ilk tahminde bulunulan sen oldun:Aynen canim ilk olcak hislerim erkek dese de kiz çocuğu bekliyoduk hep beraber eşim akrabalar konu komsu herkes![]()
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk tahminde bulunulan sen oldun:Aynen canim ilk olcak hislerim erkek dese de kiz çocuğu bekliyoduk hep beraber eşim akrabalar konu komsu herkes![]()
Dur bakalim kendi doktorum ne dicekse. Gerçi erkek kendini erken belli edermişilk tahminde bulunulan sen oldun:![]()
teşekkürlr yorum için bende erkek hissediyorum.ama hayırlısı bakalımSicience ninki erkek
Merkurun kiz
Aprilin erkek gibime geldi
Kendiminkinide erkek hissediyorum![]()
allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin canımDur bakalim kendi doktorum ne dicekse. Gerçi erkek kendini erken belli edermiş![]()
Bu erkek olursa bi daha o da erkek olursa bi daha annemle babamin ilki ikisi erkek sonra 4 kizi olmus. Hatta ilk iki kiz esmer son iki kız sarışın (biri ben) abimlerin ikisi de sarisin. Sanirim bizde öyle olcazallah gönlündekini sağlıkla nasip etsin canım![]()
Günaydınn
Az önce bebişimi gördüm. Kıpır kıpırdı inanamadım. Belki suanki sürece kadar beni en çok etkileyen şey buydu
Hemen fotoğrafını koyuyorum. Bakalım cinsiyet ne hissedeceksiniz
Eki Görüntüle 2577201
Hayirlisi cnmerkek diyorum ben.
Aynen bende persembe gidecegim. 12+3 de. Cok heyecanliyimbu cumartesi ben de gideceğim, ama senin de yakın.
eğer ben daha erken gidersem yazarım. Şimdilik bildiğim ultrasonla, ense kalınlığı, organlar, parmaklara bakılacak ve kan testi yapılacak.
Evt doktorum banada aynisini soylediii olsunnn ne var sunun surasinda 3 haftaya:))şimdi temmuz grubunu bir check ettim,
benim tarihime yakın arkadaşlar daha rahat bir 3 haftamız var cinsiyeti tam öğrenmemize![]()
Evt doktorum banada aynisini soylediii olsunnn ne var sunun surasinda 3 haftaya:))
Aaa cınsıyetı mı ogrendın canım:)Herkes bizden heyecanli boncuk boncuk dogsa da sevsek diyolar. Kiz umduk o bize pipisini gösterdi![]()
Tabii ki iyi iki hafta geriden ve iki hafta onden gitmesinde hic bir problem yok. Benim bebis gec dollenmeden dolayi bir hafta geri geliyodu. Dun ki kontrolde aradki bir haftayi kapatmis. Tam haftasina gelmis. Doktorum iki hafta geri ve ileriden bir sey olmaz normal bunlar dedi. Mesela ilk gebeligimde oglum bir hafta önden gitti hep gelisimi sizin gibi doguma kadar. Ve sat a gore 37 haftalikdi ultrasonda 38 haftalik ölculuyodu ve dogduValla ben de devlette yaptirdim simdi ama kan için başka yere yonlendirdiler ben de ultrasondan bebeği gördüm. Bi de kan vermek gerekiyormus.o yüzden 24 ünde ozelde randevum vardi orda yaptiracam herseyini. Ama bebeğim biraz hızlı gelişiyor sanirim 11+5di normalde 12+4 çıktı. Iyi mi bu durum. Kötü olsa gerci doktor söylerdi heralde
Ben ikili testte birdaha sorcam. Diyomki adama sarma borek pogacami gotursem ikramlik belki soylerben her hafta gidicem görene kadar![]()
HosbuldummmHoşgeldin, ben yarın yaptıracağım 2li test ☺
Yas kac ılk bebek mı:))Anammm ben nerelere gidem o zamannn![]()
Olur mu öyle seyYaaa masalllah suan ıyce çöktum:)))