- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aynen ikisi arasında çok fark oluyor birde bütün riskli şeyler daha net görünüyor avantaj yani![]()
Kesinlikle
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ikisi arasında çok fark oluyor birde bütün riskli şeyler daha net görünüyor avantaj yani![]()
Kızlar eşim rüya görmüş. Kucağında erkek bebek varmış. Tarifine göre kendisine benzeyen bir bebek![]()
Günaydın hanımlar.
Kendime nazar değdirdim, Cuma sabahı bulantılarım başladı. Bir kaç defa istifra da ettim. Henüz dayanılmayacak gibi olmasa da, sabahları daha yoğun oluyor.
Gebelerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağıyla ilgili yönetmelikte yemek molası dahil mi, hariç mi detayını göremedim.
Bir diğer konu, 1-2 ay içinde istifa etmeyi düşünüyorum. Doğum, rapor vs için ödenen para bu durumda benim için ödenmiyordur değil mi?
Erkek bebek müjde demek baht açıklığı hi yerden gelcek para vs güzel yorumu varbende hep erkek bebek görürüm rüyamda
![]()
Kendi doktorum zaten kestirip atmadi sehir hastanesindekinin bu konu hakkinda zerre bilgisi yok ikidir israrla 15 yıllık doktorum ilk kez senden duyuyorum diyo. Bak sen bile bilgi sahibisin ismi ne sekilde denirse densin anlamasi lazim ben latince ismini bilmiyorum mesela ama durumu izah edince hala bilmiyo olmasi zaten beni sasirtti. Kendi doktorum zaten progestan verdi ve iliski kesinlikle yasak dedi. Çalışmamam gerektiğini ve bu süreci dinlenerek gecirmzl gerektiğini soyledi.Kendi doktorum cok ilgili sagolsun ama mecbur kalinca devlete gidiyoruz sonuc bu
Öyle mi, ben direk bebeğe yormuştum
Yorumlar çok güzel.İnşallah![]()
O zmaan kızın olacak rüyada eşin erkek bebek görmesi kız bebek.Kızlar eşim rüya görmüş. Kucağında erkek bebek varmış. Tarifine göre kendisine benzeyen bir bebek![]()
Bilmiyorum ama merakla bekliyorum.Bende hep gördüğüm için bebeğe yormuştum ama yorumlar öyle bilinmez sonuçta her rüya yorumu çıkmıyor belki eşine doğmuştur bebeği kim bilir![]()
Aa çok şaşırdımO zmaan kızın olacak rüyada eşin erkek bebek görmesi kız bebek.Benim kızımda eşim bana dedi çocuk doğunca sana birşry söyleyeceğimi o kadar emin erkek olacağına doğum yaptım kızım oldu. Dedi rüyamda ben böyle gördüm ondan dedim. Baktım rüya tabiri e kız bebek
![]()
Aynen canım öyle yapacağım. Zaten çok şükür iyiyim kanama akıntı leke herhangi birşry yok. Kese etrafında kanama alanı var dedi doktor adet gibi kanamam olursa gel dedi. Ama iyiyim benRandevun varsa bekle cnm zaten bise kalmamış surda zaten 4 gün![]()
Rabbim hayırlı sağlıklı gönlüne göre versin. Bilinçaltı rüyasında olabilir. Ben her gün görüyorum valla kafa hep orada demek ki 3 kızdan sonraAa çok şaşırdım
Benim eşim hep rüya görür o yüzden etkisinde kaldığı bir rüyadır diye düşündüm.
Gönlüm kız bebekten yana ama sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum. Hayırlısı tabi sağlıklı olsunda ikiside olur![]()
Bende bir kız bir erkek hissettim benim duygu karmaşası baya yoğun şimdi erkek de sabit kaldım ama yinede kızım olabilir gibi de geliyor. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir oğul nasip eder. Kızlarıma erkek kardeşAa çok şaşırdım
Benim eşim hep rüya görür o yüzden etkisinde kaldığı bir rüyadır diye düşündüm.
Gönlüm kız bebekten yana ama sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum. Hayırlısı tabi sağlıklı olsunda ikiside olur![]()
yemek saati dahildir.Günaydın hanımlar.
Kendime nazar değdirdim, Cuma sabahı bulantılarım başladı. Bir kaç defa istifra da ettim. Henüz dayanılmayacak gibi olmasa da, sabahları daha yoğun oluyor.
Gebelerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağıyla ilgili yönetmelikte yemek molası dahil mi, hariç mi detayını göremedim.
Bir diğer konu, 1-2 ay içinde istifa etmeyi düşünüyorum. Doğum, rapor vs için ödenen para bu durumda benim için ödenmiyordur değil mi?
Malasef abla 32.haftayı doldurman gerekiyor hak kazanmak için sorun mu yaşıyorsun iş yerinde bebekten dolayımı ıstıfa ediceksin dayanabilirsen 32.haftaya kadar bekle
maşallah de dilini ısır benımde öyleydı 3 gun oncesıne kadar şmdi üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.aile çevremden yeni bebiş bekleyen kuzenim var, devamlı midesi bulanıyor, annem teyzem herkes bulantım yok diye senin erkek diyorlar:) doğruluğu var mı bunun, bulantı varsa kız, yoksa erkek diye?![]()
hahaaa valla ıştırdım dilimi:)maşallah de dilini ısır benımde öyleydı 3 gun oncesıne kadar şmdi üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.
Birde hamile kalmadan önce görmüşsünbenim rüyalarım çıkar %95:) hamile kalmadan önce erkek bebek görmüştüm kayınvalidem bakıyor, işten gelmişim ben benim kucağıma atılıyor bebek aynen şunu söylüyor, annemmm :):) sesi de bi tatlıydı ki sıpanın çok güzeldi bebek :) gördüm rüyasını ben de bilemiyorum :):):) çok merak ediyorum ve erkek bebek istiyorum galiba ben![]()
Valla benim arkadasin ilki erkekti hep kusma seklinde gecirdi simdi 20 haftalik hamile kizi olcakmis bi kere bile kusmadim hareket etmese hamile oldugumu bilmiycem diyo bunyeden bunyeye gore degisiyor galiba canimaile çevremden yeni bebiş bekleyen kuzenim var, devamlı midesi bulanıyor, annem teyzem herkes bulantım yok diye senin erkek diyorlar:) doğruluğu var mı bunun, bulantı varsa kız, yoksa erkek diye?![]()