- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.
Karnımı doyurduktan 2-3 saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum
Mide bulantısı yapmasın diye birşeyler yiyorum sürekli
Acıktım diye yiyorum
Sigarayı bıraktım yiyorum derken duba olacağım
Ki marketteyim bazen en olmadık şeyi canım çekiyor haliyle gidip alıyorum yiyorum bunun avantajı da yemeye itiyor beni
Şişkolata olacağım
Günaydın hanımlar, benim kabızlık problemim artık can yakmaya başladı. Anal fissür (çatlak) var zaten hamilelik öncesi de düzenli değildi hiç ama şu an sürekli kabız olmaktan o bölge acıyor. Doktora sormadan krem de süremiyorum. Benzer durum yaşayan var mı?
Herkese günaydın
Eşim işe giderken uyandım. Umarım uyuyabilirim biraz daha
Benimde migrenim tuttu ağrıdan sabah altı gibi uyuyakaldım anca. 2 saat uyumuşum 8 de kız uyandı. Uykusuzluktan yığılıcam.
Su içmeye çalışıyorum ama bazen aklıma gelmiyor şu sıralarGene iyi iki üç saat duruyor yiyorum kalkıyorum acimama internetten okudum kadarıyla ac hissetmemizin sebebi şu eksikligiymis şu 'yu yeterli içince açlık hissi olmuyormuş dün denedim oldu ama midem bulandı bu sefer çok sudan
Su içmeye çalışıyorum ama bazen aklıma gelmiyor şu sıralar
Ben yine şişeyle gezmeye başlayayım
Teşekkürler arkadaşlar dönüşler için, birkaç yerde pamuğa zeytinyağı veya susam yağı sürüp o bölgede tutun kuru kalmasın diye okudum. Kremden daha doğal sonuçta faydalı olur umarım.Bende kabızlık yasadim bendede hemoroid mi ne var bu kanayan şey var Ya hiç baktirmadim.ona salak gibi görümcemin önerisiyle doktoru söylemiş ona tuvalette otur bekle parmağınla popoya zeytinyagli masaj yap bi süre sonra geliyor ben salak gibi hep kuru masak yaptım bi ara oturamaz hale geldim ama rahatlıyordum
10.000 tl, ama ödeme kolaylığı çok.. 5000 avans, 5000 doğumda, 9 a bölüyorlar, ekstraları da iyi geldi bana, içinde 2 kez diyetisyen muayenesi bile var, 10 muayene, oda süslemesi, yeni doğanın tetkikleri.. vs... Bi uğrayabilirseniz detaylı bilgi verirler...telde bilgi vermiyorlar çünkü...Merhaba fiyat ve içeriği nedir? Bilgi verir misiniz?
Günaydın hanımlar, benim kabızlık problemim artık can yakmaya başladı. Anal fissür (çatlak) var zaten hamilelik öncesi de düzenli değildi hiç ama şu an sürekli kabız olmaktan o bölge acıyor. Doktora sormadan krem de süremiyorum. Benzer durum yaşayan var mı?
