2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Saglıklı bır tercıh :)fast food eslıgınde yazmamak ümidiyle:))

Aminnn.

Dün Burger Kingler, kolalar havada uçuşmuş. Hayatta ağzıma sürmediğim şeyler. Ama eve gidince midem elverirse kumpir yapmaya çalışacağım. Dışarıdan almak istemiyorum. :KK76:

Aminnn.

Dün Burger Kingler, kolalar havada uçuşmuş. Hayatta ağzıma sürmediğim şeyler. Ama eve gidince midem elverirse kumpir yapmaya çalışacağım. Dışarıdan almak istemiyorum. :KK76:
Bende normaldede yemıyorum cok hamburger canım ısterse ev usulu yapan yerler var oraları tercıh edıyorum bende hamılelıkte en cok canımın ıstedıgı sey patates :)belkı bende yaparım gercı yapsamda tat alma duyum yok

Aynı fıkırdeyım dogumdan sonra lohusa sendromu kılo sendromu yasamak ıstemedıgım ıcın en azından kılo konusunda kendımı tutmam lazım cunku 1kg alınca trıbe gıren bı ınsanım esımde hıc sevmez kıloyu

ya benim eşim de bayılıyor nasıl mutlu nasıl mutlu
sanki kendisi şişmanmış gibi...
bi de biraz daha alsan tam olacak diyor.
ben de hele hiç sevmiyorum kilo yaa, hiç de yakışmıyor.

Kızlar bugün kontrole gittim normalde 9+6 olması lazım usgd10+2cikti herşey normal dedi benim pıhtılaşma sorunum vardı bu yüzden sulandırıcı iğne kullanıyordum diğer gebeligimde kullandım bu arada doktor artık kesebilirsin bu iğnelerin faydası yok sadece anneyi strese sokuyor dedi benim ilk gebeligimde bir kaybim olduğu için biraz kafam karıştı açıkçası biraksammi emin olamadım birde 17 aylık bebegim var sütten kesmelimiyim dedim doğuma kadar emzir ikisinede hiç bir zararı olmaz dedi sizinle paylaşmak istedim benzer tecrübeleri olan varsa fikir almak isterim bu arada bendesin resminide atıyorum cinsiyet tahmini olan var mı

Eklentiler

• 20200115_162714.jpg
    20200115_162714.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 47
Bende patates yiyebiliyorum kizlar
Martilikiz07 Martilikiz07 cnm gecen bi grip oldum 4 haftada geçmedi gözünü korkutmayayim ama cok uzuyo bu senenin hastaliklari

ya benim eşim de bayılıyor nasıl mutlu nasıl mutlu
sanki kendisi şişmanmış gibi...
bi de biraz daha alsan tam olacak diyor.
ben de hele hiç sevmiyorum kilo yaa, hiç de yakışmıyor.
Ama sen mınyonsun anladıgım kadarıyla benım esımde kılo takıntılı kg fazla cıksın gunde 5kez tartılırız:))spor yapıyor haftanın 5gunu benıde cok motıve edıyordu ama suan tek taraflı devam edebılıyoruz hatta cok korkuyor kılo almamdan:)))

merhaba kızlar nasılsınız. inşallah herkes iyidir. benim bulantılardan 5 kg verdim. bugün biraz gözüm açıldı. inşallah devamı gelir 22 gündür yatıyorum

Bende normaldede yemıyorum cok hamburger canım ısterse ev usulu yapan yerler var oraları tercıh edıyorum bende hamılelıkte en cok canımın ıstedıgı sey patates :)belkı bende yaparım gercı yapsamda tat alma duyum yok

Geçmiş olsun.

Back