Kızlar selam nasılsınız?
Yeni geldim doktordan. Kanama alani bayağı küçülmüş az kalmis dedi❤ Cok şükür. Simdilik problem yok guzel görüyorum dedi ama istirahate devam tabi. Yatmaya devam edicem. Progestan+haftada 1 igne seklinde devam edicez simdilik.
İstanbula gitme işini sordum izin verdi cok şükürZaten toplam 3 saati bile bulmaz. Guzel haberlerle geldim. Bide dünkü o kadar yemek muhabbetinin üstüne cok severek gittigim bi restoranttan ziyafet gonderdim minisime ❤
Merhaba 2020 anneleriBenim en çok merak ettiğim şey aranızda kilo alan oldu mu şu ana kadar?
ben aldımMerhaba 2020 anneleriBenim en çok merak ettiğim şey aranızda kilo alan oldu mu şu ana kadar?
ne olacak halimiz4 kilo aldım
ben aldım
ne olacak halimizDoktor da ilk üç ay kilo alma dedi de nasıl olacak o iş
Canım cok sukur cok dıkkat et kendıne yat dınlenarkadaşlar bebeğe baktı doktor 9.7 mm gayet iyi gorunuyor cok kusmamdan ağzımdan kan gelmiş birde enfeksiyon var dedi manurol saşe verdi herkese cok teşekkür ederim
Dikkat ederseniz olmaz ya neden olsun4 küsur kilo verdim. Bulantı var, istifra yok. Kendim yapmadıysam yemek de yiyorum. Normalde kilo almaya meyilliyimdir. İnşallah bugünlerin intikamı ilerleyen dönemde acı olmaz.
teşekkür ederim canım 3 günde rapor verdi dinlenicem artıkCanım cok sukur cok dıkkat et kendıne yat dınlen
Bende yarun gıtmıcem ıse rapor alıcam cok ıyı olmus senın ıcındeteşekkür ederim canım 3 günde rapor verdi dinlenicem artık
ne olacak halimizDoktor da ilk üç ay kilo alma dedi de nasıl olacak o iş
teşekkür ederim canım 3 günde rapor verdi dinlenicem artık
Ben de zayıf hamile kaldım. Hayatımda böyle iştahlı olduğumu hatırlamıyorum. Tatlı filan görünce küçük çocuklar gibi sevinmeye başladımvalla almamak lazımdı zaten de
gerçi ben sanırım çok kilolu olmadığım için çok üstüne varmadı doktor.
bulantım da hiç olmadı, ama bu kadar almam da çok garip geldi bana.
Şimdi doktora gidince bakacağım kaç kilo almışım 3 haftada, bizim tartı da bir garip çünkü...
dikkat etmek lazım, tüm doktorlar aman kilo almayın diyip duruyor.
İşe de tatlı gelmiş birazdan onu yemeyi bekliyorum şu anda :)
Erkek rahatlığı var sankiTeyzeleri var mı cinsiyet tahmininiz10 haftalığız
Eşimle gidiyorumkızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Dikkat ederseniz olmaz ya neden olsunBende de bulantı var ama iştah da bir o kadar açık. Dengem şaştı
Aynı fıkırdeyım dogumdan sonra lohusa sendromu kılo sendromu yasamak ıstemedıgım ıcın en azından kılo konusunda kendımı tutmam lazım cunku 1kg alınca trıbe gıren bı ınsanım esımde hıc sevmez kıloyuSanırım tatlı sevmememin avantajlarını yaşıyorum şu an. Sonuna kadar dikkat edeceğim inşallah. Sonradan vermeye çalışmaktansa, kilo almayı önlemek daha kolay olabilir.
Aman ya lohusalıkta da mı kilo alıyormuşuzAynı fıkırdeyım dogumdan sonra lohusa sendromu kılo sendromu yasamak ıstemedıgım ıcın en azından kılo konusunda kendımı tutmam lazım cunku 1kg alınca trıbe gıren bı ınsanım esımde hıc sevmez kıloyu
Aynı fıkırdeyım dogumdan sonra lohusa sendromu kılo sendromu yasamak ıstemedıgım ıcın en azından kılo konusunda kendımı tutmam lazım cunku 1kg alınca trıbe gıren bı ınsanım esımde hıc sevmez kıloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?