2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Gözün aydın canım

Merhaba 2020 anneleri Benim en çok merak ettiğim şey aranızda kilo alan oldu mu şu ana kadar?

ne olacak halimiz Doktor da ilk üç ay kilo alma dedi de nasıl olacak o iş

4 küsur kilo verdim. Bulantı var, istifra yok. Kendim yapmadıysam yemek de yiyorum. Normalde kilo almaya meyilliyimdir. İnşallah bugünlerin intikamı ilerleyen dönemde acı olmaz.

arkadaşlar bebeğe baktı doktor 9.7 mm gayet iyi gorunuyor cok kusmamdan ağzımdan kan gelmiş birde enfeksiyon var dedi manurol saşe verdi herkese cok teşekkür ederim
Canım cok sukur cok dıkkat et kendıne yat dınlen

4 küsur kilo verdim. Bulantı var, istifra yok. Kendim yapmadıysam yemek de yiyorum. Normalde kilo almaya meyilliyimdir. İnşallah bugünlerin intikamı ilerleyen dönemde acı olmaz.
Dikkat ederseniz olmaz ya neden olsun Bende de bulantı var ama iştah da bir o kadar açık. Dengem şaştı

ne olacak halimiz Doktor da ilk üç ay kilo alma dedi de nasıl olacak o iş

valla almamak lazımdı zaten de
gerçi ben sanırım çok kilolu olmadığım için çok üstüne varmadı doktor.
bulantım da hiç olmadı, ama bu kadar almam da çok garip geldi bana.
Şimdi doktora gidince bakacağım kaç kilo almışım 3 haftada, bizim tartı da bir garip çünkü...
dikkat etmek lazım, tüm doktorlar aman kilo almayın diyip duruyor.
İşe de tatlı gelmiş birazdan onu yemeyi bekliyorum şu anda :)

Ben de zayıf hamile kaldım. Hayatımda böyle iştahlı olduğumu hatırlamıyorum. Tatlı filan görünce küçük çocuklar gibi sevinmeye başladım

Dikkat ederseniz olmaz ya neden olsun Bende de bulantı var ama iştah da bir o kadar açık. Dengem şaştı

Sanırım tatlı sevmememin avantajlarını yaşıyorum şu an. Sonuna kadar dikkat edeceğim inşallah. Sonradan vermeye çalışmaktansa, kilo almayı önlemek daha kolay olabilir.

Sanırım tatlı sevmememin avantajlarını yaşıyorum şu an. Sonuna kadar dikkat edeceğim inşallah. Sonradan vermeye çalışmaktansa, kilo almayı önlemek daha kolay olabilir.
Aynı fıkırdeyım dogumdan sonra lohusa sendromu kılo sendromu yasamak ıstemedıgım ıcın en azından kılo konusunda kendımı tutmam lazım cunku 1kg alınca trıbe gıren bı ınsanım esımde hıc sevmez kıloyu

Aman ya lohusalıkta da mı kilo alıyormuşuz

Gazamız mübarek olsun o halde.
Bunlar süt + ayva eşliğinde yazıyorum, orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…