ben grip olduğumda dayanamadığım noktada parol içtim bitane .. sonraki günlerde de ağrıdı her seferinde böyle içemem diye içmedim.. doktora sorduğumda 8 saat arayla içebilirsinKızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda
Benimde kahverengi akintim oldu progestan kullanıyorum şuan iyi durumdayım bol su icin istirahat edin bisey olmazBendeki eski kanın gelmesiydi, 3 gün kadar geldi. Hani kahve telvesi gibi oluyor ya ondan.
Kafana takma güzelim, doğuma kadar kanaması olanlar oluyor. Doktorum bana kanamadan korkma, rengi de farketmez isterse kırmızı olsun. Doğacak bebek doğar diyor hep.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Benimde kahverengi akintim oldu progestan kullanıyorum şuan iyi durumdayım bol su icin istirahat edin bisey olmaz
Aynen aynen tuzlu tuzlu ne iyi geliyorama mısır işte gdo... vs
Kızlar dün çok şiddetli bir baş ağrısı yaşadım akşam başladı giderek arttı gece artık dayanılmaz bir hal aldı giden bulantılarım ağrıyla geri geldi ağrı kesici almayada çekindim o ağrıyla nasıl uyudum bilmiyorum çok fenaydı siz ağrı kesici aliyormusunuz böyle durumlarda
Ayaklarini yedigim masallah kuzucugaTeyzeleri var mı cinsiyet tahmininiz10 haftalığız
Hahha maşallah ona. Paşa gibi yatışında erkek gibi geldiTeyzeleri var mı cinsiyet tahmininiz10 haftalığız
Oyy çok geçmiş olsun ya bizide haberdar et.Kızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.
Teyzeleri var mı cinsiyet tahmininiz10 haftalığız
Yaaa cok gecmıss olsunnnKızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.
Kızlar ben gece cok kötü oldum kusmaktan ağzımdan kan geldi bu gn işe gidemedim şimdi doktora geldım tahlıller istedi duruma göre yatıracağız dedi.
Pilates yapan bir prenses.Maşallah.
Hahha maşallah ona. Paşa gibi yatışında erkek gibi geldiSonuçta tam kocanın tv karşısında uzanışı gibi
Ayaklarini yedigim masallah kuzucuga
kızlar bir de muayeneye-kontrollere kiminle gidiyorsunuz? ya da gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?