- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Yok genelde lohusa sendromu yasanıyorya ustune hamılelık kıloloru fln eklenırse ıyce sınır stres olurum ben:)))Aman ya lohusalıkta da mı kilo alıyormuşuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok genelde lohusa sendromu yasanıyorya ustune hamılelık kıloloru fln eklenırse ıyce sınır stres olurum ben:)))Aman ya lohusalıkta da mı kilo alıyormuşuz![]()
Yok öyle oturduğu yerden bu kadar rahatlık ben bozarım onun rahatınıErkek rahatlığı var sanki
Eşimle gidiyorum
Saglıklı bır tercıh :)fast food eslıgınde yazmamak ümidiyle:))Gazamız mübarek olsun o halde.
Bunlar süt + ayva eşliğinde yazıyorum, orası ayrı.![]()
Tekrar ne zamqn gıdıceksın canım kontrole?Yok öyle oturduğu yerden bu kadar rahatlık ben bozarım onun rahatını![]()
Saglıklı bır tercıh :)fast food eslıgınde yazmamak ümidiyle:))
Bir dahaki sefere denicem bu yöntemi tsk ederimBen rahmetli babannem usulü tülbenti kafama bagluyorum sıkıca öyle uyuyorum gece çıkıyor zaten o arada baş ağrısı kesilmiş oluyor bide ensene aralıklarla buz torbası tut iyi gelir
Bende normaldede yemıyorum cok hamburger canım ısterse ev usulu yapan yerler var oraları tercıh edıyorum bende hamılelıkte en cok canımın ıstedıgı sey patates :)belkı bende yaparım gercı yapsamda tat alma duyum yokAminnn.
Dün Burger Kingler, kolalar havada uçuşmuş. Hayatta ağzıma sürmediğim şeyler. Ama eve gidince midem elverirse kumpir yapmaya çalışacağım. Dışarıdan almak istemiyorum.![]()
Aynı fıkırdeyım dogumdan sonra lohusa sendromu kılo sendromu yasamak ıstemedıgım ıcın en azından kılo konusunda kendımı tutmam lazım cunku 1kg alınca trıbe gıren bı ınsanım esımde hıc sevmez kıloyu
Benim de patates çok ilginç bir şekildeBende normaldede yemıyorum cok hamburger canım ısterse ev usulu yapan yerler var oraları tercıh edıyorum bende hamılelıkte en cok canımın ıstedıgı sey patates :)belkı bende yaparım gercı yapsamda tat alma duyum yok
Ya aslında hıcbıyerım agrımıyor ama sesım cok kalın ve burnum tıkalı senın agrın sızın varmıydı canım?Bende patates yiyebiliyorum kizlar
Martilikiz07 cnm gecen bi grip oldum 4 haftada geçmedi gözünü korkutmayayim ama cok uzuyo bu senenin hastaliklari
Hepımız aynıyız:))Benim de patates çok ilginç bir şekilde![]()
Vardı cnm 2 hafta resmen dokuldum biri vücut kemiklerim agrimistiYa aslında hıcbıyerım agrımıyor ama sesım cok kalın ve burnum tıkalı senın agrın sızın varmıydı canım?
Ama sen mınyonsun anladıgım kadarıyla benım esımde kılo takıntılı kg fazla cıksın gunde 5kez tartılırız:))spor yapıyor haftanın 5gunu benıde cok motıve edıyordu ama suan tek taraflı devam edebılıyoruz hatta cok korkuyor kılo almamdan:)))ya benim eşim de bayılıyor nasıl mutlu nasıl mutlu
sanki kendisi şişmanmış gibi...
bi de biraz daha alsan tam olacak diyor.
ben de hele hiç sevmiyorum kilo yaa, hiç de yakışmıyor.
Suan agrım yok hıc kuzum o yuzden dıyorum ınsallah bole gecer yarın zaten yatıcam tum gunVardı cnm 2 hafta resmen dokuldum biri vücut kemiklerim agrimisti
Inş cnm ağrısiz sizisiz atlatirsin hemencecikSuan agrım yok hıc kuzum o yuzden dıyorum ınsallah bole gecer yarın zaten yatıcam tum gun
Insallah canımInş cnm ağrısiz sizisiz atlatirsin hemencecik
Bende normaldede yemıyorum cok hamburger canım ısterse ev usulu yapan yerler var oraları tercıh edıyorum bende hamılelıkte en cok canımın ıstedıgı sey patates :)belkı bende yaparım gercı yapsamda tat alma duyum yok