2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım zencefil tozu attım bala bi çay kaşığı yiyorum bulantıya iyi geliyo mideyede soda baya rahatlatıyo inan aksam haslanmıs patates yedm onu bile ekşi ekşi cıkardım

Iy patatesten sırf o yüzden igrendim resmen yiyorsun iyi geldi sanıyorsun sonra bi başlıyor allah'ım 😐😐 dramamin ictim ama zofran kadar etkili değil ise yaramadı şimdi elmalı soda içiyorum allah yardım etsin bir an önce bitsin şu bulantılar kusmalar hayat enerjim tükendi resmen

Kızlar selamlar pazar olduğu için pek giremedim buralara B berselim diş ağrısı için bu aylarda pek birley yapamıyorlar ama dil yarası için karbonatlı suyla silsen ya da gargara yapsan Allah şifa versin P pembe38 hastaneden geldin mi önemli bişey değildir inşallah N naznaz16 canım bencede yarın git böyle beklemek çok zor bize bende salı günü gidicem inşallah güzel olacak her şey💙 Mtad Mtad canım bende migren tedavisi gördüm ataklar korkunçtu ya bana nörolojide prozac başladı ve omega3 ataklarda da kullanacağım ilaçlar verdi,6ay kullandım bu arada prozac psikiyatrilik bi ilaç diye istememiştim ama çok iyi geldi,şu an baş ağrısı yaşıyorum yine arada ama eskisi gibi değil Allah göstermesin çok zor oluyor ataklar bazen 3gün sürüyordu benim Martilikiz07 Martilikiz07 hoşgeldin tekrardan canım tansiyonunu ölçtür arada özellikle ani hareket etme sakın

Kızlar tansıyon sorunu yasayan var mı tansıyon mu bılmıyorum ama bugun sabah uyandıgımda kalp carpıntısı yasadım sonra bıraz cıkardım ve kendıme geldım ustelık canım hıcbır sey yemek ıstemıyor
Her akşam 4 5 gibi oluyor yatıyorum öyle kalakalıyor çarpıntı halsizlik falan. 9a 3 falan çıkıyor tansiyon gebelikte normal diyorlar ama bazen dışarı çıkmayı bile gözüm kesmiyor düşer kalırım diye

Kızlar tansıyon sorunu yasayan var mı tansıyon mu bılmıyorum ama bugun sabah uyandıgımda kalp carpıntısı yasadım sonra bıraz cıkardım ve kendıme geldım ustelık canım hıcbır sey yemek ıstemıyor
Çarpıntı bende de çok var biraz troid çıkmıştı ilaç başladı Dr ondan sebep diye dusunuyordum

Ben de iki kızdan sonra üçüncü bebeğimi bekliyorum. Kız çocuk seviyorum ben 😃 temenni değil ama hissim erkek olacağı yönünde.

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah 😊
Kızlar selamlar pazar olduğu için pek giremedim buralara B berselim diş ağrısı için bu aylarda pek birley yapamıyorlar ama dil yarası için karbonatlı suyla silsen ya da gargara yapsan Allah şifa versin P pembe38 hastaneden geldin mi önemli bişey değildir inşallah N naznaz16 canım bencede yarın git böyle beklemek çok zor bize bende salı günü gidicem inşallah güzel olacak her şey💙 Mtad Mtad canım bende migren tedavisi gördüm ataklar korkunçtu ya bana nörolojide prozac başladı ve omega3 ataklarda da kullanacağım ilaçlar verdi,6ay kullandım bu arada prozac psikiyatrilik bi ilaç diye istememiştim ama çok iyi geldi,şu an baş ağrısı yaşıyorum yine arada ama eskisi gibi değil Allah göstermesin çok zor oluyor ataklar bazen 3gün sürüyordu benim Martilikiz07 Martilikiz07 hoşgeldin tekrardan canım tansiyonunu ölçtür arada özellikle ani hareket etme sakın
Şimdi de erken gibi geliyor oda olumsuz konuşursa diye 😊 çünkü muhtemelen ben baya geç yumurtladım 🙈

cuma günü gördük ama 5.60 mm dedi dr.1 hafta geriden geliyo dedi 15 gün sonra tekrar dr kalp atımı için. sen ne yaptın cnm gittin mi kontrole?
Bu haftalarda ölçümlere çok takılma ki haftalarda zaten gelişimini tamamliyo sıkıntı olmuyo gozunaydin sarısı kalpatimlarina ins
Bende progestana rağmen geçmeyen lekeler vardı rahimde polip varmış onu aldı yarin 1 hafta olucak 10 gun sonra sonuç çıkar dedi patalojiye göndermiştik bakalım ins sorun çıkmaz cnm
6+5di gittiğimde vajinal kalpatiminida duydum sukur
9 haftalik olunca da devlete gitmeyi düşünüyorum ins

