2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eki Görüntüle 2576563
Arkadaslar bunu kullanan var mi acaba doktorum verdi 9 ay kullan diye ama d vitamini de kullaniyorum folikasitte kullaniyorum birde kan ilaci da icicem sanrm kan degerim dusuktu ustune tiroid hapi da gelirse 🙄

Çok fazla gelir hepsi Bence anlamıyorum üst üste neden bukadar hap veriyorlar

Allah dan gelene amenna canım 😊 ben iyyö çok şükür.

Valla perşembe günü 6 hafta dedi devlet doktoru ölçüm falan söylemedi. Onun demesine göre bugün 6+5 olmam gerekiyor bugün ölçmde yine 6+0 çıktı. Kalp atımı karından göremedi bende vajinal baksın istedim baktı onda da göremedi. Perşembe gün devlette bakılacak bakalım o güne kadar bir gelişme olursa bilemem ama bekleyeceğiz

Belki devlet kaba taslak 6 haftalık demiştir ya bakalım inşallah gelişme olur ❤

İyiymis 😁 cipse nedense cesaret edemiyorum pek. Bikac kisi daha yiyorum dese yerim ama bak 😁😁 sagliksiz beslenmeye egilimim var 😁😁

Oğlumda canım çok aşırı istediğinde yemiştim 2 kere 🙈 normal zamanda abur cubur sevmem vucut şuan aranıyor sürekli akıllarda tek soru ne yesem 😁

Valla bende yiyorum canımın çektiğini
Geçen burger çekti canım eve sipariş verdim eşimi bile beklemeden yedim. Hatta yemedim sildim süpürdüm 😂😂
Sağlıklı şeyler çekmiyor zaten canım hiç.
Dışarıdan yeşillik ve iyi pişmemiş şeyler harici herşeyi yiyorum.
Bir de Çok sevmeme rağmen mayonez yemiyorum sadece yine toksoplazma riskinden dolayı.

Mayonez demi etkiliyor ? Ena ben yiyorum devamlı 🤣🤣🤣

Kızlar yarin doktora gidicem cok heyecanliyim ❤️ İnsallah kanama alanim bitmistir. Oglumda 4-5 ay sürmüştü ama o zaman hep aktif kanamam geliyordu. Simdi 2-3 ped kadar geldi sonra kesildi. Ama icimde vardi en son baktiginda akmasa bile icinde demisti gecen hafta. Bakalim yarin nasil bi haber vericek. İcimdeki kanama alaninin disari gelmemesi de dusunduruyor beni icerde rahim kendisi cekiyormus bazen insallah oyle olmustur bitmistir 🙏
Bide aranizda 2-3 saatlik yolculuk yapan oldu mu hic bu aralarda? Ben ctesi gidicem sanirim tabi doktor izin verirse

Çok fazla gelir hepsi Bence anlamıyorum üst üste neden bukadar hap veriyorlar
Bende anlamadm icerige baktigim b c dvitamini iyot demir gibi bi cok mineral de var icinde folik asit bile var ben ayri ayri folik asit ve d vitamini de kullaniyorum

Afiyet olsun kızlar😋

Eşim nöbetçi olduğundan dünden kalan ıspanak yemeğini yedim.
Benim de canım popeyes çekti acılı kanat menü🙈 İnşallah yarına kadar canımın çekmesi geçer.

A April wind sayende kumpir de çekti aslında ama bizim burada kumpirci yok. Resmen mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz😂 Yersen benim yerimede ye💜

Folik asit 3. Ayda bitiyor. Bu sadece omega3 mü. Genelde hamilelere veriyorlar oğlumda vermemişti doktor. D vitamini 3. Aydan sonra vermişti. Birde sonra demir kan ilaçları calsiyum magnezyum ekleniyor liste uzuyor 🙄
Yok canim iceriginde mineral ve vitaminlerde var

Eki Görüntüle 2576563
Arkadaslar bunu kullanan var mi acaba doktorum verdi 9 ay kullan diye ama d vitamini de kullaniyorum folikasitte kullaniyorum birde kan ilaci da icicem sanrm kan degerim dusuktu ustune tiroid hapi da gelirse 🙄
Ben kullanıyorum canım bunu arastırdık yurtdısında bıle bundan ıyısı yok arkadaslarımda 9.ayına kadar kullandılar ben bunu ve +folık asıt kullanıyorum

Afiyet olsun kızlar😋

Benim de canım popeyes çekti acılı kanat menü🙈 İnşallah yarına kadar canımın çekmesi geçer.

A April wind sayende kumpir de çekti aslında ama bizim burada kumpirci yok. Resmen mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz😂 Yersen benim yerimede ye💜
Canim karismak gibi olmasin ama ispanagi yaptgin gun tuketmeni tavsiye ederim sonrasinda maalesef ispanak yararli degil zararli duruma geliyor

Afiyet olsun kızlar😋

Yaa herkes birbirinin canını birşeyler çektirdi bugün 🙈

Canim karismak gibi olmasin ama ispanagi yaptgin gun tuketmeni tavsiye ederim sonrasinda maalesef ispanak yararli degil zararli duruma geliyor
Öyle mi:(
Ben bunu patlıcan için duymuştum sanki.
Teşekkür ederim canım. Bundan sonra dikkat edeceğim😊

Ben kullanıyorum canım bunu arastırdık yurtdısında bıle bundan ıyısı yok arkadaslarımda 9.ayına kadar kullandılar ben bunu ve +folık asıt kullanıyorum
Sagol canim buyuk ihtimal bana d vitamini agir geliyor ictgmde kendimi hic iyi hissetmiyorum damla seklinde 10 dan 5 damlaya dusurdum ama gene fayda etmiyor

Kızlar yarin doktora gidicem cok heyecanliyim ❤ İnsallah kanama alanim bitmistir. Oglumda 4-5 ay sürmüştü ama o zaman hep aktif kanamam geliyordu. Simdi 2-3 ped kadar geldi sonra kesildi. Ama icimde vardi en son baktiginda akmasa bile icinde demisti gecen hafta. Bakalim yarin nasil bi haber vericek. İcimdeki kanama alaninin disari gelmemesi de dusunduruyor beni icerde rahim kendisi cekiyormus bazen insallah oyle olmustur bitmistir 🙏
Bide aranizda 2-3 saatlik yolculuk yapan oldu mu hic bu aralarda? Ben ctesi gidicem sanirim tabi doktor izin verirse
Canım ınsallah guzel haberler alıcaksın dualarım senınle ayrıca benım sahsı fıkrım ben sahsen gıtmezdım kı gıtmıyorumda suanda bıle

Herkesin cani bisey cekmis😂😂😂😂 ne guzel aseriyosunuz hamisler❤❤❤❤❤
[/QUOTE[/
Kızlar yarin doktora gidicem cok heyecanliyim ❤ İnsallah kanama alanim bitmistir. Oglumda 4-5 ay sürmüştü ama o zaman hep aktif kanamam geliyordu. Simdi 2-3 ped kadar geldi sonra kesildi. Ama icimde vardi en son baktiginda akmasa bile icinde demisti gecen hafta. Bakalim yarin nasil bi haber vericek. İcimdeki kanama alaninin disari gelmemesi de dusunduruyor beni icerde rahim kendisi cekiyormus bazen insallah oyle olmustur bitmistir 🙏
Uçakla Ankara’ya gittim canım , havaalanına gitmek için de 1 saat geçti bile yani

Back