- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Hep esımle gıdıyorum :)cok keyıflı oluyor ılk keseyı gorunce gozlerı dolmustu cocugun elını ayagımı gordum demıstı hahahahkızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep esımle gıdıyorum :)cok keyıflı oluyor ılk keseyı gorunce gozlerı dolmustu cocugun elını ayagımı gordum demıstı hahahahkızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Canım gozun aydınHu huuuu kızlar ben geldim,sonunda kalp atışlarımızı duydukhiç bir sıkıntı yok dedi Allaha çok şükür ya nasıl rahatladım,iyice inceledi minnak bir bebek ya resmen
bu arada 3cm kist varmış sorun değil gider dedi tabi ben değilde eşim kafasına taktı
İlişki yok dedi bir de hiç ilaç alma bu haftalarda dedi bulantım için ilaç vermedi eğer dayanamazsan yazarız dedi,kızlar dünden beri benimde başım tuttu ersağ masaj kremi sürüp tülbentle sıktım inceden iyi geliyor ama tam geçmedi
Ben tatlis ananemle gidiyorum beni en cok ananem bakmis hala beni yalniz birakmaz allah basimdan eksik etmesinkızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
ya ben spora yazılmıştım
yaklaşık 6 yıldır gittiğim bir tesis içinde kapalı açık yüzme havuzu var
yani temziliğinden kesin emin olmam tabi ki mümkün değil ama yeni gittiğim bir yer de değil
hani yazılmamış olsam ve ilk defa gidecdeğim bi yer olsa çok da önemsemem ama hazır böyle bir imkanım varken neden kullanmayayım dedim.
ben de normal doğum istiyorum tabi ki ama zaman ne gösterir çatım müsait olacak mı hiç bilemiyorum o nedenle hayırlısı, bebeğim sağlıklı doğsun da.
ama normal doğum için yürüyüş yüzme ve belli pilates hareketleri öneriyorlar hep her yerde her doktor.
Dün sabahtan beri göz ve baş ağrım var ve hala devam ediyor. Gözümü çıkarsam rahatlayacak gibiyim. Hamilelikten öncede çok sık yaşardım. Ama bu sefer ilaçta kullanamadığım için uyuyarak geçiriyorum. En azından uyurken ağrısını hissetmiyorumKızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda
Gecmis olsun kuzumKızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.
Benimde bas agrim cok nadir olurdu 2 gundue gozlerime vuran bas agrisi var... cok kotu biseymis yaDün sabahtan beri göz ve baş ağrım var ve hala devam ediyor. Gözümü çıkarsam rahatlayacak gibiyim. Hamilelikten öncede çok sık yaşardım. Ama bu sefer ilaçta kullanamadığım için uyuyarak geçiriyorum. En azından uyurken ağrısını hissetmiyorum![]()
Göz ağrısı baş ağrısından daha beter bir şey.Benimde bas agrim cok nadir olurdu 2 gundue gozlerime vuran bas agrisi var... cok kotu biseymis ya
Canim gecmis olsun bende korkuyorum cunku benim de bas agrim gozume vurur bi de benim ilacsiz gecmiyor kesinlikle dua ediyorum hep allahim bas agrim olmasin nolur diyeDün sabahtan beri göz ve baş ağrım var ve hala devam ediyor. Gözümü çıkarsam rahatlayacak gibiyim. Hamilelikten öncede çok sık yaşardım. Ama bu sefer ilaçta kullanamadığım için uyuyarak geçiriyorum. En azından uyurken ağrısını hissetmiyorum![]()
Bende dogum hakkinda birsey yazmak istedim. Yurtdisinda neredeyse yuzde 90 hatta daha fazla normal dogum yapiyor gebeler. Yani bebekte tehlikeli
Bir durum olmadigi surece sen istesende dogumdan korksanda mecbur normal doguruyosun. annenin ve bebegin iyiligini icin. Ha istiyen epidural vurdurur istemiyen vurdurmaz. Ama turkiyede bu oran malesef cok ama cok dusuk! catiniz musait olsada dar diyorlar, riskiniz olmasada riskli diyorlar cunku doktorlarin kolaylarina geliyor!!!! Ha iyileride vardir illaki ama malesef cogu boyle ve ben bu duruma cok ama cok kiziyorum hep bi bahaneleri var. BEN Allaha sukur 3 dogum yaptim ( 1i erken dogumdu ve bebegimi kaybettim ) ve 3ude epiduralsiz normal dogumdu. Aci illaki hissediyosunuz ama Biz anneler buna dayaniyoruz :) hemde o an dusundugunuz tek sey bebeginiz. Diyosunuzki Allahim bir an once dogsunda nefes alsin kuzum kurtulsun. :) tek duusnce bu olunca aciyada o zorluguda dayaniyor insan. rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin
Erkek hissettimTeyzeleri var mı cinsiyet tahmininiz10 haftalığız
Teşekkür ederim canım .Benim de ilaçsız geçmiyorCanim gecmis olsun bende korkuyorum cunku benim de bas agrim gozume vurur bi de benim ilacsiz gecmiyor kesinlikle dua ediyorum hep allahim bas agrim olmasin nolur diye![]()
Bende öyle hissettim ama buradakiler daha uzmanErkek hissettim![]()
Kızımda eşimle gittim hep ama cinsiyet öğrenme ve ilk kalp atışında annemde vardı yanımızda. Bu bebiştede eşim ve kızımla gidiyorum.kızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Evet gercekten cok kotuymus.. Rabbim yardimcimiz olsun insallah surekli olmazGöz ağrısı baş ağrısından daha beter bir şey.
Ben bu göz ağrısını 10 yıldır yaklaşık her ay çekiyorum. Bir başladımı iki üç gün sürüyor. 10 yıldır gitmediğim doktor kalmadı hiç bir problem yok diyorlar.
Kaç gündür aklımdaydı maşallah gözüm ağrımıyor diye. Korktuğum başıma geldi.
valla doğru diyorsunuz
benim normal doğum için biri 12 diğeri 6 saat sancı çeken 2 arkadaşımı da işte bebek kakasını yedi diğerinde de nefes almıyor demişlerdi sanırım, sezeryana aldılar.
Şimdi bu durumda o halde nasıl diyebilirsiniz ki " bir saniye ben size inanmıyorum 2. görüş istiyorum"
mecbur paşa paşa ne derlerse onu yapıyorsunuz.
o nedenle hiçbir şey diyemiyorum, bana doğum esnasında öyle bişey deseler tabi ki ben de doktor ne derse onu yaparım, ama avrupada amerikada bu olay nasıl olmuyor bu kadar ben de anlayamıyorum inanın.
Kese teorisine gorede erkek gosteriyor.Bende öyle hissettim ama buradakiler daha uzmanrüyamda adını demişlerdi hamile kalmadan
Kese görmede ve kalp atışı duymada eşimle gittik. Onun dışında olan kontrollere tek başıma gittim. Çünkü her kontrole gidişte izin alması gerekiyor. E bizlerde malum ayda bir gitmemiz gereken kontrole utanmasak her hafta gideceğizkızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Ne güzel canım sende sürekli uyu. Ben öyle yapıyorumSelam kızlar 9+ 1 günlük olduk pek iştahım yok sevdğim şeyleri bile yemek istemiyorum bide çok uykum geliyor :)
Ben hep tek gittim eşimin işinden dolayiHep esımle gıdıyorum :)cok keyıflı oluyor ılk keseyı gorunce gozlerı dolmustu cocugun elını ayagımı gordum demıstı hahahah