2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Haberleşsek bu kadar aynı menüler çıkarabilirdik bebişlere ya Ben yemeyince ısrarcı olmadım ek gıdadan iyice uzaklaşmasın diye.

Yarın eşimin okulu açılıyor benim de sabahtan canlı dersim var ve tekim ne yapacağım merak ediyorum inşallah tartılmaya ya da kahvaltı etmeye fırsat bulabilirim

Ben sali tartilcam. Sali hava soguyor diye yarin ise gitcem. Normalde salilari gidiyordum. Sabah 7 gibi evden cikiyorum muhtemelen tartilamam.
aksam 1,5 kepce ezogelin corba 6 tane bebek patates. Bonfile. Brokoli salatasi

Ya kızlar tekrar söyleyeceğim iyi ki var bu grup gerçekten. Çoktan vazgeçmiştim yoksa. Harikasınız
Ben de çoktan vazgeçmiştim. Çünkü arada kaçamak yapıyorum. Sonra gruba ne dicem diyerek tekrar devam ediyorum Geçen haftaya göre daha fazla (hatta baya fazla yedim). Yine de 1 kg vermişim. Gönül ister 2 kg gitsin ama buna da şükür

Kahvaltım: 2 dilim çavdar ekmeğine izmir tulumu peyniri ile peyniri çokça olarak tost. Ekmeklere de lutenitsa sürdüm. Kızım için haşladığım yumurtadan ondan kalanı yedim. Bir salatalığın yarısı. Yarısı yine kıza gitti. Kızın lorundan kalanı gideni biraz yedim. Hiç durmadı bugün ben de ne yediğimi anlamadım. Muhtemelen çayı da dökeceğim içirmiyor.​

Aynen kuzum kaç kere bırakıp başladım bilmiyorum ama hep devam ettim sayenizde haftada yarım kilo versek bile yaza fıstık gibiyiz inşallah

Ahhh çok zor durmayinca ben de geceden sandviç hazırlamıştım yarısını zorla yedim. Canım da istemedi. Yarım sandviç ve bir bardak kefir kahvaltım

Öğle: bir kepçe mercimek çorbası
Ara öğün: double türk kahvesi ve 2 küçük bitter küpü.

Çok yoğun bir gün oldu öğünlerimi hiç planlayamadim. Öğlen yarım kalan sandviçimi yedim. Akşam üstü 5 yk tavuklu pilav. Hain kocam marketten albeni almış. Albeni ve 3 kare beyaz çikolata yedim. Robot süpürge geldi bugün rahat temizlik yapsın diye koltukları değiştirdim ortalık fena şu an bu gece zor uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…