başladım şimdi düzeldi yine 10unda geldi. Ve hiç regl ağrısı çekmedim en güzel yani da bu oldu. Inşallah hamile kalmama da yardımcı olur tabii ama henüz öyle bi şey yok.Aman ya kararsız kaldım
Peki yumurtlamada herhangi bir sıkıntı var mıydı ya kürden önce? Bir de bu kürü yaptığın ay pik ve reglin erken mi geldi?
İnşAllah canımHayır yoktu gayet güzel yumurtlama oldu. Ve evet regli erken oldum düzene soktu. Yani normalde de 10unda oluyordun bi kaç ay bozuldu 15inde olmaya başladım şimdi düzeldi yine 10unda geldi. Ve hiç regl ağrısı çekmedim en güzel yani da bu oldu. Inşallah hamile kalmama da yardımcı olur tabii ama henüz öyle bi şey yok.
Kuzucum çok sevindim,sağlıkla ilerlesin.Merhaba kızlar doktordan geliyorum, beta hcg me tekrar bakıldı,keseyi gördük çok şükür,iki hafta sonra kalp atışı inşAllah❤