2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda
ben grip olduğumda dayanamadığım noktada parol içtim bitane .. sonraki günlerde de ağrıdı her seferinde böyle içemem diye içmedim.. doktora sorduğumda 8 saat arayla içebilirsin

Bendeki eski kanın gelmesiydi, 3 gün kadar geldi. Hani kahve telvesi gibi oluyor ya ondan.
Kafana takma güzelim, doğuma kadar kanaması olanlar oluyor. Doktorum bana kanamadan korkma, rengi de farketmez isterse kırmızı olsun. Doğacak bebek doğar diyor hep.

Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Benimde kahverengi akintim oldu progestan kullanıyorum şuan iyi durumdayım bol su icin istirahat edin bisey olmaz

Benimde kahverengi akintim oldu progestan kullanıyorum şuan iyi durumdayım bol su icin istirahat edin bisey olmaz

Teşekkür ederim, bu 5 ay önceki gebeliğimde yaşağıdım bir sorundu. Allah'a şükür şu an sorun yok.
Size de geçmiş olsun, gönlünüzü ferah tutun. :emir_bebek:

Kızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda

Ben rahmetli babannem usulü tülbenti kafama bagluyorum sıkıca öyle uyuyorum gece çıkıyor zaten o arada baş ağrısı kesilmiş oluyor bide ensene aralıklarla buz torbası tut iyi gelir

Teyzeleri var mı cinsiyet tahmininiz 😂 10 haftalığız

Eklentiler

• IMG_20200115_123144.jpg
    IMG_20200115_123144.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.

Kızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.
Oyy çok geçmiş olsun ya bizide haberdar et.

canım çok geçmiş olsun o nasıl oldu öyle yaa.
iyi haberlerle gelirsin inşallah.

Hu huuuu kızlar ben geldim,sonunda kalp atışlarımızı duyduk😻hiç bir sıkıntı yok dedi Allaha çok şükür ya nasıl rahatladım,iyice inceledi minnak bir bebek ya resmen🐣bu arada 3cm kist varmış sorun değil gider dedi tabi ben değilde eşim kafasına taktı🤦🏻‍♀️İlişki yok dedi bir de hiç ilaç alma bu haftalarda dedi bulantım için ilaç vermedi eğer dayanamazsan yazarız dedi,kızlar dünden beri benimde başım tuttu ersağ masaj kremi sürüp tülbentle sıktım inceden iyi geliyor ama tam geçmedi

Back