2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Akşam yemeği bir albeni yedim bugün ne yersem yiyim kilo yapmaz herhalde

Ben daha aksam yemegi yiyemedim. Aksam eve gelip tartildim sanki vermisim gibi cok merak icindeym. Yarin da sabah ise gtcem ama tartilip yazcam. Olmadi carsamba tekrar güncellerim.

Akşam yemeği: iki kepçe mercimek çorba, 6 yk pirinç pilavı, kavurma, 4 yk yoğurt, bol salata.

İyi akşamlar arkadaşlarrrrr
sabah kahvaltı : 3 kaşık yulaf 1 çay bardağı süt ile lapa
2 tam ceviz
1 kahve

Akşam: 1 yumurtalı menemen ve 3 kaşık fırın sebze ve 4 kaşık yoğurt ve 1 dilim tam tahıllı ekmek

Akşam Ara öğün: 2 hurma 2 tam ceviz 1 küçük bardak süt

Gün içerisinde; 1 açma - biraz bal kabaklı börek

daha artık kapattım börek çörek kek faslını hayırlı olsun :)

Günaydın herkese

Bugün de yoğun bir gün. 8 saat canlı dersim vaaar, eşim okulda ve annemler yolda. Onlara kahvaltı hazırlamam evi toparlamam ve bebişle ilgilenmem lazım o yüzden güne 5te başladım. Kahvaltıyı da erken yaptım.

1 kaşarlı tost
1 az yağlı yumurta

Anammmm günaydın canım Allah kolaylık versin inşallah akşam da güzel biter gün zira 5'te kalkınca piller bitiyor erkenden

Günaydın
Sabah kahvaltım: 1 kk peynir, mantarlı yumurta, 1 dilim çavdar, 1 tk kaymak, 1 tk kızılcık marmelatı, dereotu, salatalık.

Kizlar belki inanmayacaksiniz ama benim abur-cubur yeme kapasitem cok yuksek. Bi oturusta 10-15 arasi cikolata yiyebiliyorum desem inanir misiniz?? Twix, snickers, metro, eti karam vs. Akliniza ne gelirse. Cocuk gibiyim ya

Anammmm günaydın canım Allah kolaylık versin inşallah akşam da güzel biter gün zira 5'te kalkınca piller bitiyor erkenden
Amin kuzum sağolasın direniyorum şu an
Kizlar belki inanmayacaksiniz ama benim abur-cubur yeme kapasitem cok yuksek. Bi oturusta 10-15 arasi cikolata yiyebiliyorum desem inanir misiniz?? Twix, snickers, metro, eti karam vs. Akliniza ne gelirse. Cocuk gibiyim ya
Kapisiriz canım senle canım bir oturmaya bir bütün baton keki, bir paket kurabiyeyi, 3 paket cipsi ve kolayı çok rahat yerim. Daha önce yeme bozukluğum da vardı zaten. Blumiaya yakalandım bir dönem. Şu an yok çok şükür ama çok meyilliyim

Canim seni uzmek istemem ama bu konuda kimse benle yarisamaz belki benim de bilmedigim bi yeme rahatsizligim vardir... Ben de bi oturusta party size cips, 3-5 cikolata rahat yerim. Yaa benden daha yapili arkadaslarim var mesela, benim 1/4 um yiyemiyolar. Istiyorumki senin gibi bi dostum olsun uzun uzun abur-cubur yiyelim

Ahahahha ahhh değil mi yaa millet az yiyince benim sinirim bozuluyor utanıyorum yemeye bu kadar kapasiteyle bu kilolarimiza şükredelim bence Şu an mide kapasitemin 1/10unu bile kullanmıyorum

Ben de ya. Bazen insan içinde utanıyorum. Boy da yok. Mİllet kıtlıktan cıktım sanıyo. Ama şuan kısıtlamaya çalısıyorum kendimi. Umarım önümüzdeki hafta 56 olmuş olurum. Acelem yok. yavaş yavaş da olsa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…