- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.321
OVU YAPTIN MI BUGÜN?Adet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OVU YAPTIN MI BUGÜN?Adet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yok![]()
Hayır canım sen demiştin ya en erken 12. gunde belli olur yumurtlamadan sonra dıye bugun 11. gunum ben carsamba yapmayı planlıyorum adet olmazsamTest yapmadın mı canım
Henuz yapmadım canım 16:00 gibi yaparım hep o saatlerde yapıyorumOVU YAPTIN MI BUGÜN?
Henuz yapmadım canım 16:00 gibi yaparım hep o saatlerde yapıyorum![]()
Ay evet hatrladım o zaman senin bat Baska bir tarih oluyorHayır canım sen demiştin ya en erken 12. gunde belli olur yumurtlamadan sonra dıye bugun 11. gunum ben carsamba yapmayı planlıyorum adet olmazsam![]()
Bu ay gec yumurtlama oldu benım belkı adet tarıhım sarka bılır ama her zamankine gore bugun bat tarıhım bakalımAy evet hatrladım o zaman senin bat Baska bir tarih oluyor
Kız dur etme umudumuz onlar bizimyok bacım prostesto ediyorum ben bu ay bu yumurtaları
İnşallah canımcımInsllh cnm . Gerisi kismet artk bklm. Insllh senn de tutmustr ❤
Hadi bakalım inşallah gelmezAdet gunumde bugundu canım ama henuz gelen gıden yok![]()
Benim kendimden umudum yok ama inşallah senin güzel haberlerini alırız.Muhtemelen bende sipariş veririm canım eğar adet olursam. İnşallah gerek kalmaz![]()
Öyle deme kuzum inşallah ikimizde güzel haberler veririzBenim kendimden umudum yok ama inşallah senin güzel haberlerini alırız.
Kız dur etme umudumuz onlar bizim![]()
Kız benim annem açmayan çiçeklerine yapardı onu sonra hemen çiçek açarlardıben bu yumurtalara pıçak göstersem bak bebik yapmassanız sizi keserim diye , korkup hemen bebik yaparlar mı ki
![]()
Kız benim annem açmayan çiçeklerine yapardı onu sonra hemen çiçek açarlardı![]()
Dene bakalım eğer işe yararsa öbür ay da ben kullanayım bu yöntemibizimkilerde bebik verebilirler
![]()
Dene bakalım eğer işe yararsa öbür ay da ben kullanayım bu yöntemi![]()
Dene bakalım eğer işe yararsa öbür ay da ben kullanayım bu yöntemi![]()
Kız burda başlık açarız bunu yap kesin gebesin diyemakası gösterdim
yalnız olursa bak inferlitenin çözümünü bbulmuş olcaz dünyada bir ilk