- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.741
yakalasak da degerlendirsek de nasip olmadi mi olmuyor ne yapcaz bu durumu bilmem.. bu ay yapmicam oluruna birakcam takip edip kur yapinca stres de olusuyor dogal olarak. basarabilirsem akisina birakmak istiyorumAynen ben 2 ay oldu ovulasyon testi yapalı. Birinde 10 da birinde 9 da gördüm. Uygulama 12 ve 13 gösteriyordu o aylar. Bende dedim demekki uygulamaya göre hep 2 3 gün erken yumurtlama görüyormuşum
Aynen ovulasyonla takip edince kür yapınca bir beklenti içinde oluyor insan acaba tuttu mu diye. Dediğin gibi nasipte varsa hiç bir şey yapmasanda oluyor. Bakalım bizlere ne zaman nasip olacak. Bende kendime söz verdim bu aydan sonra çok da düşünmemeye çalışacağım akışına bırakmak istiyorum artıkyakalasak da degerlendirsek de nasip olmadi mi olmuyor ne yapcaz bu durumu bilmem.. bu ay yapmicam oluruna birakcam takip edip kur yapinca stres de olusuyor dogal olarak. basarabilirsem akisina birakmak istiyorum
Yarın sabah testi tekrarla istersenBugün bat benim ama regl yok daha.. Dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.
Yarın tekrar yao bakalım çıkar belki canim. Ben erken regli oldum. 15inde bekliyordum ama 9 da oldum bu ay işler karıştıBugün bat benim ama regl yok daha.. Dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.
balbocegi35 canimm nerelerdesinn hic sesin cikmiyo :)
Benim de aynı oldu canım 15 ydi 9 unda regl oldumYarın tekrar yao bakalım çıkar belki canim. Ben erken regli oldum. 15inde bekliyordum ama 9 da oldum bu ay işler karıştı
Merhaba. Canım hayırlısı olsun ben de adet oldum yeni bat 7 EylülTatildeydim döndüm kızlar, bu arada benm 2 testim de koyulaşmaya doğru giderken adet oldum
Yarın sabah testi tekrarla istersen
Yarın tekrar yao bakalım çıkar belki canim. Ben erken regli oldum. 15inde bekliyordum ama 9 da oldum bu ay işler karıştı
Diş implantı yaptırıyorum. Gebelik denemiştim 2ay. Sonra bıraktım doktor önermedi tedavi sırasındaNe implantı canım?
Bal böceğim bişeyi yanlıs yapıoruz ama neyii bi müjdeli haberi alamadık gittiTatildeydim döndüm kızlar, bu arada benm 2 testim de koyulaşmaya doğru giderken adet oldum
Bal böceğim bişeyi yanlıs yapıoruz ama neyii bi müjdeli haberi alamadık gitti
Seninde kuzucummGünaydın kızlar.
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Bu ay benim de öyle oldu geciktim test yaptım negatif çıktı.bekliyorum ama ne hamilelik ne regl belirtim varYaptım bu sabah da negatif çıktı. Regl olacakmış gibi de değilim, bekleyeceğiz bakalım. Zaten yumurtlamayı da görememiştim bu ay..
Merhaba canım çıktı mı test sonucunMerhaba kızlar bende bugün kan verdim sonucumu bekliyorumHepinize kolay gelsin,
Merhaba,evet canım çıktı,sağlık ocağının sonucuna göre 1000>diyor doktorla da görüştüm gebelik var dedi, yarın kese için özel hastaneye gideceğim inşAllahMerhaba canım çıktı mı test sonucun
Hayırlı olsun çok sevdim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba,evet canım çıktı,sağlık ocağının sonucuna göre 1000>diyor doktorla da görüştüm gebelik var dedi, yarın kese için özel hastaneye gideceğim inşAllah
Allah Allah neden olduk acabaBeni
Benim de aynı oldu canım 15 ydi 9 unda regl oldum