2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Her şeye ağlar oldum çok alınganım üç gündür :-/ ağlıyorum ama şapır şapır yaş akıyor sonra geçiyor susuyorum kendi kendime :-/ hormonların etkisi diyordunuz ya yaşıyorum normalde ağlayan bir insan değilim 🤩🤩
Bende cok cabuk agliyabiliyorum😂😂😂

minnak bir kız😻
Sata göre 9+1
Gelişime göre 9+5iz burada.
Var mı tahmin yapabilen😅
maşallah önden giden bir minnak kız daha😻
Buda benim burda 11+4 fln :)
erkek gibi 🐣😻
ben de gidince atacağım size yarın
son hali büyümüştür de inşallah
At bakalım büyümüştür tabi,benimde dünkü fotosu var ama çok net değil diye paylaşmadım bi dahakine inşallah😅

Her şeye ağlar oldum çok alınganım üç gündür :-/ ağlıyorum ama şapır şapır yaş akıyor sonra geçiyor susuyorum kendi kendime :-/ hormonların etkisi diyordunuz ya yaşıyorum normalde ağlayan bir insan değilim 🤩🤩
Ben zaten duygusaldım şimdi her şeye ağlak oldum,oğlumla oynamamış arkadaşı onu anlatıyor bana resmen ağladım dinlerken kıyamadım çocuğuma🙈oğlumda diyo ki anne ağlıyacak bişey yok bunda😂😂

ay ben dün bir şarkı var claire de lune diye, sadece piyano bir çok filmde de çalar hatta
bulaşık yıkarken onu dinliyordum sonra hüngür hüngür ağladım saçma sapan :)

Kızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı ki:KK43:ne yapsam acaba🤷🏻‍♀️

minnak bir kız😻
maşallah önden giden bir minnak kız daha😻
erkek gibi 🐣😻

At bakalım büyümüştür tabi,benimde dünkü fotosu var ama çok net değil diye paylaşmadım bi dahakine inşallah😅
bana nerdeyse büyük kısım kız dedi.erkekdiyen daha az.bakalım kimin dediği olacak

Tabii ki iyi iki hafta geriden ve iki hafta onden gitmesinde hic bir problem yok. Benim bebis gec dollenmeden dolayi bir hafta geri geliyodu. Dun ki kontrolde aradki bir haftayi kapatmis. Tam haftasina gelmis. Doktorum iki hafta geri ve ileriden bir sey olmaz normal bunlar dedi. Mesela ilk gebeligimde oglum bir hafta önden gitti hep gelisimi sizin gibi doguma kadar. Ve sat a gore 37 haftalikdi ultrasonda 38 haftalik ölculuyodu ve dogdu
Masallah 🧿

Ben zaten duygusaldım şimdi her şeye ağlak oldum,oğlumla oynamamış arkadaşı onu anlatıyor bana resmen ağladım dinlerken kıyamadım çocuğuma🙈oğlumda diyo ki anne ağlıyacak bişey yok bunda😂😂
Dün akşamdan beri ben de ağlıyom sebepsiz bir ağlama 🙄

Evet susuzluk baş ağrısı yapiyomus canim gebelikte icmen lazim ben 2.5 lt içiyorum günlük
Mümkünü yok ya acılaşıyor ve acı su kusuyorum,burnum bile sızlıyor,sudan tiksindim😔ne 2.5litresi 1bardak içemiyorum önceden en az 3ltre içerdim

Erken ama daha canim belli olmaz değişebilir tahmin simdilik sadece. Hangisi hayirliysa o olsun. Erkek evlat o kadar guzelki❤️ Eminim kizda oyledir.
Benim ilkim erkek simdi herkes bana diyor insallah ikinci kiz olur diye ama hic farketmez diyorum ciddende fark etmez ikincide erkek olabilir cok tatli oluyolar ❤️ Anne sev öp diyor bu aralar dakkada bir 😁 yiyesim geliyor 3 yasinda olcak bikac ay sonra

Bizde de aynı herkesin isteği kız hayırlısı diyorum. oğlumda daha cinsiyeti öğrenmeden içime çok derin erkek evlat sevgisi hissi doğmuştu. Şimdi diyorum erkek olursa abisine arkadaş olur. İçime doğan bişi yok şuan cinsiyet farksız seviyorum kavanoz kapağımı 😁 sağlıkla gelsin de

Bizde de aynı herkesin isteği kız hayırlısı diyorum. oğlumda daha cinsiyeti öğrenmeden içime çok derin erkek evlat sevgisi hissi doğmuştu. Şimdi diyorum erkek olursa abisine arkadaş olur. İçime doğan bişi yok şuan cinsiyet farksız seviyorum kavanoz kapağımı 😁 sağlıkla gelsin de
Bende valla cinsiyet şu an düşünemiyorum🙈erkek ve kızda olduğu için bende ikiside mükemmel bi duygu hiç farketmiyor😻ama benim çevremde kesin kız ister etrafımızda çok erkek var😅

Kızlar ben resmen su içemiyorum var mı fikriniz 3gündür de başım ağrıyor ondan mı ki:KK43:ne yapsam acaba🤷🏻‍♀️

Baş ağrısı yapıyor 😢 bende normalde de hiç içemem su doktor 2,5-3 litre dedi ben günü 1 bardakla anca kapatan insanım 😢 ama şöyle bişi okumuştum bi doktor da her bünye farklı olduğu için kilo x(çarpı)3: (bölü)100 yapıp kaç litre içmen gerek. Ben limon katarsam falan anca içebiliyorum. Normalde soğuk içemem az soğuk olunca içmesi daha rahat oluyor

Biraz daha soğuk suların içimi daha kolay oluyor. Pet şişeden içmek olabilir
Yudum yudum içmek.
ya da pipetle içmek.
İlk hamileliğimden tecrübelerim.
Hafif soğuk suyu daha rahat tüketiyordum.
0,5 litrelik şişelerle başlayıp doğuma yakın 1,5 litrelik şişelere geçmiştim. 😂

Canım nerede oturuyorsun? Bende gelebilirim doktoru ikna etmeye😋😋 Hem gelmişken sarma falanda varmış iyi olur😂
Yaaa olur mu öyle sey😂siz direk bana gelin beraber yeriz sarmalari hastanede olmaz😂😘 Ankaradayim hemen konum atayim🙏😅😅

Back