2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben hep tek gittim eşimin işinden dolayi 😐hala da öyle ins cinsiyet için birlikte gidecez
Allahtan esımde bende rahatız o konuda ben zırt bırt gıtmek ıstıyorum:)hatta 24saat acık kadın dogum olan hastane buldum cok rahatladı ıcım:)cok ultrasonada gırmek ıyı degıl aslımda ama en fazla 7gun aralıklarla hep gormek ıstedım ve gordum sımdı bu cumartesı gıdıcem oda doktor degıstırdıgım ıcın sonra 12de gıderım ınsallah

Bizim artik 3. Bebek olunca tek gidiyorum simdilik bide çalışıyor esim saatler denk gelmiyor.

Bizim artik 3. Bebek olunca tek gidiyorum simdilik bide çalışıyor esim saatler denk gelmiyor.
Bende kac defadir tek gittim canim bugun esimle gittik ilk defa❤️ Kalp atımını falan duydu mutlu oldu. Sizde ilk firsatta gidersiniz insallah

Kızlar selam nasılsınız?
Yeni geldim doktordan. Kanama alani bayağı küçülmüş az kalmis dedi❤️ Cok şükür. Simdilik problem yok guzel görüyorum dedi ama istirahate devam tabi. Yatmaya devam edicem. Progestan+haftada 1 igne seklinde devam edicez simdilik.
İstanbula gitme işini sordum izin verdi cok şükür 🙏 Zaten toplam 3 saati bile bulmaz. Guzel haberlerle geldim. Bide dünkü o kadar yemek muhabbetinin üstüne cok severek gittigim bi restoranttan ziyafet gonderdim minisime ❤️

Kızlar selam nasılsınız?
Yeni geldim doktordan. Kanama alani bayağı küçülmüş az kalmis dedi❤ Cok şükür. Simdilik problem yok guzel görüyorum dedi ama istirahate devam tabi. Yatmaya devam edicem. Progestan+haftada 1 igne seklinde devam edicez simdilik.
İstanbula gitme işini sordum izin verdi cok şükür 🙏 Zaten toplam 3 saati bile bulmaz. Guzel haberlerle geldim. Bide dünkü o kadar yemek muhabbetinin üstüne cok severek gittigim bi restoranttan ziyafet gonderdim minisime ❤
afiyet olsun.😍

Kızlar selam nasılsınız?
Yeni geldim doktordan. Kanama alani bayağı küçülmüş az kalmis dedi❤ Cok şükür. Simdilik problem yok guzel görüyorum dedi ama istirahate devam tabi. Yatmaya devam edicem. Progestan+haftada 1 igne seklinde devam edicez simdilik.
İstanbula gitme işini sordum izin verdi cok şükür 🙏 Zaten toplam 3 saati bile bulmaz. Guzel haberlerle geldim. Bide dünkü o kadar yemek muhabbetinin üstüne cok severek gittigim bi restoranttan ziyafet gonderdim minisime ❤
Yaaaa cok sevındımm hıc ınancını kaybetmedın bak hersey cok guzel oldu 🥰🥰

Back