başkanımız çalışıyor yol,su,elektrikvaay baya hummalı bir çalışma varmış arka planda meğerse
![Smiling face with sunglasses :sunglasses: 😎](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60e.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başkanımız çalışıyor yol,su,elektrikvaay baya hummalı bir çalışma varmış arka planda meğerse
Erkekk diyorumEvet orda paylastim cnm yorum yapmisti kendisi saolsn![]()
Hayirlisi bakalim insallah gönlümüzden gecen olurErkekk diyorum![]()
Ama listeye göre çok aktif olan arkadaş sayımız az sanki.
Valla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heraldeHosbuldumneler yapildigini yaptirinca yazar misinn. Acemi gibiyim ayni hic bir sey hatirlamiyorum ilk hamileligimden
ne yapmislardi.ikili de . Guzel sonuclar almamiz dilegiyle
![]()
maşallahGünaydınn
Az önce bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı inanamadım. Belki suanki sürece kadar beni en çok etkileyen şey buydu
Hemen fotoğrafını koyuyorum. Bakalım cinsiyet ne hissedeceksiniz
Eki Görüntüle 2577201
Buda benim burda 11+4 fln :)
Anammm ben nerelere gidem o zamannnMınıcık anneler var burda kendımı yaslı hıssettım jajaja:))
Kız diyorumGünaydınn
Az önce bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı inanamadım. Belki suanki sürece kadar beni en çok etkileyen şey buydu
Hemen fotoğrafını koyuyorum. Bakalım cinsiyet ne hissedeceksiniz
Eki Görüntüle 2577201
Hayirlisi bakalimKalbi serçe gibi pır pır atan bir kız bu.Maşallah.
Allah'ım, hepimizin ki kız. Kesin.![]()
Hadi hayırlısı olsun canimDoktor erkek gibi görünüyor dedi.
Aynen canim ilk olcak hislerim erkek dese de kiz çocuğu bekliyoduk hep beraber eşim akrabalar konu komsu herkesHadi hayırlısı olsun canimilk cocuk mu
Normal canim bu durum. 10 gun veya 2 hafta kadar ileri de çıkabilir geride bi problem yokturValla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heralde
Herkes bizden heyecanli boncuk boncuk dogsa da sevsek diyolar. Kiz umduk o bize pipisini gösterdiHadi hayırlısı olsun canimilk cocuk mu
Erken ama daha canim belli olmaz değişebilir tahmin simdilik sadece. Hangisi hayirliysa o olsun. Erkek evlat o kadar guzelkiHerkes bizden heyecanli boncuk boncuk dogsa da sevsek diyolar. Kiz umduk o bize pipisini gösterdi![]()