Bu haftalarda ölçümlere çok takılma ki haftalarda zaten gelişimini tamamliyo sıkıntı olmuyo gozunaydin sarısı kalpatimlarina ins
Bende progestana rağmen geçmeyen lekeler vardı rahimde polip varmış onu aldı yarin 1 hafta olucak 10 gun sonra sonuç çıkar dedi patalojiye göndermiştik bakalım ins sorun çıkmaz cnm
6+5di gittiğimde vajinal kalpatiminida duydum sukur
9 haftalik olunca da devlete gitmeyi düşünüyorum ins
inşallah güzel temiz sonuçlar alırsın cnm .bende memeleketteydim geldim evime burda doktor bilmiyorum bir özel hastane var birde devlet.devlet yoğun olur diye ve ilk gebeliğim diye ikilemde kaldım bilemedim.

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah 😊

Şimdi de erken gibi geliyor oda olumsuz konuşursa diye 😊 çünkü muhtemelen ben baya geç yumurtladım 🙈
Bende bu ay erken yumurtlamıştım😂eğer eminsen zaten hesaplayıp git istersen canım aynı doktora mı gidicen istersen bir de özele gözük

inşallah güzel temiz sonuçlar alırsın cnm .bende memeleketteydim geldim evime burda doktor bilmiyorum bir özel hastane var birde devlet.devlet yoğun olur diye ve ilk gebeliğim diye ikilemde kaldım bilemedim.
Bende ozel e gidiyorum cnm aklimda kaldı parçayı aldıktan sonra görmek istedim kendi drumda 1 ay sonra gel deyince bi devlete gideyim dedim

10.000 tl, ama ödeme kolaylığı çok.. 5000 avans, 5000 doğumda, 9 a bölüyorlar, ekstraları da iyi geldi bana, içinde 2 kez diyetisyen muayenesi bile var, 10 muayene, oda süslemesi, yeni doğanın tetkikleri.. vs... Bi uğrayabilirseniz detaylı bilgi verirler...telde bilgi vermiyorlar çünkü...
Çok teşekkür ederim. Araştırma aşamasındayım. Dediğiniz gibi birebir görüşmek daha faydalı olacaktır. Teşekkürler tekrar ❤️

Tedavisi derken siz nasıl bir uygulama yaptırtmıştınız. Benim nörologum migren atak önleyici ve migren ilacı vermişti. O ilaçları kullanamadığım için ( atak önleyiciyi her gün alıyordum) şuan başlayınca durduramıyorum. Farklı işe yarar bir uygulama var ise çünkü benimkiler süreç rahatlatıcı tedavi edici değil o şekilde doğum sonra uygulayımda kurtulayım 🤗
Mentollü kremlerle şakaklarınıza masaj yapın. Eczanelerde migren kremi diye geçiyo. Veya ersağın masaj kremi var. Benim de migrenim var doktorum parol içebilirsin demişti. Onu içene kadar dua ederim daha iyi 😃 fakat krem yine de bir nebze ferahlatıcı oluyo.

Her akşam 4 5 gibi oluyor yatıyorum öyle kalakalıyor çarpıntı halsizlik falan. 9a 3 falan çıkıyor tansiyon gebelikte normal diyorlar ama bazen dışarı çıkmayı bile gözüm kesmiyor düşer kalırım diye
Bende bugun ılk defa yasadım:/

Tamam canım cok tesekkur ederım💙

Bende bu ay erken yumurtlamıştım😂eğer eminsen zaten hesaplayıp git istersen canım aynı doktora mı gidicen istersen bir de özele gözük
Aynı doktora gidemem canım şehir hastahanesi baya uzak eşim evde diye gidebilsem şimdi tek başıma gidemem 35-40 km neredeyse. Gidersem bir kere öslee gitmek istiyorum yoksa cuma günü bursa yüksek ihtisas hastanesinde randevum var o bize yakın 😊

Çok teşekkür ederim. Araştırma aşamasındayım. Dediğiniz gibi birebir görüşmek daha faydalı olacaktır. Teşekkürler tekrar ❤
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun inş. Bir de 8 hafta sonuna kadar paket veriyorlar.. öyle demişlerdi bana ama bilmiyorum iş ciddiye binince durumu esnetirler mi...

Back