2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
He yani bebeğe bi zararı yok:-) bunu eşim duyarsa yandım zaten aşerme de neymiş mevsiminde olan şeyleri iste diyo bana :-)
Yani ben o yiyecegin disinda farkli bisey asermemistim herhalde ama aserip yiyemezsen bisey olcagini zannetmem canim. Yoksa kis hamilesiydim ama hic canim yaz meyvesi istemedi mesela ama ben normalde de meyve pek sevmem. O yuzden ne asercegin degisir 😁 belli olmaz

Kızlar maşallah ne konuşmuşsunuz, üşenmeden 10 sayfa okudum bir de okudukça acıktım 😂 canım kumpir ve burger istedi ama ben de ilçedeyim ve bulunduğum yerde yok maalesef 😔 cumayı beklicem doktor kontrolünü ve sonra ikisinden de yicem son son😂

Diğer konular için valla cips pizza mayonez yiyorum canım çok isterse kola da içiyorum. Ana öğün gibi her gün yemedikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum 🤔 genelde ilk üç ay canınız ne isterse yiyin derler😂

Bu açlık durumunun da psikolojik değil hormonal olduğuna inanıyorum çünkü ben hamile kalmadan önce yediğime dikkat ederdim ve ne kadar aç olursam olayım asla bu kadar çok yiyemedim hayatım boyunca🤔hamileliğimin ilk zamanlar doymak bilmedim ve şimdi yavaş yavaş düzene girdi açlığım. Üç ayı +5 kilo ile kapatıp cuma günü diyetisyene başlıyorum😂 bakalım 9 ayın sonunda neler olacak 😂

Bol bol ruyana giriyor 😁 benim canim bisey istemisti ama onu yemek icin kar gormesi lazim derler o yuzden beklemem gerekiyordu. Cok ruyama girdi veya alakasiz yerlerde birileri o yiyecekten bahsediyordu kapatalim bu mevzuyu diyordum 😁 normalde kp besliyor ama iste kesim zamani degildi. Sonrasinda kar yagdi bende bol bol yedim. Ama o surecte gercekten cok canim istedi. Annem pisirirken agzima bi lokma verdi hic unutamam onu aldigim zamanki hazzı

Ahaha ya ben ondan hiç yemedim tadı nasıl bilmem ama dün daha ondan bahsettim 😁 doğu ekspresi mi yapsak yiyip gelelim falan demiştim 😂

Masallah ne kadar cok yazmissiniz. Yarisini okuyamadim bile, sabah devam ederim insallah. Bi benim mi canim bir sey cekmiyor? Tek kriterim yemegi kendim yapmayayim, evde pismesin. Onun harici eski duzenimde yiyorum.

Doktorun tavsiyesine uyup her gun 2 saat yuruyorum. İsten eve yuruyerek geliyorum. Yaklasik 4,5 km. Eskiden 45 dakikada yuruken su an 1 saati buluyor. Simdiden boyleyse ilerleyen haftalarda nasil yaparim bilmiyorum.

Doktoe bana yuruyusten baska spora gerek yok demisti. Sizlere doktorunuzun tavsiyesi nedir?

Ahaha ya ben ondan hiç yemedim tadı nasıl bilmem ama dün daha ondan bahsettim 😁 doğu ekspresi mi yapsak yiyip gelelim falan demiştim 😂
Vaay iyi tahmin ettin helal 😁 Bizde onu seven kadar sevmeyende cok ama ben genelde yemeyenlere tesekkur ederim onlarinda hakkini ben yiyorum diye 😁😁 bu arada ismini yazalım bari kizlar cok merak etmesin zTen cok kisi sevmiyor nedense bosuna merak etmis olmasinlar. Kazdan bahsediyorduk arkadaslar.

Masallah ne kadar cok yazmissiniz. Yarisini okuyamadim bile, sabah devam ederim insallah. Bi benim mi canim bir sey cekmiyor? Tek kriterim yemegi kendim yapmayayim, evde pismesin. Onun harici eski duzenimde yiyorum.

