Bende cok cabuk agliyabiliyorumHer şeye ağlar oldum çok alınganım üç gündür :-/ ağlıyorum ama şapır şapır yaş akıyor sonra geçiyor susuyorum kendi kendime :-/ hormonların etkisi diyordunuz ya yaşıyorum normalde ağlayan bir insan değilim
minnak bir kız
maşallah önden giden bir minnak kız dahaSata göre 9+1
Gelişime göre 9+5iz burada.
Var mı tahmin yapabilen
erkek gibiBuda benim burda 11+4 fln :)
At bakalım büyümüştür tabi,benimde dünkü fotosu var ama çok net değil diye paylaşmadım bi dahakine inşallahben de gidince atacağım size yarın
son hali büyümüştür de inşallah
Ben zaten duygusaldım şimdi her şeye ağlak oldum,oğlumla oynamamış arkadaşı onu anlatıyor bana resmen ağladım dinlerken kıyamadım çocuğumaHer şeye ağlar oldum çok alınganım üç gündür :-/ ağlıyorum ama şapır şapır yaş akıyor sonra geçiyor susuyorum kendi kendime :-/ hormonların etkisi diyordunuz ya yaşıyorum normalde ağlayan bir insan değilim
Her şeye ağlar oldum çok alınganım üç gündür :-/ ağlıyorum ama şapır şapır yaş akıyor sonra geçiyor susuyorum kendi kendime :-/ hormonların etkisi diyordunuz ya yaşıyorum normalde ağlayan bir insan değilim
bana nerdeyse büyük kısım kız dedi.erkekdiyen daha az.bakalım kimin dediği olacakminnak bir kız
maşallah önden giden bir minnak kız daha
erkek gibi
At bakalım büyümüştür tabi,benimde dünkü fotosu var ama çok net değil diye paylaşmadım bi dahakine inşallah
MasallahTabii ki iyi iki hafta geriden ve iki hafta onden gitmesinde hic bir problem yok. Benim bebis gec dollenmeden dolayi bir hafta geri geliyodu. Dun ki kontrolde aradki bir haftayi kapatmis. Tam haftasina gelmis. Doktorum iki hafta geri ve ileriden bir sey olmaz normal bunlar dedi. Mesela ilk gebeligimde oglum bir hafta önden gitti hep gelisimi sizin gibi doguma kadar. Ve sat a gore 37 haftalikdi ultrasonda 38 haftalik ölculuyodu ve dogdu
Net değil ama doktor erkek gibi görünüyo dedi. Haftaya cumayi beklicez simdi bakalimAaa cınsıyetı mı ogrendın canım:)
Dün akşamdan beri ben de ağlıyom sebepsiz bir ağlamaBen zaten duygusaldım şimdi her şeye ağlak oldum,oğlumla oynamamış arkadaşı onu anlatıyor bana resmen ağladım dinlerken kıyamadım çocuğumaoğlumda diyo ki anne ağlıyacak bişey yok bunda
Evet susuzluk baş ağrısı yapiyomus canim gebelikte icmen lazim ben 2.5 lt içiyorum günlükKızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı kine yapsam acaba
Mümkünü yok ya acılaşıyor ve acı su kusuyorum,burnum bile sızlıyor,sudan tiksindimEvet susuzluk baş ağrısı yapiyomus canim gebelikte icmen lazim ben 2.5 lt içiyorum günlük
Ben de abuk subuk sebepler buluyorumDün akşamdan beri ben de ağlıyom sebepsiz bir ağlama
Erken ama daha canim belli olmaz değişebilir tahmin simdilik sadece. Hangisi hayirliysa o olsun. Erkek evlat o kadar guzelkiEminim kizda oyledir.
Benim ilkim erkek simdi herkes bana diyor insallah ikinci kiz olur diye ama hic farketmez diyorum ciddende fark etmez ikincide erkek olabilir cok tatli oluyolarAnne sev öp diyor bu aralar dakkada bir yiyesim geliyor 3 yasinda olcak bikac ay sonra
ay ben dün bir şarkı var claire de lune diye, sadece piyano bir çok filmde de çalar hatta
bulaşık yıkarken onu dinliyordum sonra hüngür hüngür ağladım saçma sapan :)
Canım nerede oturuyorsun? Bende gelebilirim doktoru ikna etmeyeBen ikili testte birdaha sorcam. Diyomki adama sarma borek pogacami gotursem ikramlik belki soyler
Bende valla cinsiyet şu an düşünemiyorumBizde de aynı herkesin isteği kız hayırlısı diyorum. oğlumda daha cinsiyeti öğrenmeden içime çok derin erkek evlat sevgisi hissi doğmuştu. Şimdi diyorum erkek olursa abisine arkadaş olur. İçime doğan bişi yok şuan cinsiyet farksız seviyorum kavanoz kapağımısağlıkla gelsin de
Kızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı kine yapsam acaba
Biraz daha soğuk suların içimi daha kolay oluyor. Pet şişeden içmek olabilirKızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı kine yapsam acaba
Yaaa olur mu öyle seyCanım nerede oturuyorsun? Bende gelebilirim doktoru ikna etmeyeHem gelmişken sarma falanda varmış iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?