- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Haberleşsek bu kadar aynı menüler çıkarabilirdik bebişlere yaBugünkü menümüz de aynıymışYiğit ilk defa ağzını açtı bir şeye. Az da olsa kendi isteğiyle yedi şaşırdım. Gerçekten ne kadar minik de olsa onların da sevdikleri sevmedikleri şeyler var demek ki
Kefiri yarın tartı günü diye mi içtinAkşam yemeği;
1 tabak tavuklu mantar sote
1 bardak kefir
Ahahahhha aynen valla yaaHaberleşsek bu kadar aynı menüler çıkarabilirdik bebişlere yaBen yemeyince ısrarcı olmadım ek gıdadan iyice uzaklaşmasın diye.
Aklıma gelmemişti içerken ama iyi yapmışımKefiri yarın tartı günü diye mi içtin
Ben de çoktan vazgeçmiştim. Çünkü arada kaçamak yapıyorum. Sonra gruba ne dicem diyerek tekrar devam ediyorumYa kızlar tekrar söyleyeceğim iyi ki var bu grup gerçekten. Çoktan vazgeçmiştim yoksa. Harikasınız
Aynen kuzum kaç kere bırakıp başladım bilmiyorum ama hep devam ettim sayenizdeBen de çoktan vazgeçmiştim. Çünkü arada kaçamak yapıyorum. Sonra gruba ne dicem diyerek tekrar devam ediyorumGeçen haftaya göre daha fazla (hatta baya fazla yedim). Yine de 1 kg vermişim. Gönül ister 2 kg gitsin ama buna da şükür
Ahhh çok zor durmayincaKahvaltım: 2 dilim çavdar ekmeğine izmir tulumu peyniri ile peyniri çokça olarak tost. Ekmeklere de lutenitsa sürdüm. Kızım için haşladığım yumurtadan ondan kalanı yedim. Bir salatalığın yarısı. Yarısı yine kıza gitti. Kızın lorundan kalanı gideni biraz yedim. Hiç durmadı bugün ben de ne yediğimi anlamadım. Muhtemelen çayı da dökeceğim içirmiyor.
Ben de dün azıcık albeni kaçamağı yapmıştımÖğlen
Gronala yarım muz
4 kaşık yoğurt
5-6 fındık
Akşam
Alabalık
Salata
Ve 1 dilim ekmek
Arada 1 dilim ev keki yemiş olabilirim yağan karı izleyip filtre kahvemi yudumlarken