- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Ben de babasina pasladim canim. Yoksa kahvaltimda domates salatalik bile kesemiyordum. Haftasonu bari keseyim dedim, ozlemisimGünaydın. Sadece gecistirmek icin yiyorum. Canm kahvalti hazirlamak istemedi. aksam hic uyuyamadim neredeyse. Benim kiza yeni guncelleme geldi
2020 yılının bize en güzel hediyesi evlatlarımızı kucağımıza aldık çok şükürBize yadigar kilolar kaldı. Kimimiz süt olsun diye yedi, kimimiz hamilelikte şekerden dolayı yiyemediklerini yedi, bazen de canımız istedi yedik
Ben diyorum ki bebeklerimizin ilk doğum gününde istediğimiz kiyafetleri giyelimHer 2pazartesi tartılıp sonuçları paylaşalım.
Katılmak isteyenleri bekliyorum ve yarın sabah tartılarak açılışı yapıyorum.
Üye adı Başlangıç Güncel Toplam Verilen Bu hafta Hedef Boy Başlama Tarihi Tracer 69.5 66.2 3.3 1.6 65-60-55 1.66 18 Ocak esmeralda5 79.1 72.7 6.4 0.8 62-60-58 1.65 4 Ocak lila6 82.6 76.15 6.05 1.7 72 1.65 11 Ocak aling 57.7 56.5 1.2 - 53-50 1.60 25 Ocak White Mocha 66 62.2 3.8 1.1 59-55-52 1.59 27 Ocak
Tabi kii hoşgeldinizBeni de alır musunuz?
Ben de inanki 7 gundur ayni kilodayim. Porsiyonlarimi baya arttirdim, ondan mi zayiflayamiyorum? Seytan diyorki canin ne istiyorsa -baklava, pasta, helva- ye gitsin.Ben çoook fena bozdum ya. Bu hafta + olacak galibatartı günü ne çabuk geliyor yaa
Ooo erkenden yenmiş akşam yemeği bizde 7 de yicez inşAkşam 4 köfte ve bol salata yendi.
Eki Görüntüle 2787053
Aaaa hala burdayız yaaa biraz ek gıda telaşesine düşmüş olabilirz bu sebeple yemeye fırsat kalmıyorKizlar bu grup onceden cok aktifti ya. Herkes nerde
Ayy ne guzel zayifliyoduk, neden boyle dususe gectik biz ya...
Oglen:
Brokoli salatasi
5 adet hindi kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Ogle yemegini pas mi gectin?Aaaa hala burdayız yaaa biraz ek gıda telaşesine düşmüş olabilirz bu sebeple yemeye fırsat kalmıyorarada bir aktivia yoğurt yedim
Şimdi kızçe uyudu nesfit bar ve filtre kahve
Ogle yemegini pas mi gectin?
Ya ben bu hafta neden hic kilo veremedim. Cok canimi sikti bu durum. Onumuzdeki hafta ben de porsiyonlarimi dusurmeye calisicam.Ben pas geçtim. Haftaya çok hevesliyim bakalım hızlı bir giriş düşünüyorum. Filanca akraba da diyette imiş hiç kilo verememiş pilatese de gidiyormuş. Ben çocukla iyi verdim. Biraz daha yoğunlaşmam lazım hazır vermişken vereyim.
Ben seytanima uydum Allah affetsinBen de inanki 7 gundur ayni kilodayim. Porsiyonlarimi baya arttirdim, ondan mi zayiflayamiyorum? Seytan diyorki canin ne istiyorsa -baklava, pasta, helva- ye gitsin.
Ne yedin kuzum?Ben seytanima uydum Allah affetsinnapcaz yaaa. Buraya gitmeye fırsat bulamıyoruz ondan bence. Güzel motivasyon oluyordu bundan sonra her öğünden sonra beklemeden yazmayı düşünüyorum
Hangisini soyliyim bilemedim canımNe yedin kuzum?
Valla herhalde ben dusunce gucuyle yedim baklavalari. Yoksa kilo verirdim. Hayali bile kilo vermeye engel
Off iyi yapmissin. Cips ve helva benim yerime de yeseydin. Afiyet olsun.Hangisini soyliyim bilemedim canımcips de yedim helva da yedim meyveli yoğurt da yedim ekmekleri de yedim yağları da yedim aman Allah'ım. Sabah kendimi toplamam lazım. En azından + görmesem Sana helal olsun kuzu yememissin. Yeme valla bak insan çok pişman oluyor