2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Ben yine diyetten saptım. İştahlandim baya öğle öğününde akşam az yiyebilirsem az yiyeceğim

Ben yine diyetten saptım. İştahlandim baya öğle öğününde akşam az yiyebilirsem az yiyeceğim

Ben de yoldan çıkıcam, az kaldı.
Bi de günlerdir aynı kiloda kalmak da demotive etti
Bazı eşikler var oluyor öyle merak etmeyin bir hafta hiç vermeyip 2. Hafta 2-2.5 verenler var
Sabredin kızlar sabrın sonu selamet :)

Ben diyetisyene liste gönderirken bazı bilgiler istemişti ilk hedefe 72 yazmışım ve 72yim nerdeyse

Canınız tatlı ve çikolata çekerse nesfit bar ya da bitter çik. Yiyin

Evet ya keşke dayansaydım uykusuzluk ve yorgunluktan çok enerjisiz hissediyorum. O yüzden yiyerek tamamlamaya çalışıyorum. Ama dayancam artık. Sabrın sonu selamet. Tek motivasyonum yaza fit girmek

Ben her canım çektiğinde nesfit bar yiyorum zaten ama beni hiç kesmiyoki. Ben antep fıstıklı baklava diyom sen bana nesfit bar diyon
Ayy iyiki evde baklava yok, coktan bozulmustu diyet

Gü nayyy dın sabah tartıldım biraz kilo vermişim. Doğumdan sonra 58 e düşmüştüm hemen. O zamandan beri hiç verememiştim. Tam dikkat etmeye başladım yarım kilo verdim bu grup kuruldu. Keske daha önce yapsaydik dedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…