Tedavisi derken siz nasıl bir uygulama yaptırtmıştınız. Benim nörologum migren atak önleyici ve migren ilacı vermişti. O ilaçları kullanamadığım için ( atak önleyiciyi her gün alıyordum) şuan başlayınca durduramıyorum. Farklı işe yarar bir uygulama var ise çünkü benimkiler süreç rahatlatıcı tedavi edici değil o şekilde doğum sonra uygulayımda kurtulayımKeşke hamilelikten önce tedavi ettirseydiniz inşallah hamilelikle bende yine ortaya çıkmazağrısı cidden zor
GünaydınHayirli sabahlar :) bende cok cabuk acikanlardanim hemen midem kaziliyor yaaaaaa
Tedavisi derken siz nasıl bir uygulama yaptırtmıştınız. Benim nörologum migren atak önleyici ve migren ilacı vermişti. O ilaçları kullanamadığım için ( atak önleyiciyi her gün alıyordum) şuan başlayınca durduramıyorum. Farklı işe yarar bir uygulama var ise çünkü benimkiler süreç rahatlatıcı tedavi edici değil o şekilde doğum sonra uygulayımda kurtulayım
Sözü bana bırakan A April wind arkadaşımıza teşekkür ediyorumGünaydın canım
Benzer durum yaşamadım ancak daha önceki grubumuzda kabızlıktan çok çeken arkadaşlarımız vardı. Bir arkadaşımın Doktoru ilaçlarını dahi probiyotik olanlarla değiştirmişti yanılmıyorsam. Ve duphalac ilaç kullanmıştı. Kendisi vakit bulduğunda yazacaktır
LoveAndMarriage Kuzum♥
Bazı şeyler kabızlığa iyi geliyor. Kişiye göre değişebiliyor. Mesela bir arkadaş patlıcan demiştiSana Neyin iyi geldiğini bulmalısın.
Lifli şeyler tüket bolca.
Bir öneride benden ananas dene canım. Ben onun sayesinde rahat çıkabiliyorum. Günde 3 dilim kadarı yeterli oluyor.
Son zamanlarda da böyle problemler oluyor o bölgeye kantaron yağı sürebilirsin canım. Bende son ayda bazı problemler yaşayınca sürmüştüm.
Evet bana da sakinleştirici bir ilaç yazmayı önermişti. Ben istememiştim bağımlılık yapıyor ve birsürü yan etkisi var diye. Demek işe yarıyormuş. Teşekürler canım.Benim çok şiddetli ağrılarım oluyordu tansiyonum düşürüp bayılma noktasına kadar geliyordum nöroloji doktorum kalp tansiyon hapı başlayacaktı ozaman bekardım ve ayakta çalışıyordum onun uygun olmayacağını tansiyonumu düşüreceği için piskiyatri ilacı başladı efexor en düşüğü nu verdi ama fayda etmeyince yükseltti 6 ay kadar kullandim o ara evlendim sonra bırakması çok zor oldu azalta azlara bıraktım ama eşim balkona dahi cikmami yasakladi ciddi bas dobmeleri yaptı bir aydan fazla sürdü bırakmam ama ondan sonra çok rahatladım çok nadir nasıl ağrır gecer zorlamadı beni iki senden fazla oldu
Evet bana da sakinleştirici bir ilaç yazmayı önermişti. Ben istememiştim bağımlılık yapıyor ve birsürü yan etkisi var diye. Demek işe yarıyormuş. Teşekürler canım.
Sözü bana bırakan A April wind arkadaşımıza teşekkür ediyorum♥♥
Ben vitamin kullanmaya ilk haftalarda başladım, tabi herkesin doktoru farklı bir yöntem izliyor. Vitaminimi değiştirip probiyotik içeren bir vitamin yazdı öncelikle doktorum ( eğer kabızlık 12. Haftadan sonra devam ederse bu şekilde bir vitamin isteyebilirsiniz).
Onun dışında her gün kefir içtim. Sabahları aç karna dönüşümlü olarak ananas, kivi, zeytinyağı ile karıştırıp avokado (bebiş için de çok faydalı) yedim. Çok zorlanırsam aç karna zeytinyağı içtim bir kaşık, bir süre sonra tadına bile alıştımBunlar kabızlığı gideriyor.
Eğer buna rağmen devam ediyorsa yine doktor tavsiyesiyle ilerleyen haftalarda duphalac kullanabilirsiniz kana karışmıyor emilimi midede değil bağırsakta oluyor. Yediklerimle bir nebze sorunum çözülse de tam rahatlayamadığım dönem (2. Trimester) her gün duphalac kullandım. Son 3 ayda bağırsaklar düzene girdi ama korkudan en kötü 2 güne bir çıkamazsam 2. Gün akşamı yine içiyordum duphalac. Ama dediğim gibi ilaç konusunu mutlaka danışırsınız doktorunuza
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?