2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
o zaman vücudun su toplamıştır yada adet olmadığın için şişmişindir .mesela benimmadette 2 kilo farkeder vücudum

ya ama çok manasız
bir de hiçbir şey hissetmiyorum
ara ara bulantı dışında
zaten öyle mide bulantım da olmadığı için hiç iştahımın kesildiği bir durum olmadı :)
zaten genel olarak hayatım boyunca iştahım hep açıktır da

cumartesi ikiliye belkide cinsiyete .benimde cuma yada cumartesi.heyecan dorukta:KK17::KK17::KK17::KK71:

sorma yaa çok ama çok heyecanlıyım
yani o kadar çok şey düşünüyorum ki
eşimin yeni işi iyi olacak mı, ikili testim nasıl geçecek
şu cumartesiyi bir görseydim.
3 hafta bence kontroller için çok uzun ya bekleyemiyorum o kadar ben.

ya ama çok manasız
bir de hiçbir şey hissetmiyorum
ara ara bulantı dışında
zaten öyle mide bulantım da olmadığı için hiç iştahımın kesildiği bir durum olmadı :)
zaten genel olarak hayatım boyunca iştahım hep açıktır da
hamilelikte olan herhangi br şeyin zaten hiç manası yokki .vücudun anotomisi bozuluyor.

valla kızımda sağ göğsüm büyüktü bu arada benim gögüslerimdeçok büyüdü

Bu teoride yıkıldı öyleyse 😊
Iyi bari allaha şükür 😊 inşallah sağlıcakla devam eder

İnşallah canım 😊
Ben bugün doktora gittim belki görürüm diye. Ama 9+3 düm. Bebek 8+3 çıktı. Böle gene bebeğe benzemiyordu daha çok büyümemiş benimki :KK43:

Geç döllenme demek ki canım sen sıkma canını düzelir ters bir durum Olsa söylerdi doktor

Kızlar ben kolumu kaldıramıyorum halsızlıkten enerjım yerlerde :(

ben çok kız istemiştim ondan döndü demek belki.zaten bebekkende erkek gibiydi😂🥰👍

IMG-20200113-WA0005.jpeg Bende bugun gittim hersey normal gidiyor cok sukur tam 9 haftalik 😍

İnşallah hep böyle güzel ilerler💜
Hareketlerini görebildiniz mi??
Hayir canim doktor sadece kesemin guzel gozuktugunu ve bebegin iyi konumda oldugunu soyledi kalp atisini dinledik o kadar 3 hafta sonra gel dedi bi de bu doktora yeni gittim iletisim konusunda biraz tereddut yasadim bi doktora alisinca baska doktor zor geliyor ama bununla devam edicem bakalim

Hayir canim doktor sadece kesemin guzel gozuktugunu ve bebegin iyi konumda oldugunu soyledi kalp atisini dinledik o kadar 3 hafta sonra gel dedi bi de bu doktora yeni gittim iletisim konusunda biraz tereddut yasadim bi doktora alisinca baska doktor zor geliyor ama bununla devam edicem bakalim
Umarım doktorun içine siner canım. 3 hafta sonra bakalım kıpır kıpır gözükür herhalde😍

Kizlar 10 hafta civarinda ultrasona girdiniz mi? Bebekler hareketlenmeye baslamis mi icerde? O hareketleri gormek oyle guzel ki ❤️ Sabirsizlaniyorum. 10.haftadan itibaren basliyolar iyice

Ben gittiğimde 9+2 ydi ve eller bacaklar kafa kıpır kıpırdı. Ama size tavsiye gitmeden çikolata yiyin kesinlikle😂 baya etkili oluyor, ben öyle yapıyorum 😂
ben hiçbir şey hissetmiyorum yaa
biraz da tedirgin oldum şu an neden öyle oldu acaba
kilo da aldım baya ki öyle aman aman abartı yediğimi de düşünmüyorum
3-4 kilo almışım resmen.
Bu cumartesi ultrason ikili test var
bakalım
bu arada karnımı yağlamaya başladım ama
evde sadece hindistan cevizi yağı var diye onu sürdüm.
Canım ben de 5 kilo aldım. Sigarayı bıraktım o da etkili. Bir de zayıf hamile kaldım o da etkili heralde🤔 ama karnım resmen çıktı gerçekten🤔 pantalonlarımdan sadece 1 tanesi oluyor artık. Yarın 12. haftaya giriyorum. Kimi normal kimi erken diyor, bilemem 😂

sorma yaa çok ama çok heyecanlıyım
yani o kadar çok şey düşünüyorum ki
eşimin yeni işi iyi olacak mı, ikili testim nasıl geçecek
şu cumartesiyi bir görseydim.
3 hafta bence kontroller için çok uzun ya bekleyemiyorum o kadar ben.
bne ayda bir gidiyorum ama bu ikili olduğu için 15 gün sonra dedi.inşallah herşey gönlünce olur

Kızlar ben kolumu kaldıramıyorum halsızlıkten enerjım yerlerde :KK43:
kiyamam bende öyleyim kusunca rahatlıyorum bir tek emedura baslıcam bakalım insallah ıyı gelir . Sanırım kusmaktan halimiz kalmıyor . Soda iç sade minerallerin yerıne gelsin bebeğede faydalı dıye okudum bı cok yerde canlanırsın insallah. Bana iyi geliyor.

Back