2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar çok kusmam olunca doktoruma yazdım bana idrar tahlili yaptırmamı söyledi keton pozitif olursa serum takmak gerekirmiş. Bana göre baya enfeksiyon var ama bakalım doktor ne dıyecek .
4 LÖKOSİT, 11 ERİTROSİT, 18 YASSI EPİTEL, BOL BAKTERİ, 2 MAYA :KK43:

Aynen benim doktorda çok kışlanın sbeebi enfeksiyon olacağını söylemişti en son bana dort tane serum taktılar bitanesi antibiyotik ti ondan sonra çok rahatladım 3 günde antibiyotik kullandım sonra

ben hiçbir şey hissetmiyorum yaa
biraz da tedirgin oldum şu an neden öyle oldu acaba
kilo da aldım baya ki öyle aman aman abartı yediğimi de düşünmüyorum
3-4 kilo almışım resmen.
Bu cumartesi ultrason ikili test var
bakalım
bu arada karnımı yağlamaya başladım ama
evde sadece hindistan cevizi yağı var diye onu sürdüm.

ben hiçbir şey hissetmiyorum yaa
biraz da tedirgin oldum şu an neden öyle oldu acaba
kilo da aldım baya ki öyle aman aman abartı yediğimi de düşünmüyorum
3-4 kilo almışım resmen.
Bu cumartesi ultrason ikili test var
bakalım
bu arada karnımı yağlamaya başladım ama
evde sadece hindistan cevizi yağı var diye onu sürdüm.
sigaraiçiyormuyfun

Kizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel ki ❤ Sabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice

Ben 9+2 de gittim 9+4 gözüküyordu oynuyordu içerde elleri ayakları kıpır kıpırdı bak suda eli tam kaldırdı anda aldı doktor el sallıyor gibi cıktı 😂😂 valla tepki veremedim çünkü gülerken ultrosan kaydı mal gibi baktım anca 😂😂

Eklentiler

• 20200107_114209.jpg
    20200107_114209.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 57
Yaptım yaptım 😁 ilk sayfa da bu ayrıntı yoktu başka site açtım orada Mayıs olduğu için yaşa +1 ekledim o da kıza denk geliyor.
Bu +1 nereden çıktı şimdi ya😋
Normal yaşıma göre kız, +1 yapınca erkek gösteriyor.

Ben bugün doktora gittim belki görürüm diye. Ama 9+3 düm. Bebek 8+3 çıktı. Böle gene bebeğe benzemiyordu daha çok büyümemiş benimki :KK43:
Canim 10 gune kadar geride olmasina normal diyor doktorlar üzme kendini 😘😘 1-2 haftaya gorursun

Ben 9+2 de gittim 9+4 gözüküyordu oynuyordu içerde elleri ayakları kıpır kıpırdı bak suda eli tam kaldırdı anda aldı doktor el sallıyor gibi cıktı 😂😂 valla tepki veremedim çünkü gülerken ultrosan kaydı mal gibi baktım anca 😂😂
Maşallahh🧿
Resmen el havada 😍😍

Bu +1 nereden çıktı şimdi ya😋
Normal yaşıma göre kız, +1 yapınca erkek gösteriyor.

Seneye göre şubat-ocak günleri değişiyor senelerin öncesi doğanlar +2 ekliyor. Google de 3 sayfa var ilk çıkan site değil Çin takvimi diye olan siteye bak orada seneye göre hangi yaşa kaç eklenmeli yazıyor

Back