2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Off kızlar keşke yakın otursaydık, ara sıra toplanıp kahve içerdik.
Kendi arkadaşlarımla sadece bebek konuşmak pek ortama uymuyor 😂 şu an bebekten başka da mevzuum yok gibi.
Ayyy ne güzel olurdu benim de böyle bir çevreye ihtiyacım var 😂😂
Keşkeeee nerdesin sen 😬
Yaaa bir de bebekle konuşurken ses tonun değişik oluyor ya geçen eşimin abisi eşi geldi normal sesle sohbet etmek tuhaf geldi 😬😬😬assafffsadafafad
Ahahahaha ben çığlığımsı bir ses tonuyla konuşuyorum Yiğitle bayaaaa tiz bir ses 😂😂 Yiğit beni görünce çığlık atıyor o yüzden o şekilde iletişim kuruyoruz 😂😂

benim hala gobegim var dogumdan sonra kaldi gitmedi resmen. Belden asagisi kilo aliyor benim de. Bacaklarim kalinlasiyor direkt. Belim hala ince. Eskiye gore kalinlasti tabi ama. Hamileyken bile inceligi vardi. Tek derdim bacaklar 🤦🏼‍♀️

benim hala gobegim var dogumdan sonra kaldi gitmedi resmen. Belden asagisi kilo aliyor benim de. Bacaklarim kalinlasiyor direkt. Belim hala ince. Eskiye gore kalinlasti tabi ama. Hamileyken bile inceligi vardi. Tek derdim bacaklar 🤦🏼‍♀️
Hallolur kuzum ya. Bacaklar (özellikle üst bacak) en rahat zayıflayan yerler. Çünkü en rahat o bölgeyi çalıştırabiliyorsun.

Benim de derdim bacaklar 😅😅😅😅

Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek 🍞
1 haşlanmış yumurta 🥚
Kırmızı biber 🌶️
4 zeytin
2 kk peynir 🧀
1/5 avokado 🥑
1 yaprak marul 🥬

Ara öğün;
Yarım greyfurt
Yarım elma 🍏
1 bardak filtre kahve ☕

Öğle yemeği;
Fıstık ezmeli, keçi boynuzu pekmezli, muzlu yulaf ezmesi

Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek 🍞
1 haşlanmış yumurta 🥚
Kırmızı biber 🌶️
4 zeytin
2 kk peynir 🧀
1/5 avokado 🥑
1 yaprak marul 🥬

Ara öğün;
Yarım greyfurt
Yarım elma 🍏
1 bardak filtre kahve ☕

Öğle yemeği;
Fıstık ezmeli, keçi boynuzu pekmezli, muzlu yulaf ezmesi
Kuzum nolur yulaf ezmesi yaparken miktarlarını da yazsana. Merak ediyorum ben çok mu abartıyorum diye.

Ben de sırf yulaf ezmesine bal koymaktan vazgeçiyim diye şeker ilavesiz kayısı reçeli aldım. Bala göre daha az kalorili. Biraz kalorisini düşürmeye çalışıyorum.

Cumartesi de dışarı çıkıcam kesin foto çekeriz zayıf poz verme çabalarım vol11627826373 😅😅😅😅 52A3E437-A586-49C6-897F-A1CDFBFEF1BF.jpeg

X