Doktorun tavsiyesine uyup her gun 2 saat yuruyorum. İsten eve yuruyerek geliyorum. Yaklasik 4,5 km. Eskiden 45 dakikada yuruken su an 1 saati buluyor. Simdiden boyleyse ilerleyen haftalarda nasil yaparim bilmiyorum.

Doktoe bana yuruyusten baska spora gerek yok demisti. Sizlere doktorunuzun tavsiyesi nedir?
Canim bana kanamadan dolayi yuruyus yasak 5 dklik yol icin bile minubuse biniyorum hastaneye giderken onun haricinde evden cikmiyorum ama kizlar yazarlar.

Canim bana kanamadan dolayi yuruyus yasak 5 dklik yol icin bile minubuse biniyorum hastaneye giderken onun haricinde evden cikmiyorum ama kizlar yazarlar.

Tez zamanda dursun inşallah canım, kanama zor, önceki gebelikten biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Yazımda 2 saat yürüme yazmışım gece gece, yanlış olmuş. O 1 saat olacaktı. :KK16:

Tez zamanda dursun inşallah canım, kanama zor, önceki gebelikten biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Yazımda 2 saat yürüme yazmışım gece gece, yanlış olmuş. O 1 saat olacaktı. :KK16:
Aslinda aktif olarak gelen kanama durdu canim ama icimde varmis hala. Ama gelmiyor hic 🤷‍♀️ Senin boyle olmus muydu?
İlk gebeligimde 4-5 ay yasadim kanama ama onda hemen hemen her zaman regl gibi geliyordu. O yuzden suan resmen kanamanin gelmemesini kafama taktim😕
4 saat sonra doktora gidicem bakalim ne dicek ama evet gercekten kanamanin psikolojisi cok zor

oy maaşallah gecenin 3ünde ne işin vardı nasıl kalktın da yazdın...
bana doktorum yürüyüş yap dedi ama bunların hepsini 4. ayla beraber dedi.
yani ben aslında yürüyüş değil de havuz için sormuştum yüzme iyi gelir mi diye.
Pilates hareketleri göstereceğim, kesinlikle yüz sadece ıslak mayoyla durma hemen değiştir dedi.
4. ayla beraber ben de başlayacağım yüzmeye.
Aslında 2li test sonucunu alır almaz başlamayı düşünüyorum hem düzenli yürüyüş hem de haftada 2-3 gün yüzme.

Aslinda aktif olarak gelen kanama durdu canim ama icimde varmis hala. Ama gelmiyor hic 🤷‍♀️ Senin boyle olmus muydu?
İlk gebeligimde 4-5 ay yasadim kanama ama onda hemen hemen her zaman regl gibi geliyordu. O yuzden suan resmen kanamanin gelmemesini kafama taktim😕
4 saat sonra doktora gidicem bakalim ne dicek ama evet gercekten kanamanin psikolojisi cok zor

Bendeki eski kanın gelmesiydi, 3 gün kadar geldi. Hani kahve telvesi gibi oluyor ya ondan.
Kafana takma güzelim, doğuma kadar kanaması olanlar oluyor. Doktorum bana kanamadan korkma, rengi de farketmez isterse kırmızı olsun. Doğacak bebek doğar diyor hep.

Hadi güzel haberlerle gel inşallah.

ay canım güzel haberlerle gel
bizimle de paylaş bakalım.

oy maaşallah gecenin 3ünde ne işin vardı nasıl kalktın da yazdın...
bana doktorum yürüyüş yap dedi ama bunların hepsini 4. ayla beraber dedi.
yani ben aslında yürüyüş değil de havuz için sormuştum yüzme iyi gelir mi diye.
Pilates hareketleri göstereceğim, kesinlikle yüz sadece ıslak mayoyla durma hemen değiştir dedi.
4. ayla beraber ben de başlayacağım yüzmeye.
Aslında 2li test sonucunu alır almaz başlamayı düşünüyorum hem düzenli yürüyüş hem de haftada 2-3 gün yüzme.

