2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım gozun aydın

Bende dogum hakkinda birsey yazmak istedim. Yurtdisinda neredeyse yuzde 90 hatta daha fazla normal dogum yapiyor gebeler. Yani bebekte tehlikeli
Bir durum olmadigi surece sen istesende dogumdan korksanda mecbur normal doguruyosun. annenin ve bebegin iyiligini icin. Ha istiyen epidural vurdurur istemiyen vurdurmaz. Ama turkiyede bu oran malesef cok ama cok dusuk! catiniz musait olsada dar diyorlar, riskiniz olmasada riskli diyorlar cunku doktorlarin kolaylarina geliyor!!!! Ha iyileride vardir illaki ama malesef cogu boyle ve ben bu duruma cok ama cok kiziyorum hep bi bahaneleri var. BEN Allaha sukur 3 dogum yaptim ( 1i erken dogumdu ve bebegimi kaybettim ) ve 3ude epiduralsiz normal dogumdu. Aci illaki hissediyosunuz ama Biz anneler buna dayaniyoruz :) hemde o an dusundugunuz tek sey bebeginiz. Diyosunuzki Allahim bir an once dogsunda nefes alsin kuzum kurtulsun. :) tek duusnce bu olunca aciyada o zorluguda dayaniyor insan. rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin

Dün sabahtan beri göz ve baş ağrım var ve hala devam ediyor. Gözümü çıkarsam rahatlayacak gibiyim. Hamilelikten öncede çok sık yaşardım. Ama bu sefer ilaçta kullanamadığım için uyuyarak geçiriyorum. En azından uyurken ağrısını hissetmiyorum

Benimde bas agrim cok nadir olurdu 2 gundue gozlerime vuran bas agrisi var... cok kotu biseymis ya

Benimde bas agrim cok nadir olurdu 2 gundue gozlerime vuran bas agrisi var... cok kotu biseymis ya
Göz ağrısı baş ağrısından daha beter bir şey.
Ben bu göz ağrısını 10 yıldır yaklaşık her ay çekiyorum. Bir başladımı iki üç gün sürüyor. 10 yıldır gitmediğim doktor kalmadı hiç bir problem yok diyorlar.
Kaç gündür aklımdaydı maşallah gözüm ağrımıyor diye. Korktuğum başıma geldi.

Canim gecmis olsun bende korkuyorum cunku benim de bas agrim gozume vurur bi de benim ilacsiz gecmiyor kesinlikle dua ediyorum hep allahim bas agrim olmasin nolur diye

valla doğru diyorsunuz
benim normal doğum için biri 12 diğeri 6 saat sancı çeken 2 arkadaşımı da işte bebek kakasını yedi diğerinde de nefes almıyor demişlerdi sanırım, sezeryana aldılar.
Şimdi bu durumda o halde nasıl diyebilirsiniz ki " bir saniye ben size inanmıyorum 2. görüş istiyorum"
mecbur paşa paşa ne derlerse onu yapıyorsunuz.
o nedenle hiçbir şey diyemiyorum, bana doğum esnasında öyle bişey deseler tabi ki ben de doktor ne derse onu yaparım, ama avrupada amerikada bu olay nasıl olmuyor bu kadar ben de anlayamıyorum inanın.

Canim gecmis olsun bende korkuyorum cunku benim de bas agrim gozume vurur bi de benim ilacsiz gecmiyor kesinlikle dua ediyorum hep allahim bas agrim olmasin nolur diye
Teşekkür ederim canım .Benim de ilaçsız geçmiyor
Öyle hafif ağrı kesicilerde etki etmeyeceği için hiç kullanmıyorum.

Evet gercekten cok kotuymus.. Rabbim yardimcimiz olsun insallah surekli olmaz

Aynen cnm tabiki o an sizi panikletip hemen aliyorlaz sezeryana ve o an ben olsam bende korkarim... ama iste dedigim gibi malesef kolaya kaciyorlar ....burda inanin cok nadir duyarsiniz sezeryan yapiliyor diye

kızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
Kese görmede ve kalp atışı duymada eşimle gittik. Onun dışında olan kontrollere tek başıma gittim. Çünkü her kontrole gidişte izin alması gerekiyor. E bizlerde malum ayda bir gitmemiz gereken kontrole utanmasak her hafta gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…