2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mümkünü yok ya acılaşıyor ve acı su kusuyorum,burnum bile sızlıyor,sudan tiksindim😔ne 2.5litresi 1bardak içemiyorum önceden en az 3ltre içerdim
Bende ayniyum sudan tiksimdim ki ben cok su icen biriyim agzimin ici hep aci tat.

Yanliz değilsin 😂😂😂ben evleneli 2 bucuk sene olcak ama ben de öyle. Sinav atama stres derken ancak
Benim de iki buçuk sene oldu anca çocuk düşünebildik 🤩 28 yaşında anne olacağım inşallah 😌
Hoşgeldin🤗, ben yarın yaptıracağım 2li test ☺️
Ben de yarınn 👍🏼☺️
Valla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heralde
Erkek bebek olabilir mi yazacaktım doktorun demiş zaten ☺️ Önden gider derler erkek bebekler için 🤗
yarın tatile girecek tüm veli,öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum şimdiden🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bir öğretmen olarak teşekkür ederimm 🙏🏼

Canım nerede oturuyorsun? Bende gelebilirim doktoru ikna etmeye😋😋 Hem gelmişken sarma falanda varmış iyi olur😂
Canım gözün aydın bebişini görmüşsün hareketli hareketli 😍 benim de yarın hem çok heyecanlıyım hem de gergin🥺

Kızlar selam bebişlerini görenler cinsiyetler ne güzel hareketli olmuşuz:KK200: bizde 9 haftalık olduk bugün sizleri okuyunca bi heyecan bi heyecan bende, ne güzel hisselermiş allahım isteyen herkese yaşatsın
1579173479365.png

Canım gözün aydın bebişini görmüşsün hareketli hareketli 😍 benim de yarın hem çok heyecanlıyım hem de gergin🥺
Teşekkür ederim canım💜
Sanırım o gerginlik çoğumuzda oluyor. Hissetmediğimizden oluyor hep.
Ama bebişini görünce boşuna olduğunu anlıyorsun😍

Banada tahminde bulunur musunuzz😍 nub teorisi mi.ne varmis heralde hic bisey anlamadimm

Eklentiler

• 20200116_144901.jpg
    20200116_144901.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 55
Sabah beş altı gibi uyanıyorum ben de tüm gün gittiğim yetmiyormuş gibi 🤷‍♀️

Sadece 1 kez uyanırsanız şanslısınız bana göre. Her gece 5 ya da 6 defa kalkıyorum. Uykusuzluktan mahvolmuş haldeyim. Ofiste 5 dakika boşlukta uyur oldum.

Back