• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım kahvaltımı düzenli yapıyorum çünkü malesef ileri derece anemim var ,kan değerlerim düşüyor halsizleşiyorum ve şuanda kan ilacı takviyesialıyorum akşam hiç ekmk ymm .tatlı zaten yemiyorum.2 çeşit yemeği yemek tabağına yanyana koyup onu yiyorum inan cnm her istdiğini yesem 100 kilo olurum

İnşallah canım benim 11 gün geri birde. Adet döngüm zaten 30-34 arası değişiyor 6gün oradan, geç döllenme oldu herhalde. Allahım bir rahatlasak. Böyle diken üstünde insan. Hiç böyle şeyde yaşamadım. Kese de kanama alanı da var bende ne kanama ne akıntı var
dikkat et kendine allahın izniyle birşey olmaz

Canim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsin 😄
Ya oglumda galiba 14te hissetmistim bunda durumlar farkli oldugu icin hemen hissetmek istiyorum zaten dun yine kanamam oldu pihti geldi korku basti beni
Bende oglanda 14-15 te hissetmistim canim. Boyle solucan gibi minik minik hareketlerdi 1 snlik bagirsak hareketleriyle cok benziyor dedigin gibi ancak annenin kendisi bilebilir

Kanama alanin cok mu canim bende de 2 tane var
Hiç bilmiyorum ki canım kese etrafında kanama alanı var dedi. Olumsuz konuşmadı doktor devlet hastanesiydi. Bende beynim durdu hiç soramadım birşey çıktıktan sonra ah vah ettim ama. Pazartesi özele gitsem acele mi etmiş olurum?

Canim ya aman bosver kilolari dogumdan sonra verirsin 😄
Ya oglumda galiba 14te hissetmistim bunda durumlar farkli oldugu icin hemen hissetmek istiyorum zaten dun yine kanamam oldu pihti geldi korku basti beni
Ilk oglanda 14 w hissettim. 2. Oglanda 19 w felandim anca hissettim.

Bende oglanda 14-15 te hissetmistim canim. Boyle solucan gibi minik minik hareketlerdi 1 snlik bagirsak hareketleriyle cok benziyor dedigin gibi ancak annenin kendisi bilebilir
Aynen canım o an demiştim bu oğlum diye ay inşallah en kosa zamanda hissetmeye başlarız ,insan rahatlıyor o zaman

Hiç bilmiyorum ki canım kese etrafında kanama alanı var dedi. Olumsuz konuşmadı doktor devlet hastanesiydi. Bende beynim durdu hiç soramadım birşey çıktıktan sonra ah vah ettim ama. Pazartesi özele gitsem acele mi etmiş olurum?
Yoo bence iyi yaparsin canim git bakalim ne dicek

Bence bekle canim az kaldi zaten gunune olmadi ordan sonra gidersin ozele takip olursun

Baya fark varmış normalde 2cisi daha erken hissedersin derler
Valla ilk oglum asiri hareketliydi ve dogdugunda dimdik tutuyordu basini cok diriydi. Ama 2 . Oglan cok sakindi hic hareketlenmiyordu oylede devam etti taki 3 ay oncesine kadar simdi tutamiyoruz 😂

Valla ilk oglum asiri hareketliydi ve dogdugunda dimdik tutuyordu basini cok diriydi. Ama 2 . Oglan cok sakindi hic hareketlenmiyordu oylede devam etti taki 3 ay oncesine kadar simdi tutamiyoruz 😂
Maşallah Allah nazarlardan korusun ikisinide 🥰
Benim oğlum günboyu çok hareketliydi geceler ama rahat uyuyordum,doğduğunda da çok yormadı beni gece uyuması çok iyi şükür

Maşallah Allah nazarlardan korusun ikisinide 🥰
Benim oğlum günboyu çok hareketliydi geceler ama rahat uyuyordum,doğduğunda da çok yormadı beni gece uyuması çok iyi şükür
Ins 2. Bebisinizde oyle olur gunduz idare ediliyorda gece uyku zor oluyor.

Insallah saglikli bir prenstir :) 2 kizdan sonra cok guzel olur ama nasip kizda erkekte benim evladim❤
Ben de iki kızdan sonra üçüncü bebeğimi bekliyorum. Kız çocuk seviyorum ben 😃 temenni değil ama hissim erkek olacağı yönünde.

Back