2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok sukur hepimizin canı bisey istedi 😁😁 bende aksam baliktan vazgectim mucver yapicam bu kadar muhabbetin ustune hic yakismadi mucver 😁 ama tatil geliyo dolaptakileri bitirmek lazim

kız deli misin ben çok severim mücver
valla aklımda benim de perşembe falan bir kabak mücveri patlatayım diyorum ben de :D

Bu kadar şeyin üstüne canım evdekileri yemek haline getirmek istemiyor 😁
Corbayi zor koydum ocaga bende 😁😁😁

Valla benim canim waffle cekiyo inanilmaz ama yakinimda yok. Iyi bi yer bulursam içim rahatlicak 😋
Kendinde yapabilirsin canim cok basit yanmaz tavada hemen oluyor❤
kız deli misin ben çok severim mücver
valla aklımda benim de perşembe falan bir kabak mücveri patlatayım diyorum ben de :KK70:
Ne biliyim pizzadan burgerdan konustuktan sonra mucver de ne biliyim oldum 😁😁😁 yarin doktor kontrolum var ondan sonra bisey ismarlarim artik kendime 😁

Afiyet olsun kizlar. Benim de canim hicbirsey istemiyor herseyden tiksindim yemek yapmak zor geliyor. Mecburiyetten zorla yiyorum ama midede tutamiyorum :(

Afiyet olsun kizlar. Benim de canim hicbirsey istemiyor herseyden tiksindim yemek yapmak zor geliyor. Mecburiyetten zorla yiyorum ama midede tutamiyorum :(

Bünyeden bünyeye değişiyor ama genelde 10. Haftadan sonra azalıyor bu durumlar. Bende hep yatmak bişi yemek istemiyordum.

Orayi da iyi diyolar benimki en son 125 di şu an durum ne bilmiyorum ama doktorumdan memnunum. Instagramda sayfasi var aynur hanimi cok ilgili bilgili isini severek yapan bi doktor.takip edebilirsin
Ocak ayından önce 175di biraz fazla yaa ücreti ama iste benim durumumu da biliyo kendisi 2 doğumunu yaptırdı 12. Haftada serklaj yapılacak memnunum kendisindende bilgisindende sadece fiyatı biraz fazla drun

Ben ilk hamileliğimde Rus salatası aşermiştim 😂 Bile bile de yemiştim ee adamı gece 1de bana Rus salatası bullll diye gönderince mecbur yiyeceğim☺Ama suçluluk duyulacak birşey yok canım. Canımız ne istiyorsa tabi ki yiyeceğiz. Aşırıya kaçmadan.
İşyerinde bende salata yeşillik vs yiyorum. Dikkat ediliyorsa, yıkanıyorsa Bir şey olacağını sanmam.
Aynen valla öyle güzel yedim ki hemde😂😂

20200114_172441.jpg
Arkadaslar bunu kullanan var mi acaba doktorum verdi 9 ay kullan diye ama d vitamini de kullaniyorum folikasitte kullaniyorum birde kan ilaci da icicem sanrm kan degerim dusuktu ustune tiroid hapi da gelirse 🙄

Eki Görüntüle 2576563
Arkadaslar bunu kullanan var mi acaba doktorum verdi 9 ay kullan diye ama d vitamini de kullaniyorum folikasitte kullaniyorum birde kan ilaci da icicem sanrm kan degerim dusuktu ustune tiroid hapi da gelirse 🙄

Folik asit 3. Ayda bitiyor. Bu sadece omega3 mü. Genelde hamilelere veriyorlar oğlumda vermemişti doktor. D vitamini 3. Aydan sonra vermişti. Birde sonra demir kan ilaçları calsiyum magnezyum ekleniyor liste uzuyor 🙄

Back