Kilon az olunca vermesi de zor normaldir telafi edersin dediğin gibiGünaydın 56,6100 gram almışım. Daha fazla konusmak istemiyorm bu haftayi telafi edeceğim.
Anammmm günaydın canım Allah kolaylık versinGünaydın herkese
Bugün de yoğun bir gün. 8 saat canlı dersim vaaar, eşim okulda ve annemler yolda. Onlara kahvaltı hazırlamam evi toparlamam ve bebişle ilgilenmem lazımo yüzden güne 5te başladım. Kahvaltıyı da erken yaptım.
1 kaşarlı tost
1 az yağlı yumurta
Amin kuzum sağolasın direniyorum şu anAnammmm günaydın canım Allah kolaylık versininşallah akşam da güzel biter gün zira 5'te kalkınca piller bitiyor erkenden
Kapisiriz canım senle canımKizlar belki inanmayacaksiniz ama benim abur-cubur yeme kapasitem cok yuksek. Bi oturusta 10-15 arasi cikolata yiyebiliyorum desem inanir misiniz?? Twix, snickers, metro, eti karam vs. Akliniza ne gelirse. Cocuk gibiyim ya
Canim seni uzmek istemem ama bu konuda kimse benle yarisamazAmin kuzum sağolasın direniyorum şu an
Kapisiriz canım senle canımbir oturmaya bir bütün baton keki, bir paket kurabiyeyi, 3 paket cipsi ve kolayı çok rahat yerim. Daha önce yeme bozukluğum da vardı zaten. Blumiaya yakalandım bir dönem. Şu an yok çok şükür ama çok meyilliyim
Ahahahha ahhh değil mi yaa millet az yiyince benim sinirim bozuluyor utanıyorum yemeyeCanim seni uzmek istemem ama bu konuda kimse benle yarisamazbelki benim de bilmedigim bi yeme rahatsizligim vardir... Ben de bi oturusta party size cips, 3-5 cikolata rahat yerim. Yaa benden daha yapili arkadaslarim var mesela, benim 1/4 um yiyemiyolar. Istiyorumki senin gibi bi dostum olsun uzun uzun abur-cubur yiyelim