- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Herşeye de yetişmeyelim canım, olduğu kadar...Hırs yaptım ve bu her şeye yetişmeye çalışma hırsı beni bitirecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeye de yetişmeyelim canım, olduğu kadar...Hırs yaptım ve bu her şeye yetişmeye çalışma hırsı beni bitirecek
Ben de o kafadayım canım ama etrafımdaki insanlar özellikle en yakınımdakiler fazlasıyla canımı sıkıyor. O yüzden bir süre canım çıksa da böyleHerşeye de yetişmeyelim canım, olduğu kadar...
Boşver etrafındakileri, kendini düşün. Mutlu anne mutlu bebek.Ben de o kafadayım canım ama etrafımdaki insanlar özellikle en yakınımdakiler fazlasıyla canımı sıkıyor. O yüzden bir süre canım çıksa da böyle
Hayırlı eşÖğle: 1 kase kısır
Akşam: 1 kase taze fasulye, 3 çay kaşığı sütlaç ( ben daha yiyecektim de eşim önümden aldı.), 5 çiğ köfte ( etsiz ), marul, iki-üç mandalin dilimi, iki-üç muz dilimi, bir dilim çavdarlı ekmek
Bugün bitter çikolata yememiştim ben amaHayırlı eş
Değiştiriyorum o zaman zalım eşBugün bitter çikolata yememiştim ben ama
Günaydın canımGünaydın kızlar
Benim de sabit gidiyor şu an belki bir anda giderPazar gününden beri kilom hiç değişmedi 62.2. Hayırlısı bakalım