• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.

Şuan bişi yok. oğlumda 14-15. Haftalarda böyle portakal büyüklüğü kadar birşeyin boşlukta sağa sola hareket ettiğini hissediyordum.
Aynen canım bende oğlumda 14 cu haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen erkenden hissederiz ,insan o zaman rahatlıyor ☺️

her dakka açım ya😔şaka maka üç ay bitiyor
Karnımı doyurduktan 2-3 saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum
Mide bulantısı yapmasın diye birşeyler yiyorum sürekli
Acıktım diye yiyorum
Sigarayı bıraktım yiyorum derken duba olacağım
Ki marketteyim bazen en olmadık şeyi canım çekiyor haliyle gidip alıyorum yiyorum bunun avantajı da yemeye itiyor beni 😒
Şişkolata olacağım

Ben de iki kızdan sonra üçüncü bebeğimi bekliyorum. Kız çocuk seviyorum ben 😃 temenni değil ama hissim erkek olacağı yönünde.
Hayirlisi cnm
Onceligimiz saglik :) ama gönulden gecen olursa cok guzel olur❤️

Karnımı doyurduktan 2-3 saat sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum
Mide bulantısı yapmasın diye birşeyler yiyorum sürekli
Acıktım diye yiyorum
Sigarayı bıraktım yiyorum derken duba olacağım
Ki marketteyim bazen en olmadık şeyi canım çekiyor haliyle gidip alıyorum yiyorum bunun avantajı da yemeye itiyor beni 😒
Şişkolata olacağım
Benim de tam tersi iştahım öyle bi kapandı ki bişeyler yemek eziyet gibi.😔 Mecbur olduğum için zorluyorum ama yutamıyorum bile iştahsızlıktan. Hiç mide bulantısı yaşamamama rağmen 2 kilo verdim

Benim de tam tersi iştahım öyle bi kapandı ki bişeyler yemek eziyet gibi.😔 Mecbur olduğum için zorluyorum ama yutamıyorum bile iştahsızlıktan. Hiç mide bulantısı yaşamamama rağmen 2 kilo verdim
Evde kendi yaptığımı vs yiyemiyorum iştahım olmuyor fakat işyerinde yiyebiliyorum bende
Hatta yemediğimde aman midem bulanmasın diye zorla da olsa ağzıma birşeyler tıkıyorum. Diğer türlü
3 saatte gerçekten midemden sesler gelecek kadar acıkıyorum 😳 Dışarıdan da duyuluyor 😅 Ardından midem bulanmaya başlıyor

Kizlar 6. Hissine guvenen varmi. Yada baskasi icin bak sende boyle soyle olucak deyipte olan merakettim.
Ben cinsiyet konusunda hep icimden ne geciyorsa onu soyledim ve hep tutturdum daha 10 yasindayken bile kuzenlerimin cinsiyetini goz renklerini sac renklerine kadar dogru tahmin etmistim 😊

Ben cinsiyet konusunda hep icimden ne geciyorsa onu soyledim ve hep tutturdum daha 10 yasindayken bile kuzenlerimin cinsiyetini goz renklerini sac renklerine kadar dogru tahmin etmistim 😊
Hadi cok iyi. Bizede soyle bakalim tutar belki hissin. 😊

Günaydın hanımlar, benim kabızlık problemim artık can yakmaya başladı. Anal fissür (çatlak) var zaten hamilelik öncesi de düzenli değildi hiç ama şu an sürekli kabız olmaktan o bölge acıyor. Doktora sormadan krem de süremiyorum. Benzer durum yaşayan var mı?

Günaydın hanımlar, benim kabızlık problemim artık can yakmaya başladı. Anal fissür (çatlak) var zaten hamilelik öncesi de düzenli değildi hiç ama şu an sürekli kabız olmaktan o bölge acıyor. Doktora sormadan krem de süremiyorum. Benzer durum yaşayan var mı?
Günaydın canım
Benzer durum yaşamadım ancak daha önceki grubumuzda kabızlıktan çok çeken arkadaşlarımız vardı. Bir arkadaşımın Doktoru ilaçlarını dahi probiyotik olanlarla değiştirmişti yanılmıyorsam. Ve duphalac ilaç kullanmıştı. Kendisi vakit bulduğunda yazacaktır🤩
LoveAndMarriage LoveAndMarriage Kuzum♥

Bazı şeyler kabızlığa iyi geliyor. Kişiye göre değişebiliyor. Mesela bir arkadaş patlıcan demişti 😅 Sana Neyin iyi geldiğini bulmalısın.
Lifli şeyler tüket bolca.
Bir öneride benden ananas dene canım. Ben onun sayesinde rahat çıkabiliyorum. Günde 3 dilim kadarı yeterli oluyor.
Son zamanlarda da böyle problemler oluyor o bölgeye kantaron yağı sürebilirsin canım. Bende son ayda bazı problemler yaşayınca sürmüştüm.

Herkese günaydın 💞
Eşim işe giderken uyandım. Umarım uyuyabilirim biraz daha 🙄

Benimde migrenim tuttu ağrıdan sabah altı gibi uyuyakaldım anca. 2 saat uyumuşum 8 de kız uyandı. Uykusuzluktan yığılıcam.

Benimde migrenim tuttu ağrıdan sabah altı gibi uyuyakaldım anca. 2 saat uyumuşum 8 de kız uyandı. Uykusuzluktan yığılıcam.
Gecmis olsun hamilelikte migren zor iyi bilirim. Soguk komplesk yapin ins iyi gelir

amin,çok geçmiş olsun ya😕
amin,Allah korusun ya bu ara benimde hep aklımda nedense😔
bizde hissetmedik ya ben çok etkileniyorum depremden zaten,çenem kitlenmiş düzce depreminde doktor bulamamış annemler zor günler yaşamışız😕
bizde o zamnlar Adapazarında o lojmanlarda oturuyorduk tabi çocuk sayılırdım o zamnlar ama etkisi büyük oldu bu ara aklıma takılıyordu sürekli Allah beterinden korusun
iyi yaparsın canım bende işte araştırıyorum başka dr sen kime gideceksin
Sıkıntı yoktur canım geç döllenme ihtimalide varsa aklına kötü şeyler getirme sakın birbirimize teselli verelim,kaçıncı çocuk olduğunun önemi yok hepsi aynı ya aynı heyecan o kadar korkuyorum ki kalbi duyamıcam diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum,eşim çok rahat,sağlıklı değilse tutunamz kendini boşuna üzüyosun diyo sağlıklıysa atıyordur kalbi diyor🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Bende beş buçuk yaşındaydım ama resmen aklıma kazınmış o anlar görüntüler çığlıklar kaybolan bu ton hayat allaha birdaha o günleri yaşatmasin dicem ama kacisimiz yok er yada geç o büyük depremi yasicaz 😐

Back