Her gece en az 4 en fazla 6 kez kalkıyorum canım. 2 saat kesintisiz uyumak haram oldu resmen.

Bana ilk günden itibaren yürümen lazım dedi. Normal doğum için bu çok elzemmiş. Ben de yüzmeyi düşünüyorum deyince, yürümekten iyisi yok gebelikte dedi. İlle de yapmak istiyorsan yap, ama mikrop kapmamak için yürümeni tavsiye ediyorum dedi. Pilates deyince yüzüme bakıp "Sen her gün en az 1 saat yürü, sonra dilediğini yap. Ama yürümek ve su içmek olmazsa olmazın bunu unutma" dedi. :KK73: Hayırlısı olsun bakalım.

İşyerine gebeliği bildirdim. 1-1,5 aya boşa çıkarım. O zaman ben de ikinci bir spora başlamayı düşünüyorum. :emir_bebek:

Her gece en az 4 en fazla 6 kez kalkıyorum canım. 2 saat kesintisiz uyumak haram oldu resmen.

Bana ilk günden itibaren yürümen lazım dedi. Normal doğum için bu çok elzemmiş. Ben de yüzmeyi düşünüyorum deyince, yürümekten iyisi yok gebelikte dedi. İlle de yapmak istiyorsan yap, ama mikrop kapmamak için yürümeni tavsiye ediyorum dedi. Pilates deyince yüzüme bakıp "Sen her gün en az 1 saat yürü, sonra dilediğini yap. Ama yürümek ve su içmek olmazsa olmazın bunu unutma" dedi. :KK73: Hayırlısı olsun bakalım.

İşyerine gebeliği bildirdim. 1-1,5 aya boşa çıkarım. O zaman ben de ikinci bir spora başlamayı düşünüyorum. :emir_bebek:

ya ben spora yazılmıştım
yaklaşık 6 yıldır gittiğim bir tesis içinde kapalı açık yüzme havuzu var
yani temziliğinden kesin emin olmam tabi ki mümkün değil ama yeni gittiğim bir yer de değil
hani yazılmamış olsam ve ilk defa gidecdeğim bi yer olsa çok da önemsemem ama hazır böyle bir imkanım varken neden kullanmayayım dedim.
ben de normal doğum istiyorum tabi ki ama zaman ne gösterir çatım müsait olacak mı hiç bilemiyorum o nedenle hayırlısı, bebeğim sağlıklı doğsun da.
ama normal doğum için yürüyüş yüzme ve belli pilates hareketleri öneriyorlar hep her yerde her doktor.

ya ben spora yazılmıştım
yaklaşık 6 yıldır gittiğim bir tesis içinde kapalı açık yüzme havuzu var
yani temziliğinden kesin emin olmam tabi ki mümkün değil ama yeni gittiğim bir yer de değil
hani yazılmamış olsam ve ilk defa gidecdeğim bi yer olsa çok da önemsemem ama hazır böyle bir imkanım varken neden kullanmayayım dedim.
ben de normal doğum istiyorum tabi ki ama zaman ne gösterir çatım müsait olacak mı hiç bilemiyorum o nedenle hayırlısı, bebeğim sağlıklı doğsun da.
ama normal doğum için yürüyüş yüzme ve belli pilates hareketleri öneriyorlar hep her yerde her doktor.

İyi etmişsin. Ben de vazgeçmedim. Belki doktordan gizli gizli gider yüzerim. :cool:

3 gündür uzun soluklu hıçkırık tutuyor beni. Eskiden pek tutmazdı. Şimdi de bırakmaz oldu. :KK45:

Kızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda

Kızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda
Ben cok kotu grıbım tum kemıklerım agrıyor ama almadım ılac:(

Back