• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim de tam tersi iştahım öyle bi kapandı ki bişeyler yemek eziyet gibi.😔 Mecbur olduğum için zorluyorum ama yutamıyorum bile iştahsızlıktan. Hiç mide bulantısı yaşamamama rağmen 2 kilo verdim
Sanırım yemedikçe iştahsızlık olarak geri görüyor böyle bi döngü oluyor.
çünkü benimde hiç iştahım yoktu
Aman işyerinde yiyeyim midem bulanmasın diye diye iştahım açıldı 😂

Teşekkür ederim önerlerin için kefir hiç içemiyorum ama meyveleri düzenli yemeye başlayayım. Duphalac ben de bir dönem kullanmıştım hamilelik için doktoruma danışayım.
Rica ederim. Bu arada iki doktor duphalac verdi bana, ayrıntılı için gittiğim profesör şekerin yoksa her gün içmende hiçbir sakınca yok demişti onu da belirteyim :) şerbet gibi bir şey siz de kullanmışsınız zaten, o yüzden söyledi sanırım.
Umarım geçer bir an önce. Gerçekten insanın hayat kalitesini bile etkiliyor.

Paket olarak almadınız o zaman. Liv için iyi diyorlardı aslında.
Evet lıv cok guZel ama memorıal daha ıyı benım saglık sıgortam var oyuzden uceet odemıyorum ama lıvın paketı 8.500tl ve her gıttıgınde 15tl katılım payı oduyorsun

Kızlar iki gündür yastık yorgan yatıyorum kolumu kaldıracak halim kalmadı kusmaktan ve midem çok ağrıyor ne zaman geçecek bu şikayetler :KK43: ben iyiydim birden kötüleştim .
Al benden de o kadar bu hafta tavan yaptı annem geldi memleketten hiç bir iş yapamiyorum .teelfona da bakamıyorum buraya da takilamiyorum ondan artık.bugun premesis plus a başladım burdan okuyup daha mı iyiyim ne anlamadım inşallah iyi oluruz.cok zor kızımda 3ayin sonlarında azalmisti

Selam kızlar. Nasılsınız? İnşallah hepimiz iyi olun bebişler iyi olsun. Burada bir arkadaşım bel ağrısı iki hafta sonra haber ver demişti adını unuttum yazıyorum. Arkadaşım tam belimin ortasında ağrı diyemem ama acı hissediyorum eğlilrken Kalkarken otururken. Bahsettiğin buysa başladı. Doktorun demesine göre bugün 6+4 olmuş oluyorum. Sanırım ben sabır edemeyip yarın doktora bir gözükeceğim. Cuma günü de kızlar karne alacak o gün belki gitmem zorlaşacak gibi. Duanızı eksik etmeyin anneler 😊 inşallah hepimizi güzel günler bekliyor ❤️♥️

Kizlar kahve rengi sulu boyanin icine beyaz katinca bi renk olur ya o renk akıntı geldi. Normalde doktorum progestan vermisti kanama lekelenme olursa kullanmam icinilk gebeligim olduğu icin pek bilgim yok. Şu an o ilaci kullanmam gerekiyo mu acaba. Napmam lazim

Al benden de o kadar bu hafta tavan yaptı annem geldi memleketten hiç bir iş yapamiyorum .teelfona da bakamıyorum buraya da takilamiyorum ondan artık.bugun premesis plus a başladım burdan okuyup daha mı iyiyim ne anlamadım inşallah iyi oluruz.cok zor kızımda 3ayin sonlarında azalmisti
ben kullanmıyorum folic asit doktorum gerek yok demişti ama su an cnm hiçbişe yemek istemiyor yedıkten sonrada ya kusuyorum ya midem ağrıyor :( midem hiçbişe almiyo ya resmen göz ettim kendime

Kizlar kahve rengi sulu boyanin icine beyaz katinca bi renk olur ya o renk akıntı geldi. Normalde doktorum progestan vermisti kanama lekelenme olursa kullanmam icinilk gebeligim olduğu icin pek bilgim yok. Şu an o ilaci kullanmam gerekiyo mu acaba. Napmam lazim
bende yaklaşık bir haftadır var dr sorduğumda normal demşti. arkadaşım ebe allah korusun yoğun kanama ve leke olursa önem teşkil ediyormuş. inşallah bişey yoktur.

kızlar acayip diş ağrısı çekiyorum.. dilimin kenarıda yara olmuş. yediğimi lap lup yiyorum öyleki.. önerebileceğiniz bişey var mı??

ben kullanmıyorum folic asit doktorum gerek yok demişti ama su an cnm hiçbişe yemek istemiyor yedıkten sonrada ya kusuyorum ya midem ağrıyor :KK43: midem hiçbişe almiyo ya resmen göz ettim kendime

Al benden de okadar bugün midem okdr berbatki anlatamam yarın ulaşıma tekrar başlıcam böyle dayanamam ben anam ağladı bütün gün böyle olunca çok keyifsiz ve mutsuz oluyorum 😐

Kızlar tansıyon sorunu yasayan var mı tansıyon mu bılmıyorum ama bugun sabah uyandıgımda kalp carpıntısı yasadım sonra bıraz cıkardım ve kendıme geldım ustelık canım hıcbır sey yemek ıstemıyor

Al benden de okadar bugün midem okdr berbatki anlatamam yarın ulaşıma tekrar başlıcam böyle dayanamam ben anam ağladı bütün gün böyle olunca çok keyifsiz ve mutsuz oluyorum 😐
canım zencefil tozu attım bala bi çay kaşığı yiyorum bulantıya iyi geliyo mideyede soda baya rahatlatıyo inan aksam haslanmıs patates yedm onu bile ekşi ekşi cıkardım

kızlar acayip diş ağrısı çekiyorum.. dilimin kenarıda yara olmuş. yediğimi lap lup yiyorum öyleki.. önerebileceğiniz bişey var mı??
Bir diş doktoruna gitmelisin ama 12 haftayı doldurman gerekiyor uyuşturmalar için. Bilemedim şimdi. Geçmiş olsun.

Back