- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bilmiyorum ama merakla bekliyorum.![]()
Bende bekliyorum içimdeki his erkek ama bakalım ne çıkacak supriz yumurtadan
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ama merakla bekliyorum.![]()
Benim de göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acısından dokunamıyordum bile yeni yeni acısı geçiyor. Birde çatlıyor sanırım hafif kızarıklıklar görüyorum ve kaşınıyorumvalla kızımda sağ göğsüm büyüktü bu arada benim gögüslerimdeçok büyüdü
Aynen canım öyle yapacağım. Zaten çok şükür iyiyim kanama akıntı leke herhangi birşry yok. Kese etrafında kanama alanı var dedi doktor adet gibi kanamam olursa gel dedi. Ama iyiyim ben![]()
evet benimde arka simitler kaşınıyorBenim de göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acısından dokunamıyordum bile yeni yeni acısı geçiyor. Birde çatlıyor sanırım hafif kızarıklıklar görüyorum ve kaşınıyorum![]()
Şimdiden böyleysek yandıkevet benimde arka simitler kaşınıyorçok kilo alıyorum ama boğazımada hakim olamıyorum
sigarayı bıraktığım için resmen ağzıma hep bişey atasım var.alışmışım ‘suan tiksinmişim amaağız alışkanlığı demekkiBenim de göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acısından dokunamıyordum bile yeni yeni acısı geçiyor. Birde çatlıyor sanırım hafif kızarıklıklar görüyorum ve kaşınıyorum![]()
evet aynı görüşteyim.ben kızımdaaltı ayakadar kimse hamileolduğumu bile anlamamıştıŞimdiden böyleysek yandık![]()
Yok güzelim, işin aslı 7 yıldır buradayım, zaten 5. yıldan beri ayrılmayı düşünüyordum da emeğime acıyordum. Avrupa yakasına taşınacağım. Evlilik sebebiyle ayrılıp kıdem tazminatı almayı düşünüyorum. İki aya ayrılmazsam hakkım yanacak. Bebeği de kendim yetiştirmek istiyorum Allah izin verirse.
kızımda hiç çatlamadım hiç birşeyde kullanmadım ama bunda yaş nedeniyle gerekecek sanırımBen göğsümü sırtımı karnımı yağlamaya
başladım. Yüzüme hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Göbüşe kakao yağı+ susam yağı sürüyorum. Ben erken başladım yağlanmaya çünkü göbeğim çıkmaya başladı benim hissediyorum.
Çok iyiymiş. Benim ilk gebeliğimdede göbüşüm çıkmıştı minnak bir top vardı içimde.evet aynı görüşteyim.ben kızımdaaltı ayakadar kimse hamileolduğumu bile anlamamıştı
çin takvimi ilk hamileliğinde tutan varmı
Ben bugün doktora gittim belki görürüm diye. Ama 9+3 düm. Bebek 8+3 çıktı. Böle gene bebeğe benzemiyordu daha çok büyümemiş benimkiKizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel kiSabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice
yaşına göre hesaplama yaptınmı bazen bir yada iki ekleniyorO da tutmadınub da tutmadı
şimdi duyan Çin takvimi baktın mı diyor ama denemedim bile
ihtimali %50
![]()
9. haftada gittim fazla hareket etmiyo organlar tam olmadığı içinKizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel ki ❤ Sabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice
Ben de öyle ama bebeğim çok güzel bir şeye vesile oldu. Günde 1 paketten fazla içerdim. Nasıl içiyormuşum diyorum şimdi.sigarayı bıraktığım için resmen ağzıma hep bişey atasım var.alışmışım ‘suan tiksinmişim amaağız alışkanlığı demekki
Bence çok iyi yapmışssın. Üşendiğimden erteliyorum hep ama benim de başlamam lazım.Ben göğsümü sırtımı karnımı yağlamaya
başladım. Yüzüme hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Göbüşe kakao yağı+ susam yağı sürüyorum. Ben erken başladım yağlanmaya çünkü göbeğim çıkmaya başladı benim hissediyorum.
9.hafta hareketleniyorlar diye okumuştum ben. Kendi doktoruma randevuma daha var. Ama devlete gidicem bakalım napıyormuşKizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel kiSabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice
her türlü biri tutacak rus takvimine bakayım bndebir nasılmışKızımda çin takvimi tuttu. Rus takvimi tutmadı. Şimdiki bebeğimde çin erkek diyor, rus takvimi ise kız diyor.