- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.506
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.321
OVU YAPTIN MI BUGÜN?Adet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yok
Hayır canım sen demiştin ya en erken 12. gunde belli olur yumurtlamadan sonra dıye bugun 11. gunum ben carsamba yapmayı planlıyorum adet olmazsamTest yapmadın mı canım
Henuz yapmadım canım 16:00 gibi yaparım hep o saatlerde yapıyorumOVU YAPTIN MI BUGÜN?
Henuz yapmadım canım 16:00 gibi yaparım hep o saatlerde yapıyorum
Ay evet hatrladım o zaman senin bat Baska bir tarih oluyorHayır canım sen demiştin ya en erken 12. gunde belli olur yumurtlamadan sonra dıye bugun 11. gunum ben carsamba yapmayı planlıyorum adet olmazsam
Bu ay gec yumurtlama oldu benım belkı adet tarıhım sarka bılır ama her zamankine gore bugun bat tarıhım bakalımAy evet hatrladım o zaman senin bat Baska bir tarih oluyor
Kız dur etme umudumuz onlar bizimyok bacım prostesto ediyorum ben bu ay bu yumurtaları
İnşallah canımcımInsllh cnm . Gerisi kismet artk bklm. Insllh senn de tutmustr ❤
Hadi bakalım inşallah gelmezAdet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yok
Benim kendimden umudum yok ama inşallah senin güzel haberlerini alırız.Muhtemelen bende sipariş veririm canım eğar adet olursam. İnşallah gerek kalmaz
Öyle deme kuzum inşallah ikimizde güzel haberler veririzBenim kendimden umudum yok ama inşallah senin güzel haberlerini alırız.
Kız dur etme umudumuz onlar bizim
Kız benim annem açmayan çiçeklerine yapardı onu sonra hemen çiçek açarlardıben bu yumurtalara pıçak göstersem bak bebik yapmassanız sizi keserim diye , korkup hemen bebik yaparlar mı ki
Kız benim annem açmayan çiçeklerine yapardı onu sonra hemen çiçek açarlardı
Dene bakalım eğer işe yararsa öbür ay da ben kullanayım bu yöntemibizimkilerde bebik verebilirler
Dene bakalım eğer işe yararsa öbür ay da ben kullanayım bu yöntemi
Dene bakalım eğer işe yararsa öbür ay da ben kullanayım bu yöntemi
Kız burda başlık açarız bunu yap kesin gebesin diyemakası gösterdim yalnız olursa bak inferlitenin çözümünü bbulmuş olcaz dünyada bir ilk