- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.161
Hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallahKızlar günaydın. Haber verme fırsatım olmadı bir türlü. Ben hamileyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallahKızlar günaydın. Haber verme fırsatım olmadı bir türlü. Ben hamileyim :)
Hayırlı olsun,sağlıkla ilerlesinŞimdi öğrendim sonucumu 82 çıkmış kan da değerim ☺
Hayırlı olsun,sağlıkla ilerlesin
malesef ki ...Günaydın kızlarrrr
B balbocegi35 Allah rahmet eylesin güne kötü başlamışsın.
Kızlar ya bugün sol göğüs ucumda karıncılanma,kaşınma gibi bir şey var. Ovülasyondan sonra 8.gün. Geçen ay hamile kaldığımda da 1 kere böyle bir şey yaşamıştım. Bat 9. Bakalım ne çıkacak
İnşallah canımcımmalesef ki ...
Hadi inşallah kuzum hayırlar olsunnn
Haftasonu bende ovü gördüm.Haftasonuna gelmesi nedeniyle sıkı çalıştık , rüyamda da çok berrak su içerisinde yüzen balıklar gördüm . Allahım hayırlara , bebişe çıkarsın inşallah Ama bu ay çok ümitli değilim takmıyormda , geçen 2ay hep ümitlenip krıldım bu ay saldım gittiİnşallah canımcım
hadi gözünaydın inşallah sağlıcakla kucağına alKızlar günaydın. Haber verme fırsatım olmadı bir türlü. Ben hamileyim :)
Hayırlara vesile olsun inşallah canım umarım bebişe işarettirHaftasonu bende ovü gördüm.Haftasonuna gelmesi nedeniyle sıkı çalıştık , rüyamda da çok berrak su içerisinde yüzen balıklar gördüm . Allahım hayırlara , bebişe çıkarsın inşallah Ama bu ay çok ümitli değilim takmıyormda , geçen 2ay hep ümitlenip krıldım bu ay saldım gitti
Merhaba yarın sabah gideceğim doktora. Bu aralar yoğunum biraz. Başlarda belirtim vardı ancak şimdi çok fazla bir belirtim yok. Sen gittin mi doktora canım?Merhabaaa hayırlı olsun :) Doğumumuz aynı görünüyor inşallah belirtileriniz neler doktora gittiniz mi
Ben geçen hafta Salı gittim 5 haftalık kese göründü yarın tekrar gideceğimMerhaba yarın sabah gideceğim doktora. Bu aralar yoğunum biraz. Başlarda belirtim vardı ancak şimdi çok fazla bir belirtim yok. Sen gittin mi doktora canım?
Ben ilk defa gideceğim. İnşallah benim de gözükür hepsi Alttan baktırmaya korkuyorum çünküBen geçen hafta Salı gittim 5 haftalık kese göründü yarın tekrar gideceğim
İnşallah ama benim doktorum alttan baktıBen ilk defa gideceğim. İnşallah benim de gözükür hepsi Alttan baktırmaya korkuyorum çünkü
Günaydın canım git tabi ihmal etme iyice bir bakılsın bakalımMerhaba kızlar günaydın ben hala adet olmadım ve sanirim listeden de silinmişim bat tarihim 27 hazirandı. Gebelik yok ilaç alıyorum adet olmak için ilaçın adı Dupbaston inşallah atki eder yarıladım ilaçı ama gelen giden yok ilk defa başıma böyle birsey geliyor. Adetin 2. Yada 3 günü yine doktora gidecegim test yapacaklar
Sanırım öyle oluyor kuzum. Benim düşündüğüm şey şu şimdi her yerde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluncağı yazıyor. Yani ben 9 gün kala yumurtladıysam adet günümde ileri mi kaydı şimdi?Günaydın kızlarr koalacım bende gec yumurluyormusum meger ovulasyon testınde oyle cıktı adet dongumun 19. gunü test pik yaptı, adete 10 gun var oluyor yanı buda geç yumurtlama olmus demek dimi agacsizkoalaa