- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.341
abowwwwKız burda başlık açarız bunu yap kesin gebesin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abowwwwKız burda başlık açarız bunu yap kesin gebesin diye
Burdayımkızlar nerdesiniz?
Burdayım
Henüz kan testi yaptırmadım. Dün erken hamilelik testi yaptım ama negatif erken yaptım biliyorum ama sabredemedim. Bir haftadır aşırı karın datmalarım var. Batma da değil bir huzursuzluk var karnımda. Daha önce hamilelik yaşamasam kesin hamileyim hatta bebek hareket ediyor derdim sanki sürekli bir seğirme var karnımda. Çok ilginç bir haldeyim yani. Heyecanla sonucu bekliyorum. Sen test yaptın mı?Canım bat 11agustos ama kanda çıktı mı hcg senin
Bu arada hamilelik günlüğü var ama hamile değilim. Sadece totem yaptımCanım bat 11agustos ama kanda çıktı mı hcg senin
Ahahhaha bwndee ondan sordum canım. Sasırdım.. Çarşamba ya da persemve yapacagımBu arada hamilelik günlüğü var ama hamile değilim. Sadece totem yaptım ☺
hadi topiği temizleyekkk pok götürüyor ortalığıBurdayım
düşünmek istemiyorsan tut bakim işin ucundan al süpürgeyi elineHer an acaba hamile miyim diye düşünmekten kafayı yicem bir gün buraya da takılmak beni çok etkiliyor sanırım
hangi marka kullanıyordun ovü ?bende burdayimmm kizlar bu ay cok degisik gercektende ovu testlerim 3gün pik gösterdi cumartesi silikdi dün bugün yine koyulasmaya basladi bat normalde 14.08.. kafam iyice allak bullak oldu.. kacirmayalim diyede hergün hergün iliski olmasindanda cok yoruldum artik
Çalışıyorum anacım bize durmak yokdüşünmek istemiyorsan tut bakim işin ucundan al süpürgeyi eline
o zaman içelim güzelleşelim , allahımmm evde çalış işte çalışş ben yoruldummm hayat diyelimÇalışıyorum anacım bize durmak yok
Al benden de o kadar canımo zaman içelim güzelleşelim , allahımmm evde çalış işte çalışş ben yoruldummm hayat diyelim
Al benden de o kadar canım
Ya bu kk da tel de çok zor be gülüm