2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Salam sosis vs yemem ama sucuga dayanamıyorum 🙈 kasap sucugu veya cumhuriyet marka sucuk tuketiyorum. Ama pizzanin ustundekilerde firinda kalip pisiyor diye guzel dusunmek istiyorum😁

ben de sucuk yedim yaa
sosis salam zaten hiç sevmem
ama sucuk pişince seviyorum yaaa
onu da herhalde 3 kere falan yemişimdir gerçi kahvaltıda yumurtayla
bir kere ben de pizzada yedim.

Mayonezi biz onceki hamileligimdeki arkadaslarla cok arastirmistik canim cok sevdigimizden elde ettigimiz bilgi şuydu normal mayonezler yeniyor ama bazi mayonezler varmis dolapta satiliyormus onlari yememek lazimmis. Biz yemeyi cok seven bi hamile grubuyduk hepimiz yedik mayonezi bi zarari olmadi ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem. Kendi adima ben yiyorum ama
Valla ben 3 olcak patates kizartip yanina ketcap mayonezle deve gibi yiyom canim. Yerken de yarasin bebişime aç ağzını bak geliyo diyom 😂

Ahh benim oğlan yaz meyvesi sayıp duruyor ımmmh anne olsa yesek diyor. Diyorum suss sakın. Geçen bi meyve dedi dedim deme onu 🙈 sonra tuvalete gittim allahım nasıl kokusu geliyor burnuma eşime dedim o kokudan nasıl o koku geliyor tuvalette dedi 😁
Gercekten cok zor bisey esimi aradigimda arkadan arkadaslari yenge canin bundan istiyor mu diyor esimde yapmayin diye konusuyor cok ugrasiyorlar ee olsun o kadar baba olmak bunu gerektirir demi ama o yuzden nazimizi ceksinler bi zahmet canim ne istediyse bulsunlar 😋😂

Valla ben 3 olcak patates kizartip yanina ketcap mayonezle deve gibi yiyom canim. Yerken de yarasin bebişime aç ağzını bak geliyo diyom 😂
Aksam balik yiyemezsem bende bi patso yapayim valla 😁 canim istedi mis

Gercekten cok zor bisey esimi aradigimda arkadan arkadaslari yenge canin bundan istiyor mu diyor esimde yapmayin diye konusuyor cok ugrasiyorlar ee olsun o kadar baba olmak bunu gerektirir demi ama o yuzden nazimizi ceksinler bi zahmet canim ne istediyse bulsunlar 😋😂

Görev paylaşımı biz isticez onlar bulacak 😂

ben de sucuk yedim yaa
sosis salam zaten hiç sevmem
ama sucuk pişince seviyorum yaaa
onu da herhalde 3 kere falan yemişimdir gerçi kahvaltıda yumurtayla
bir kere ben de pizzada yedim.
Yani herkesin dusuncesi farklidir tabiki canim ama ben sucuk yerim iyice pisirip. Onceki hamileligimde sayisini hatirlamiycagim kadar yedim. Simdide yiyorum hergun olmamak kaydiyla

Doktorum bana ılk 3ay yedıgın bebege gecmıyor bebek suan senın depolarından alıyor dedı oyuzden bıseyden tıksınıyorsan yeme zaten 16 17haftadqn sonra bebek haftada ..gr alıyor ole hızlı buyuyor dedı haftayı yanlız hatırlıyor olabılırım ozaman ıkı katı yemen gerekıcek ıste ozaman et balık yemen gerekıcek dedı suan yedıgınde yemedıgınde kendıne dedı canın tost ıstıyorsa tost ye dedı

ahahaha yaaaaa
ya ne bileyim ben içten içe inanmıyorum da çok zararlı olacağına
yani sigara-alkol tarzı şeylerin en ufağına bile karşıyım ama onun dışında normalde yediğimiz şeyleri yiyebiliriz diye düşünüyorum yaa.
ay zaten şu an çok acıktım
evde mis gibi yaptığım tatlım var gidip onu yemek istiyorum çılgınca

İlerleyen aylarda kolaylikla yicez canim baligi ama bu aylarda sıkıntı. Mesela biz bugun yicez ama ben nasil yicem bilmiyorum 🤢🤢🤢 4.ay itibariyle rahat rahat yeriz
Evet ilk hamilelikte hiç ama hiç yiyememiştim bunda biraz olsun 2-3 kerede olsa yedim ama kokusu çok rahatsız ediyor. Son yediğimden sonra iyice tiksindim zaten.

Balık hic yiyemez oldum. Ceviz tüketiyorum hergun ki omega3 alsın bebişim. Kuru fasulye cok faydaliymis bu arada yaninda kuru soğanla daha da faydali oluyomus. Bu akşamki menüm 😁

evet kuru fasulye, nohut, mercimek bunları da yemek lazım düzenli olarak.
ben de akşama köfte patates yiycem anneciğimde :KK71:

Balık hic yiyemez oldum. Ceviz tüketiyorum hergun ki omega3 alsın bebişim. Kuru fasulye cok faydaliymis bu arada yaninda kuru soğanla daha da faydali oluyomus. Bu akşamki menüm 😁
Cevize benimde baslamam lazim. Kaju findik badem yiyorum simdilik bikac bikac ama cevizede basliyim. Afiyet olsun canim kuru fasulye candir ❤️15 tatil sebebiyle koye gecicez bol bol yaptiricam kayinvalideme ❤️ Ben onlar gibi guzel yapamıyorum o tarz yemekleri😁

Valla zamaninda annelerimiz toksplazmadan bi haber istediklerini yiyorlarmis saglikli dunyaya gelmisiz bence cig et tavuk ve yumurta yemedigimiz surece ve sakatat bi sknti olmaz bence yaa 😅😂

aynen yaaa
şimdi suşi muşi yemek moda oldu ya
mesela somon füme
hani her mutfaktan ürün var marketlerde
o nedenle de biraz uyarıyorlar bence.
yoksa dediğin gibi eskiden neler yiyorlarmış
annem benim sürekli kola ve kremalı tavuk çorbası çekiyormuş canı.
hem de hazır çorbalardan

Valla zamaninda annelerimiz toksplazmadan bi haber istediklerini yiyorlarmis saglikli dunyaya gelmisiz bence cig et tavuk ve yumurta yemedigimiz surece ve sakatat bi sknti olmaz bence yaa 😅😂
Zamanında öyleymiş ama o zamanda sebebi bilinmeyen kayıplar sakat doğumlar vs fazlaymış. Üzülerek katılmıyorum.
Annelerimiz doktora da gitmezmiş. Bizde gitmeyelim o zaman.. geçmiş zamanın şartlarıyla şuanı karşılaştırmak biraz anlamsız.
Bilinçli olmak güzel şey bence. Abartılmadığı sürece.

Cevize benimde baslamam lazim. Kaju findik badem yiyorum simdilik bikac bikac ama cevizede basliyim. Afiyet olsun canim kuru fasulye candir ❤️15 tatil sebebiyle koye gecicez bol bol yaptiricam kayinvalideme ❤️ Ben onlar gibi guzel yapamıyorum o tarz yemekleri😁
Ben de badem findik ceviz bi de kabak çekirdeği tüketiyorum hepsi de cok faydaliymis. Kendi göbegimde vardı onla birlikte şu an karnim 6 aylik gibi geziyom ortalikta😂😂😂😂

Back