2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Günaydın, fotoğraflar coşmuş bu sabah. Ben kızın lor peynirinin peşine düştüm sabah sabah. Kahvaltıyla paralel. Resim çekmek aklıma bile gelmedi
Kahvaltım: mantarlı omlet, 3 ceviz, kaymak, reçel birer tatlı kaşığı, bir dilim çavdar ekmeği, 1 tk lutenitsa, 3 zeytin.... ne yemişim arkadaş yazarken yoruldum.

Ben çoook fena bozdum ya. Bu hafta + olacak galiba tartı günü ne çabuk geliyor yaa

Kizlar bu grup onceden cok aktifti ya. Herkes nerde
Ayy ne guzel zayifliyoduk, neden boyle dususe gectik biz ya...

Oglen:
Brokoli salatasi
5 adet hindi kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Kizlar bu grup onceden cok aktifti ya. Herkes nerde
Ayy ne guzel zayifliyoduk, neden boyle dususe gectik biz ya...

Oglen:
Brokoli salatasi
5 adet hindi kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Aaaa hala burdayız yaaa biraz ek gıda telaşesine düşmüş olabilirz bu sebeple yemeye fırsat kalmıyor arada bir aktivia yoğurt yedim
Şimdi kızçe uyudu nesfit bar ve filtre kahve

Ya ben bu hafta neden hic kilo veremedim. Cok canimi sikti bu durum. Onumuzdeki hafta ben de porsiyonlarimi dusurmeye calisicam.

Ben de inanki 7 gundur ayni kilodayim. Porsiyonlarimi baya arttirdim, ondan mi zayiflayamiyorum? Seytan diyorki canin ne istiyorsa -baklava, pasta, helva- ye gitsin.
Ben seytanima uydum Allah affetsin napcaz yaaa. Buraya gitmeye fırsat bulamıyoruz ondan bence. Güzel motivasyon oluyordu bundan sonra her öğünden sonra beklemeden yazmayı düşünüyorum

Ne yedin kuzum?
Valla herhalde ben dusunce gucuyle yedim baklavalari. Yoksa kilo verirdim. Hayali bile kilo vermeye engel
Hangisini soyliyim bilemedim canım cips de yedim helva da yedim meyveli yoğurt da yedim ekmekleri de yedim yağları da yedim aman Allah'ım. Sabah kendimi toplamam lazım. En azından + görmesem Sana helal olsun kuzu yememissin. Yeme valla bak insan çok pişman oluyor

Off iyi yapmissin. Cips ve helva benim yerime de yeseydin. Afiyet olsun.

Hangi kupanin bana ait oldugunu soylememe gerek yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…