Cok da titizlenme cok cok zararlilar dışındaCiğer yemiyorum yüksek a vitamininden dolayı hamilelikte önerilmiyor diye, çiğ et, yumurta, tavuk tabii ki yasak, dışarıda salata yememeye çalışıyorum. Ama bazen iş yerinde kısır çıkıyor, içinde çok çok az yeşillik oluyor yemiş oluyorumşarküteri ürünlerinden başta yediklerim oldu iyi pişirip ama artık sadece pastırmayı tercih ediyorum onu da iyice pişirerek... kola başlarda 1-2 bardak içmiştim uzun süredir içmiyorum... mayonezi hiç düşünmemiştim, hatta yılbaşında bol rus salatası yedim ay farkettim ki kızımda çok titizlendiğim konularda bu sefer o kadar da takmıyorum sizleri okuyunca bi suçluluk duydum şimdi, kaç defa mısır patlağı yedim misal
Mayonez sevmıyorum ama anlattıgın sekılde akşam yapıcam:))Evet canim icine istege gore mayonez, ketcap, kasar ve salatalik tursusu ekleyebilirsin ❤ Tavsiyem mayonez kasar ve tursu ama eger ketcapi cok sevmiyorsan
Canım sen ankaradamıydın?Benim cocuk da benim gibi az deli dolu olcak ins. Bi de benim gibi olsun gozleri
Bende erciyes hastanesi rakip turan muayene ücretini 200 yapmisDünyam hastanesi Aynur Simur canim
Ben ilk hamileliğimde Rus salatası aşermiştimCiğer yemiyorum yüksek a vitamininden dolayı hamilelikte önerilmiyor diye, çiğ et, yumurta, tavuk tabii ki yasak, dışarıda salata yememeye çalışıyorum. Ama bazen iş yerinde kısır çıkıyor, içinde çok çok az yeşillik oluyor yemiş oluyorumşarküteri ürünlerinden başta yediklerim oldu iyi pişirip ama artık sadece pastırmayı tercih ediyorum onu da iyice pişirerek... kola başlarda 1-2 bardak içmiştim uzun süredir içmiyorum... mayonezi hiç düşünmemiştim, hatta yılbaşında bol rus salatası yedim ay farkettim ki kızımda çok titizlendiğim konularda bu sefer o kadar da takmıyorum sizleri okuyunca bi suçluluk duydum şimdi, kaç defa mısır patlağı yedim misal
Benim cumlemden ne anladigizi ve yorumladiginizi bilmiyorum fakat bu toksoplazma dedigimiz sey zaten eskiden beri olan birsey maalesef sadece ben zaten uyarimi da yaptim yani ek olarak bilgilendirebilirsin tabi ama yanlis anlasilmak istemiyorum ben sanki insanlara yanlis yonlendirme yapiyormusum gibi hissettimYazınıza eleştiri olarak yazmıyorum ki. Eskiden de toksoplazma varmış diyorum arkadaşları bir nevi uyarıyorum bildiğim bir anı ile gerilim için değil paylaşım için yazıyorum.
