2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hosbuldum💙 neler yapildigini yaptirinca yazar misinn. Acemi gibiyim ayni hic bir sey hatirlamiyorum ilk hamileligimden😅😅 ne yapmislardi.ikili de . Guzel sonuclar almamiz dilegiyle🙏
Valla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heralde

Valla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heralde
Normal canim bu durum. 10 gun veya 2 hafta kadar ileri de çıkabilir geride bi problem yoktur 😘

Herkes bizden heyecanli boncuk boncuk dogsa da sevsek diyolar. Kiz umduk o bize pipisini gösterdi 😂😂😂😂
Erken ama daha canim belli olmaz değişebilir tahmin simdilik sadece. Hangisi hayirliysa o olsun. Erkek evlat o kadar guzelki❤️ Eminim kizda oyledir.
Benim ilkim erkek simdi herkes bana diyor insallah ikinci kiz olur diye ama hic farketmez diyorum ciddende fark etmez ikincide erkek olabilir cok tatli oluyolar ❤️ Anne sev öp diyor bu aralar dakkada bir 😁 yiyesim geliyor 3 yasinda olcak bikac ay sonra

Back