2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
valla kızımda sağ göğsüm büyüktü bu arada benim gögüslerimdeçok büyüdü
Benim de göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acısından dokunamıyordum bile yeni yeni acısı geçiyor. Birde çatlıyor sanırım hafif kızarıklıklar görüyorum ve kaşınıyorum😞

Benim de göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acısından dokunamıyordum bile yeni yeni acısı geçiyor. Birde çatlıyor sanırım hafif kızarıklıklar görüyorum ve kaşınıyorum😞
evet benimde arka simitler kaşınıyor 😫çok kilo alıyorum ama boğazımada hakim olamıyorum

sigarayı bıraktığım için resmen ağzıma hep bişey atasım var.alışmışım ‘suan tiksinmişim amaağız alışkanlığı demekki

Ben göğsümü sırtımı karnımı yağlamaya
başladım. Yüzüme hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Göbüşe kakao yağı+ susam yağı sürüyorum. Ben erken başladım yağlanmaya çünkü göbeğim çıkmaya başladı benim hissediyorum.

Yok güzelim, işin aslı 7 yıldır buradayım, zaten 5. yıldan beri ayrılmayı düşünüyordum da emeğime acıyordum. Avrupa yakasına taşınacağım. Evlilik sebebiyle ayrılıp kıdem tazminatı almayı düşünüyorum. İki aya ayrılmazsam hakkım yanacak. Bebeği de kendim yetiştirmek istiyorum Allah izin verirse.

Ozaman tazminat ve kıdem tazminatı daha yüksek onu seçmek daha mantıklı 😊

Göbüşe kakao yağı+ susam yağı sürüyorum. Ben erken başladım yağlanmaya çünkü göbeğim çıkmaya başladı benim hissediyorum.
kızımda hiç çatlamadım hiç birşeyde kullanmadım ama bunda yaş nedeniyle gerekecek sanırım

Kizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel ki ❤️ Sabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice

Kizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel ki ❤️ Sabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice
Ben bugün doktora gittim belki görürüm diye. Ama 9+3 düm. Bebek 8+3 çıktı. Böle gene bebeğe benzemiyordu daha çok büyümemiş benimki :(

Kizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel ki ❤ Sabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice
9. haftada gittim fazla hareket etmiyo organlar tam olmadığı için🥰

sigarayı bıraktığım için resmen ağzıma hep bişey atasım var.alışmışım ‘suan tiksinmişim amaağız alışkanlığı demekki
Ben de öyle ama bebeğim çok güzel bir şeye vesile oldu. Günde 1 paketten fazla içerdim. Nasıl içiyormuşum diyorum şimdi.
Bence çok iyi yapmışssın. Üşendiğimden erteliyorum hep ama benim de başlamam lazım.
9.hafta hareketleniyorlar diye okumuştum ben. Kendi doktoruma randevuma daha var. Ama devlete gidicem bakalım napıyormuş😍

Kızımda çin takvimi tuttu. Rus takvimi tutmadı. Şimdiki bebeğimde çin erkek diyor, rus takvimi ise kız diyor.

Back