- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Tesekkur ederım:)Geçmiş olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederım:)Geçmiş olsun.
Ama sen mınyonsun anladıgım kadarıyla benım esımde kılo takıntılı kg fazla cıksın gunde 5kez tartılırız:))spor yapıyor haftanın 5gunu benıde cok motıve edıyordu ama suan tek taraflı devam edebılıyoruz hatta cok korkuyor kılo almamdan:)))
Benim gibi yoğurttan sütten sıkıp bikanlar yogurdun icine cilek muz dograyip yiyebilirsiniz. Oyle de faydaliymis. Ben artik öyle denicem
Benim göz ağrım var canım dünden beri. Sürekli uyuyarak geçiyorum. Bebişim umarım iyidir. Yarın kontrole gideceğim:)Selam kizlar nasilsiniz?bebisler nasil?o
Maşallah,subhaneAllah.. çok minnoşKızlar ben doktordan geldimm
9+5 günlük olmuşuz
herşey yolunda çok şükür.
4D bakabilir miyiz diye sordum. Doktorumuz şuan kemik yapısı oluşmadığı için pek anlamlı görüntü olmaz ama bakalım dedi sağolsun kırmadı
3. Ayda hatırlat asıl o zaman bakalım dedii
Bizden haberler böyle fasulyemle![]()
Hangi grup canım?
Gecmis olsun canim ,insallah buyuk sorun degildirBenim göz ağrım var canım dünden beri. Sürekli uyuyarak geçiyorum. Bebişim umarım iyidir. Yarın kontrole gideceğim:)
Sen nasılsın?
Eklettim kendimi teşekkür ederim
Vallahı cok ıyı yapmıssın canım bende ole yaptım olesıne denedıgım bı ay hamıle kalmıstım 66kgydum kıloyla kaldım dıe dusundum sonra dusuk oldu rejım yaptım 60 61e dustum tekrar kaldımya ben zaten hamile kalırsam salarım alırım dediğim için öncesinde hep zayıf kalmaya çalıştım -allahtan-.
Öngördüm çünkü. Bir de benim asla midem bulanmaz, böyle iştahım kesilmez. Ki başlarda da bulantım falan olmadı.
Da nasıl bozuldu böyle ben dikkat ettikçe yedirmeye çalıştı da yemedim, burda da diyet grubuna bile üyeydim...
Kendi de aldı zaten 3 kilo ama yani o böyle bölgesel almıyor, direk homojen dağılıyor adamda, e zaten uzun e erkekte de 3 kilo fark etmedi tabi ki.
Ben de 52 ile kaldım bakalım ne olacakVallahı cok ıyı yapmıssın canım bende ole yaptım olesıne denedıgım bı ay hamıle kalmıstım 66kgydum kıloyla kaldım dıe dusundum sonra dusuk oldu rejım yaptım 60 61e dustum tekrar kaldım
Kızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.
kızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Kızlar bugün kontrole gittim normalde 9+6 olması lazım usgd10+2cikti herşey normal dedi benim pıhtılaşma sorunum vardı bu yüzden sulandırıcı iğne kullanıyordum diğer gebeligimde kullandım bu arada doktor artık kesebilirsin bu iğnelerin faydası yok sadece anneyi strese sokuyor dedi benim ilk gebeligimde bir kaybim olduğu için biraz kafam karıştı açıkçası biraksammi emin olamadım birde 17 aylık bebegim var sütten kesmelimiyim dedim doğuma kadar emzir ikisinede hiç bir zararı olmaz dedi sizinle paylaşmak istedim benzer tecrübeleri olan varsa fikir almak isterim bu arada bendesin resminide atıyorum cinsiyet tahmini olan var mı
Ben iki kilo verdim. Mide bulantım çok ve kusuyorum. Kilo alılım 6. Aydan sonra oluyor. İlk bebeğimde 8 kg aldım. Bunda da yaklaşık öyle olur.Merhaba 2020 anneleriBenim en çok merak ettiğim şey aranızda kilo alan oldu mu şu ana kadar?
![]()
Şanslısınız. Ben de mesela pantolonlara giremiyorum şu an. Aslında oluyor ama daraltıyor gibi geliyor. Baskı yapıyor çokBen ilk gebeligimde 4.ayda baslamistim kilo almaya. Simdilik bi kilo alimim yok ama karnim hafif çıkıyor normal pant. Olmuyor. İlk gebeligimde de 8.hafta itibariyle hamile pant gecmistim simdide basliycam kullanmaya.
Ama kilo benim icin cok önemli degil. 56 kiloyum 1.75 boy benim vucut cok kilo almaya elverisli değil o yuzden cok takmiyorum