Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
 
Canım benim aynen öyle oluyor. Geçen sene 3-4 ay ovulasyon testiyle takip etmiştim yumurtlamayı. Geç de pik i gördüğüm oldu erken de oldu. Ve pik olduktan 14 gün sonra adet oldum. Ama tabi herkes de böyle olur mu bilmiyorum.
 
Pöffff şimdi daha uzun süre beklicemmm
 
iaüüüaüaüa
Gittin mi doktora canım. Benim doktorum ultrasonla baktı. keseyi gördü ama kalp atışı için haftaya gel dedi.
17.45 te randevum zaman hiç geçmiyor inan ki inşallah ben de güzel sonuçlar alırım paylaşırım sizlerle de peki kesenin içinde bebeği gördü mü yoksa sadece kese mi görünüyor dedi ben de merak ediyorum şimdi akşam ne olacak diye
 
Bu ay çok takip edemedim, 4-5 gündür aralıksız takipteyim. Öncesinde de tek tük yaptım. Geç kaldı muhtemelen, bakalım bekleyelim.
Hmm o zaman bir şey diyemem canım. Bende 17.günümde koyu iki çizgi gördüm yumurtladım sandım meğer değilmiş. Dün pik gördüm. Değişik şeyler.
 
kızlar size komik bişey anlatmaya geldim. Yazışmalarınızı okumadan lak diye daldım ama, burda herşeyimi paylaştım bu komik anıyı da bilin istedim başlıyorum durdurmayın beni
 
Şimdi geçtiğimiz gün cuma cumartesi pazar ve pazartesi bende hiç hamilelik belirtisi olmadı. Birde eşimle tartışmıştım ani hareketlerm filan oldu.
Yani ne bilim hergün illa midem bulanırdı bulanmadı filan. Araştırdım bebeğin ölebilir içinde ondan belirti almamış olabilirsin dediler. Sardı mı beni annelik duygusu...
Acile gittim akşam, acildeki doktora belirti yok desem 8 haftalık gebesin şaka mı yapıyosun der-yada demezdi bilmiyorum acildeki doktrolar hep ters ve ilk kez hamileyim bakacaklarından emin değildim.... İçimdeki kuruntudan vazgeçemiyorum o yüzden yalan söyleyim dedim. Lekelenme var bakar mısınız ultrosondan dedim. Nasılsa çamaşırımı açıp bakmazlar ya dedim içimden. Baktılar çok şükür bebek sağlıklıymış. Ben ohh çektim kalkıp gidiyodum, kolay mı öyle basıp gitmek...Lekelenme var düşük riski kabul ederiz dediler, eşiniz düşük önleyiciyi ampul halinde alsın iğne vurcaz dediler. Aman Allahım resmen tıpta yanlış tedavi
Ayağa kalkıyorum lütfen oturun diyolar, eşimin surat düştü gerçekten düşük riski var sandı,(oysa acile girerken lekelenme var diycem demiştim ama safım unuttu yada leke ne onu bile anlamadı ) doktor sürekli bana dikkat edin şöyle böyle diyor bisürü nasihat veriyor..
Allahım nasıl kurtulcam diyorum içimden,durduk yere iğne yiycem resmen.
Eşim arabaya ilaç almaya gidiyodu yazık durumu iyice kabullenmiş vaziyette, arkasından çantamı alıcam dedim ayağa kalktım.
Doktor hemen, oturun lütfen eşiniz getirsin dedi. Eşim, yavrum ne çantası otur sen dedi. .. lavobaya gidicem çantamı almam lazım dedim. Öyle diyince herkeste bi sessizlik oluştu. Arabaya yürüyoz, eşim dedi, duydun mu düşük riski diyolar nolcak şimdi Ssus oğlum sus yürü arabaya arkana bakmadan kaç yoksa durduk yere iğne yiycez dedim. jeton sonunda düştü bi oh çekti.
Bende yalanla biyere kadar devam ettiğimi öğrenmiş oldum.
 
hahahha komedi , trajedi hepsi bir arada olmuş , çok şükür sağlıklı ya
 
1 yillik evliyim bi gebelik oldu kalp atisi durdu 7 haftalik ken aldirmim suan da 6 ay gecti uzerin den halen gebelik yok
geçmiş olsun canım , benmde 5ay oldu kürtaj olalı bende tekrar düşünüyorum bu 3.ayım olcak. Allah inşallah sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder. Ovulosyonu takip ediyor musun peki?
 
Haydaaa, niye gelmiyor ki acaba , kür falan mı denesen ?
 
Kızlar merhaba ben de bu ay bebek düşünmeye başladım bat 26 ağustos ama yumurtlamam tam da bayrama denk geliyor. Değerlendiremem galiba napıcam bilmiyorum. İnşallah hepimiz en hayırlı zamanda hamişlik haberlerimizi alırız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…