Ciğer yemiyorum yüksek a vitamininden dolayı hamilelikte önerilmiyor diye, çiğ et, yumurta, tavuk tabii ki yasak, dışarıda salata yememeye çalışıyorum. Ama bazen iş yerinde kısır çıkıyor, içinde çok çok az yeşillik oluyor yemiş oluyorumşarküteri ürünlerinden başta yediklerim oldu iyi pişirip ama artık sadece pastırmayı tercih ediyorum onu da iyice pişirerek... kola başlarda 1-2 bardak içmiştim uzun süredir içmiyorum... mayonezi hiç düşünmemiştim, hatta yılbaşında bol rus salatası yedim ay farkettim ki kızımda çok titizlendiğim konularda bu sefer o kadar da takmıyorum sizleri okuyunca bi suçluluk duydum şimdi, kaç defa mısır patlağı yedim misal
Hikayeniz çok güzel ve çok anlamlı, minik kavanoz kapağı da çok güçlü maşallah, hep beraber mutlu günler görelim inşOldukça haklısın zaten mantık ne söylerse söylesin o içte ki duygu vesvese hep devam. Benim de ilk gebeliğim oldukça zor süreçti 16. Haftaya kadar devam etti, sonra kimyasal, sonra tedavi süreçleri sürekli doktor, ilaçlar, ameliyat, aşılamayla oğluma hamile kaldım. İlk 3 ay düşük tehlikesi tam artık rahat dönem derken 15. Hafta sonrası Plesanta previa, tam o geçti derken 26. Haftada aşırı baskı sancı erken doğum riski. Sürekli yatarak geçen süre. 39. Haftayı gördük ve oğlumuz bizle. Şimdi 3 yaşında süpriz bi bebek geldi. İnsan o kadar zorluğu yaşayınca olumsuz bişiler duyacak gibi geliyor ama bizim minik kavanoz kapağı ben o kadar ağır eşyalar taşımama rağmen sıkı sıkı tutulmuşdualar birde kucağına alınca öyle bir artıyor ki he bakışta o sevgiyi her hissettiğinde Allahım nolur herkes yaşasın bunu diyorsun.. Sağlıkla o günleri de görelim inşallah
Benim kayınvalidemin en büyük cocuğu 7 aylık doğmş 2 gün küvezden sonra vefat etmiş. Test yapmışlar kayınvalidemde toxo çıkmış. Tedavi görmüş benim yediklerimden kaynaklı die temizlenmiş ondan sonra yeniden çocuk düşünmüşler. Pastırma ciğer taşlık fln çok seviyor yiyormuş.
Hikayeniz çok güzel ve çok anlamlı, minik kavanoz kapağı da çok güçlü maşallah, hep beraber mutlu günler görelim inş
Ayy kayınvalidende de ne zevk varmış beee
ama evet sakatat zararlı
ya standart şeyler yediğimiz sürece diyelim.
şimdi ben de rokfor peyniri yemem mesela
küflü peynir yemem
standart bir peynir alıyorum onu da abartı yemiyorum.
ne bileyim işkembe kokoreç yemem
az pişmiş et zaten yemem ama yeseydim de dikkat ederdim.
bir de çok enteresan yemek tarfilerimiz yok bizim belki ondan da çok dikkat etmiyorum ben şahsen.
Pırasa kuru yedim 2 gündür zaten
Yok canim kayseriCanım sen ankaradamıydın?
Böyle okuyunca da canım kumpir çektiEvet canim icine istege gore mayonez, ketcap, kasar ve salatalik tursusu ekleyebilirsin ❤ Tavsiyem mayonez kasar ve tursu ama eger ketcapi cok sevmiyorsan
Nerde oturuyorsun canim? Gerci artik heryerin kumpiri guzelde İstanbuldaysan Ortakoyde o manzarada yemesi baska guzel oluyor. Bilmiyorum nerede yasiyorsun amaBöyle okuyunca da canım kumpir çekti
Eşime mesaj attım valla gidip yiyeceğiz.
Kaç gündür aklımdaydı zaten, anladım yemeden rahat edemeyeceğim
Orayi da iyi diyolar benimki en son 125 di şu an durum ne bilmiyorum ama doktorumdan memnunum. Instagramda sayfasi var aynur hanimi cok ilgili bilgili isini severek yapan bi doktor.takip edebilirsinBende erciyes hastanesi rakip turan muayene ücretini 200 yapmis
Valla canım küçük şehirdeyimNerde oturuyorsun canim? Gerci artik heryerin kumpiri guzelde İstanbuldaysan Ortakoyde o manzarada yemesi baska guzel oluyor. Bilmiyorum nerede yasiyorsun ama
Cok sukur hepimizin canı bisey istedibende aksam baliktan vazgectim mucver yapicam bu kadar muhabbetin ustune hic yakismadi mucver ama tatil geliyo dolaptakileri bitirmek lazim
Valla benim canim waffle cekiyo inanilmaz ama yakinimda yok. Iyi bi yer bulursam içim rahatlicakCok sukur hepimizin canı bisey istedibende aksam baliktan vazgectim mucver yapicam bu kadar muhabbetin ustune hic yakismadi mucver ama tatil geliyo dolaptakileri bitirmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?