2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok da titizlenme cok cok zararlilar dışında

Ben ilk hamileliğimde Rus salatası aşermiştim Bile bile de yemiştim ee adamı gece 1de bana Rus salatası bullll diye gönderince mecbur yiyeceğimAma suçluluk duyulacak birşey yok canım. Canımız ne istiyorsa tabi ki yiyeceğiz. Aşırıya kaçmadan.
İşyerinde bende salata yeşillik vs yiyorum. Dikkat ediliyorsa, yıkanıyorsa Bir şey olacağını sanmam.

Yazınıza eleştiri olarak yazmıyorum ki. Eskiden de toksoplazma varmış diyorum arkadaşları bir nevi uyarıyorum bildiğim bir anı ile gerilim için değil paylaşım için yazıyorum.
Benim cumlemden ne anladigizi ve yorumladiginizi bilmiyorum fakat bu toksoplazma dedigimiz sey zaten eskiden beri olan birsey maalesef sadece ben zaten uyarimi da yaptim yani ek olarak bilgilendirebilirsin tabi ama yanlis anlasilmak istemiyorum ben sanki insanlara yanlis yonlendirme yapiyormusum gibi hissettim

Mısırı bizde çok yedik normalde hiç yapmayız ama şimdi sık yapar olduk. Yeşilliğe dışarıda hiç dikkat etmedim aklıma gelmedi. Ama misafirliğe gidildiğinde de herkes sirkeli su yada karbonatlı suyla temizlemiyor yada sadece sudan geçiriyor. Tedbir lazım ama fazlası paranoya yapar birde geçmesi için illa yemek de gerekmiyor

Hikayeniz çok güzel ve çok anlamlı, minik kavanoz kapağı da çok güçlü maşallah, hep beraber mutlu günler görelim inş

Ayy kayınvalidende de ne zevk varmış beee
ama evet sakatat zararlı
ya standart şeyler yediğimiz sürece diyelim.
şimdi ben de rokfor peyniri yemem mesela
küflü peynir yemem
standart bir peynir alıyorum onu da abartı yemiyorum.
ne bileyim işkembe kokoreç yemem
az pişmiş et zaten yemem ama yeseydim de dikkat ederdim.
bir de çok enteresan yemek tarfilerimiz yok bizim belki ondan da çok dikkat etmiyorum ben şahsen.
Pırasa kuru yedim 2 gündür zaten

Hikayeniz çok güzel ve çok anlamlı, minik kavanoz kapağı da çok güçlü maşallah, hep beraber mutlu günler görelim inş

Amin inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin. İsteyen herkese de nasip olsun inşallah. Gelecekleri güzel, hayırlı, sağlıklı ömürleri olsun inşallah

İşkembe sakatata giriyor ama doktor ye zarar gelmez ondan dedi

Evet canim icine istege gore mayonez, ketcap, kasar ve salatalik tursusu ekleyebilirsin ❤ Tavsiyem mayonez kasar ve tursu ama eger ketcapi cok sevmiyorsan
Böyle okuyunca da canım kumpir çekti
Eşime mesaj attım valla gidip yiyeceğiz.
Kaç gündür aklımdaydı zaten, anladım yemeden rahat edemeyeceğim

Böyle okuyunca da canım kumpir çekti
Eşime mesaj attım valla gidip yiyeceğiz.
Kaç gündür aklımdaydı zaten, anladım yemeden rahat edemeyeceğim
Nerde oturuyorsun canim? Gerci artik heryerin kumpiri guzelde İstanbuldaysan Ortakoyde o manzarada yemesi baska guzel oluyor. Bilmiyorum nerede yasiyorsun ama

Bende erciyes hastanesi rakip turan muayene ücretini 200 yapmis
Orayi da iyi diyolar benimki en son 125 di şu an durum ne bilmiyorum ama doktorumdan memnunum. Instagramda sayfasi var aynur hanimi cok ilgili bilgili isini severek yapan bi doktor.takip edebilirsin

Nerde oturuyorsun canim? Gerci artik heryerin kumpiri guzelde İstanbuldaysan Ortakoyde o manzarada yemesi baska guzel oluyor. Bilmiyorum nerede yasiyorsun ama
Valla canım küçük şehirdeyim
Tek bir kumpirci var avm de.
Keşke İstanbul’da olsam havasından dolayı bile daha güzel gelirdi kumpirin tadı eminim
Ama şartlar

Cok sukur hepimizin canı bisey istedi bende aksam baliktan vazgectim mucver yapicam bu kadar muhabbetin ustune hic yakismadi mucver ama tatil geliyo dolaptakileri bitirmek lazim
Valla benim canim waffle cekiyo inanilmaz ama yakinimda yok. Iyi bi yer bulursam içim rahatlicak

benim 115 ti 125 olmuş
vallahi sürekli gidesim var uygun olması iyi oldu
bundan sonra diycem 2 haftada bir gelicem size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…